Opsidijan ublažava tremu, smanjuje tenziju i oslobađa energiju

horoscope guru

 

opsidijan

Opsidijan mahagoni je nazivan krv majke Zemlje ili Pele. Pela je majka vulkana i često se opisuje kako sedi u svojoj pećini ispod vulkana osvetljena svetlošću plavog plamena. Neki Havajci i dalje tvrde da su njeni potomci i zato im je ovaj kamen svet.

Moćan kristal koji zagreva, ukloniće sve energetske blokade i poboljšati cirkulaciju. Pomaže kod zubobolje i problema sa desnima i ubrzava oporavak nakon bolesti koja je iscrpela organizam ili nakon krize. Odličan je kod hormonskih problema kod starijih žena.

Ovaj kamen olakšava bolove, smanjuje tenziju i oslobađa energiju. Takođe jača krv i pospešuje zarastanje rana. Zbog svojstva kojim se poboljšava cirkulacija, veoma je dobar u regulisanju problema sa hladnim stopalima i rukama. Može se koristiti u lečenju trauma, šoka i napada anksioznosti.

Pomaže vam da uživate u svojoj seksualnosti i da ne budete opterećeni svojim telom. Opsidijan mahagoni je odličan za donošenje odluka u bilo kojoj oblasti u vašem životu, kao i za otklanjanje treme i panike. Štitiće dom od prirodnih katastrofa, kao što su: poplave, oluje, uragani, zemljotresi. Ovo je kamen za bake, stare ili mlade, i za bilo koju ženu koja ima preko pedeset godina.

Pomaže deci da se oslobode posledica koje stvaraju grinje. Stavite ih blizu mesta gde spavaju životinje kako bi se smirile.

Održavanje kristala: čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, a zatim se puni na suncu nekoliko sati.
Astrološki znak: Škorpija.
Čakre na koje se kristal stavlja: bazna / korenska, zemaljska.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)