Različite reakcije na kristale

horoscope guru

reakcije na kristale

Koliko vam se puta desilo da na isti događaj ili stvar, reagirate različito? Netko reagira uvijek na isti način, netko ne. Isto je sa kristalima. Isto je sa bilo kojim odnosom dvije energije.
Energija je neuništiva, samo prelazi iz jedno oblika u drugi. Drugi oblik daje drugi kalup.

Ako posmatramo djelovanje kristala kroz kalupe različitih iskustava, dobit ćemo različite informacije, među tim informacijama moći ćemo da odvojimo neke koje su u većoj mjeri iste. Te identične informacije su ono osnovno što znamo o djelovanju kristala i na tome baziramo učenje u kristaloterapiji.

Čovjek voli samo jednom je uzaludna floskula emotivno paralizovanih ljudi. Ljudsko biće voli, i osjeća, daje i prihvaća, u jednoj mjeri na sličan način, u većoj mjeri različito u odnosu na energiju koja ga ne emociju pokreće.
Desi se da volimo i da osjećamo i ushićenje i strah koji često doživljavamo kao neku bol. Desi se da kristal na nas djeluje na sličan način, dvojako. Teško je prihvatiti promjenu koja je neizvjesna ma koliko bila pozitivna. Koristeći kristal često dođemo do nečeg dobrog, a sasvim novog, taj novi ja ili neko drugi zna da postavi pitanje, šta dalje odavde, evo me pred tim što želim, šta ću sad kad mi je želja ispunjena, da li treba da je dalje želim, da li treba da se oprostim sa tom željom, da li sam u promjeni.
Nećemo naći u kristalima odgovor na pitanje „na koji način ćemo da živimo sa svojim željama“ kristali nisu magija, oni su štap koji olakšava hod, ali i štap koji može da nam bude teret i višak ako nam taj štap nije potreban.

Fizička i emotivna reakcija na kristale se razlikuju od kristala do kristala. A što je zajedničko za svim tim reakcijama? Odogovr na to pitanje bi bio sličan odgovoru na pitanje „ koji je univerzalni odgovor na sva pitanja, šta je zajedničko svim odgovorima?“

“Nosim kristal, osjećam ogromnu težinu na grudima, guši me nešto konstantno, ali bez obzira na to osjećam se bolje u odnosu na problem koji imam”. Kako vrijeme prolazi bilo šta što nas muči lakše podnosimo. Ako pri nošenju kristala osjećate bilo kakvu tegobu, ostavite kristal sa strane, razmislite da li je loš osjećaj prirodan vašoj rekaciji na preživljavanje nekih faza.
Recimo, imate emotivni problem iz kog ne možete da izađete, odabrali ste kristal da vam pomogne. Ako bez kristala u fazi preživljavanja nekog emotivnog problema imate običaj da „pregorite“ pa da nestane onda je tegoba koju doživljavate jednostavno redovno iskustvo i inuitivno osjećate da ste na putu izlaska iz problema.

Ono po čemu prepoznajemo blagotvornost kristala koji smo odabrali je naš harmoničniji odnos sa okolinom. Zato postoji osluškivanje sebe u odnosu na cilj koji želimo da postignemo. Zato je uz korištenje kristala preporučljivo prakticirati meditaciju, ili se malo više zainteresirati  za molitvu Bogu shodno religiji kojoj pripadamo. Reakcija prijatelja je često eho naših koraka ka cilju koji želimo da postignemo kristalom.

Cilj je postignut šta sad. Sad uživajte do nove trke. Uzmite neko drago biće za ruku, odmorite od puta i pogledajte oko sebe da li ste vi možda kristal koji je nekome potreban.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)