Kristalima privucite novac

horoscope guru

Kamen

 Kamen Aventurin je poznat kao kamen za igre na sreću, neki tvrde  da nošen  u vašem lijevom džepu pomaže pri dobitku na lotu. Za uspjeh na  poslovnom planu tu je odavno poznat Garnet . Za prosperitet, stavite   Citrin u “novčani kutak” svog doma. To je najudaljeniji  lijevi kut od  vaših ulaznih vrata. Ako je  to mjesto gdje vam je kupaonica, ne  stavljate kamen tamo, jer bi inače svo bogatstvo koje ste stekli će otići u  wc!

Kamen Kako privući novac pomoću kristala?

 Potrebno: 5 novčanica od 10 kn, 5 kristala (izabrati neki od gore  navedenih), morska sol, vrečica za kamenje.
 Postupak: Staviti 5 novčanica od 10 kn na sunce. Staviti jedan kristal  na svaku novčanicu, posipati sve sa morskom soli i ostavit na suncu 3  sata. Kamen  Zatim sol koja je posuta po kristalima i novčanicama istresti van  ispred kućnih ulaznih vrata, a kristale i novčanice staviti za to u  prikladno odabranu vrečicu. Od tada, svaki četvrtak se uzima jedna novčanica i kupi se nešto za nju, i svaki četvrtak se pokloni jedan kristal nekome (Napomenuti osobi da je to kristal kojem je svrha privlačenje novaca), te ih zamoliti da kristal  zadrže neko vrijeme i dalje ga poklone drugome. Petu novčanicu i kamenčić koji je ostao zadržati u svojem novčaniku jednu godinu i tada ga potrošiti i pokloniti kristal. Ovaj postupak se obavlja samo na četvrtak.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)