Osjetite svoj kristal

horoscope guru

kristal

Prije nego što uopće započnete odvojite od svih kristala bilo u nakitu ili u kamenu barem na tjedan dana. Taj tjedan dana ne dirajte kristale niti ne stavljajte nakit od kristala. Tih tjedan dana možete raditi vježbu osvještavanja fizičkog tijela.

Da bi ste mogli osjetiti kristal potrebno je prvo osjetiti vlastito fizičko tijelo. Možda ne bi ste vjerovali koliko smo zapravo nesvjesni svojeg tijela, svojeg disanja i protoka energije. Naš um je zauzet raznim razmišljanjima koja zauzimaju svu našu pažnju, a da bi mogli biti svjesni što se dešava oko nas ili unutar nas moramo dovesti svjesnost u fizičko tijelo.

Obucite si udobnu laganu odjeću i pronađite si ugodno mjesto gdje se možete u potpunosti opustiti. Sjednite ili legnite se, i skroz se opustite. Obratite pozornost na disanje, i sa svakim udahom i izdahom osjetite kako ste sve opušteniji. Posebno obratite pozornost na vaša ramena i čeljust, to su dijelovi tijela koji znaju biti najviše ukočeni – opustite ih.  Dišite duboko i polako, svjesni svakog udaha i izdaha. Obratite pozornost što se dešava sa vašim tijelom. Da li je možda lakše, da li osjećate možda strujanje, škakljanje ili trnce? Vratite pažnju dalje na disanje i opuštajte se još više.  Sada  obratite pozornost na vaše opuštene šake – dišite polako i osjećajte ih. Što uočavate? Uživajte u tom osjećaju…. Nakon nekog vremena prebacite pažnju na vaša opuštena stopala.  Dišite duboko i polako i osjećajte samo vaša stopala. Što osjećate? Možda nešto golica vaše stopalo? Pratite bilo koji osjećaj koji se pojavi. … Nakon nekog vremena možete jednako tako prebaciti pozornost na bilo koji dio vašeg tijela i istraživati osjećaje koje imate u tom dijelu tijela.

Tjedan dana ovakvog opuštanja bi trebalo biti dovoljno da spoznate razliku između osjećanja vlastitog sebe i osjećanja kristala. No ovo je dosta individualno i zapravo ovisi o vama i vašoj opuštenosti.

Za početak najbolje bi bilo da odaberete sirove neobrađene kristale koji nisu polirani jer njih je puno lakše osjetiti.

 Da bi ostvarili komunikaciju sa kristalom najbolje bi bilo prvo da se „pozdravite“.  To činite tako da uzmete svoj kristal u ruku i polako ga promatrajte. Promatrajte njegovu strukturu, njegovu boju, osjetite ga pod prstima. Postavite si pitanje unutar sebe što vas je uopće privuklo takvom kristalu? Pošaljite mu iskreni osmijeh. Uzmite si koliko god želite vremena u promatranju vašeg kristala, jer to je vrijeme kada se kristal kroz vašu pažnju povezuje sa vama.

Nakon ovog upoznavanja, odložite kristal na kratko i zauzmite opuštenu pozu (bilo sjedeći ili ležeći) polako se koncentrirajući na disanje i osjećanje fizičkog tijela zatim primite lagano kristal u ruku te obratite pozornost na njega u svojoj ruci, i pričekajte.  Prvi osjećaj koji će te možda osjetiti je sličan magnetizmu no sa suprotnim polovima, kao da između vaše ruke i kristala postoji obrnuto magnetsko polje koje se odbija jedno od drugoga. To polje se postepeno povezuje i tek tada se osjeti vibracija kristala. Kako svaki kristal ima drugaciju vibraciju tako će neki kristali postati kao užareni u vašoj ruci, kod drugih ćete možda osjećati strujanje između vaše ruke i kristala, kod nekih pulsiranje koje je usporenije od otkucaja vašeg srca, a neki će imati brže otkucaje. Pulsiranje je recimo specifično za rozenkvarc – taj kristal baš kuca kao da držite maleno srce u ruci i to tako mekano da vas odmah obavije val ljubavi. Neki kristali imaju bockavu vibraciju, kao da vas puno malenih iglica bocka po ruci… itd.

Kristalu je potrebna oko minuta da počne vibrirati. Ukoliko ste početnik možda nećete najbolje uočiti razliku između osjećanja vibracije svoje ruke i kristala, no ne mojte se zamarati sa time – sa vremenom razlika postaje sve očitija, kao i frekvencija kristala. Neki više opušteniji ljudi će možda odmah osjetiti razliku. Sjetite se da je svaki čovjek individualan, netko će možda već odmah osjetiti kristale dok će nekome trebati tjedan dana, mjesec ili više. Nemojte se zabrinjavati ukoliko ne uspijete iz prve, važno je imati volju i rezultat sigurno neće izostati. 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)