OTKRIVAMO Vam Sve Tajne Mjesečevog kamena

horoscope guru

Mjesečev kamen

Mjesečev kamen je ispunjen ženskom energijom te uravnotežuje mušku i žensku energiju osobe. Stoga je idealan za nametljive ili nasilne muškarce s nerazvijenom ženskom stranom svoje osobnosti. Jednako, savršen je i za grube ili agresivne žene radi harmoniziranja prenaglašenog muškog principa.

Rimljani su obožavali ovaj kristal i vjerovali su da je rođen iz mjesečevih zraka. Arapkinje ga nose ušivenog u odjeći jer se još davnih dana smatra simbolom plodnosti.

U prirodnom obliku je najčešće mliječne, bijele ili žućkaste boje. Njegovo obilježje je prelijevanje boja i promjena sjaja prilikom pomicanja kristala.

Mjesečev kamen se tradicionalno koristio da pojača natčulne sposobnosti i da razvije vidovitost. Može se nositi kao privjesak da potpomogne prihvaćanju vaših natčulnih sposobnosti. Dovodi u ravnotežu mušku i žensku energiju i pomaže muškarcima koji pokušavaju doprijeti do ženske strane svoje osobnosti. Savršen je antidot za pretjerano mačo muškarce ili pretjerano agresivne žene. Mentalno, ovaj kristal otvara um prema iznenadnim i iracionalnim impulsima.

Odličan je za PMS, začeće, trudnoću, porođaj i dojenje. Eliksir mjesečevog kamena je tradicionalno korišten za nesanicu, a može spriječiti i mjesečarenje.

Nositi kao prsten ili staviti na odgovarajući dio tijela, na čelo za spiritualna iskustva, a na solarni pleksus ili srce za emocije. Žene trebaju maknuti mjesečev kamen za vrijeme punog mjeseca.

Mjesečev kamen i njegov nakit prazne se jedanput mjesečno u suhoj zdjelici od prirodnog materijala, zajedno s kamenčićima hematita. Puni se za vrijeme uštapa, ostavljen tijekom noći na otvorenom, izložen Mjesečevoj svjetlosti.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)