Moć kristala

horoscope guru

Kristal

 Kristali, dragulji, poludrago kamenje i skupocjeni prirodni materijali oduvijek su  razbuđivali maštu. Njihova boja, sposobnost da uhvate svjetlost, njihova dragocjenost pokrenula  je priče i legende koje su opisivale tajnovitu moć kojom zrače, moć kristala. Dragulji su se  brusili kako bi se istaknula njihova ljepota, baš kao što i ljudska duša treba da se brusi duhovnim  tehnikama kako bi zasjala u svojoj čistoj ljepoti. Zato su i postali željeni ukras, simboli duha koji  može dosegnuti savršenstvo.

 Kristal –  Smatra se da svaki kristal, poludragi kamen ili dragulj vibrira određenom energijom koja  korespondira i sa našim energetskim središtima – čakrama. Svjetlost se prelama kroz njihovu  prozirnu strukturu u spektru specifičnih boja koja djeluje poput prizme, koncentrira i fokusira  svjetlost u naše tijelo. Pravilno odabrani, pomažu uravnoteženju našeg energetskog polja. Tako l  lakše postižemo pozitivne rezultate u svakom aspektu života: osjećaj svrhe i snage, sigurnosti,  bogatstva, zdravlja i lakoće življenja.

Svaka astrološka planeta ima svoju vibraciju, a svaka planeta znak kojim vlada! To nam omogućuje da odaberemo kamen čija će energetska vibracija odgovarati vibraciji našeg bića. Provjerite što odgovara vašem znaku i podznaku. Mada to nije jedini kriterij odabira. Ako želite naglasiti određene osobine u svom životu, možda nije loše odabrati odgovarajući privjesak, ogrlicu ili prsten kako biste pojačali željene vibracije i pospješili ostvarenje svojih želja. Ukras ili nešto više od toga? Isprobajte sami!

Crveni koral je simbol vitalnosti, inicijative i hrabrosti. Koral potiče samosvijest, suptilno ističe crtu zavodljivosti i zahtjevan je nakit koji ćete nositi kad ste spremni prihvatiti izazove i nesputano iskažete svoje želje.

Biser posebno odgovara Raku i Biku. Biser je skupocjeni poklon mora koji očarava sjajnom bjelinom. Osvježit svako lice, pokloniti mu dio svog sjaja i očarati privlačnom elegancijom. Osim bijelih, biseri mogu biti ružičasti, žućkasti, čak i crni. U hinduističkoj tradiciji smatra se da nošenje bisera priziva blagoslov Lakšmi, boginje blagostanja.

Tirkiz posebno odgovara Strijelcu. Plavo-zelena intenzivna i otvorena boja tirkiza simboliše radost života, smatralo se da štiti od loših utjecaja, da jača prijateljstvo i razvedrava duh. Njegove blagonaklone vibracije mogle su da zaštite putnike od iznenadnih nezgoda.Kristal Vibracije tirkiza pružiće vam i duhovnu utjehu i uz to pospješiti vaša meditacijska iskustva. S tirkizom sigurno nećete pasti u depresiju. Smatra se da je najbolji jamac sreće i dobrog zdravlja, pa se pobrinite da imate bar mali komad ove sreće u plavom! 

Rozenkvarc posebno odgovara Vagi, Ribama i Biku. Nježni rozenkvarc simbol je ljubavi i probudit vaše romantične čežnje. Kad vam srce šalje poruku da mu treba više pažnje, neka vam u tome pomogne rozenkvarc. Njegova vibracija donosi mir u srce, pomaže da iz njega pustiti da ode sve što vas tišti.

Žad posebno odgovara Djevici i Blizancima. Jade ima jedinstvenu sposobnost da ne upija nikakvu negativnu energiju. Poznato je da drago kamenje i kristali upijaju energiju iz okoline, pa ih povremeno treba “prazniti” tako da ih izložimo sunčevoj svjetlosti ili isperemo u tekućoj hladnoj vodi. Ali žad je sasvim otporan pa je njegova sposobnost zaštite od svih negativnih sila bila na visokoj cijeni. N

Ametist posebno odgovara Jarcu, Vagi i Vodenjaku. Njegove vibracije su smirujuće i uravnotežujuće. Ipak, postoji u njemu snaga uskladiti suprotnosti i suzdržana snaga ambicije. Ametist potiče duhovnost i stvaranje unutarnjeg mira iz kojeg izvire snaga samokontrole. Zbog toga će uz vibracije veličanstvenog i idealističnog ametista svaki novi pothvat u poslu i ljubavi biti jasno odabran i uspješno proveden. Smatra se da posebno hrani umjetničke ambicije i jača nadahnuće.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)