ZAŠTITITE SVOJU AURU – Kristali za zaštitu aure

Aura

Aura Kroz auru neprekidno struji energija od koje ovisi naš život. Predstavljamo vam kristale koji jačaju životnu energiju i otklanjaju energetske blokade.

Za zaštitu aure koristi se eliksir sačinjen od zelenog Aventurin, crnog turmalina, ametista, rozenkvarca, gorskog kristala koji i služi za jačanje životne snage i energije i otklanjanje energetskih blokada, aktiviranje čakri.

Aventurin zeleni

Aura Jedan je od najsnažnijih kristala za jačanje životne snage i energije, otklanjanje energetskih blokada, jačanje i zaštita aure i aktiviranje čakri. Dejstvo kristala u vidu eliksira: rasterećuje vas od svakodnevnih problema, donosi duševni mir, opuštanje i relaksaciju, privlači radost i dobro raspoloženje, širi toleranciju i oduševljenje, utječe na regeneraciju cijelog organizma i dobar san, ublažava bijes i ljutnju, djeluje protiv nervoze i stresa , donosi bogatstvo ideja i jača individualnost osobe.

Aura Na fizičkom planu, odlična je preventiva za arterosklerozu i infarkt, liječi oboljenja na koži kao što su alergije, akne, psorijaza, osip, svrbež, upale. Jača vezivno tkivo, pospješuje razmjenu masnih tvari i smanjuje razinu kolesterola, smanjuje intenzitet svih bolova, otklanja posljedice sunčanice i jake preplanulosti. Djelotvoran je kod problema s mjehurom, bubrezima i umornim očima. Ako se koristi kao sprej, sprječava kosu da se previše masti i otklanja perut. Odlično je ako eliksir od zelenog Aventurin dodati u vodu u kadu, jer opušta i relaksira cijeli organizam.

Stupnjevanje: blago djelujući voda dragog kamenja.

Turmalin crni

Nezaobilazan je kada se radi o svakom energetskom čišćenju, bilo organizma ili prostora, i jedan je od najsnažnijih kristala za jačanje životne snage i energije, otklanjanje energetskih blokada, jačanje i zaštite aure, kao i aktiviranje čakri.Dejstvo kristala u vidu eliksira: donosi spokojstvo i mir, neutralnost i sklanjanje od tuđih problema. Potiče budnost i povećava pozornost, bistrinu i svjesnost onoga što se radi. Štiti od svih štetnih utjecaja izvana (geopatogena i elektromagnetskih zračenja, utjecaja drugih ljudi i energetskog “vampirizma” i slično) i zadržava vanjske pozitivne utjecaje.

Na fizičkom planu, poboljšava miran i relaksirajući san, otklanja stres, napetost i bolove svih vrsta, probleme sa zglobovima, osjećaj gluhoće, otklanja ožiljke s kože. Pomaže kod svih probavnih problema, a posebno kod nadimanja, zatvora i drugih problema s crijevima. Eliksir od crnog turmalina djeluje brzo i učinkovito.

Stupnjevanje: jako djelujući voda dragog kamenja.

Otklanjanje energetskih blokada

Gorski kristal

Brže od svih drugih kristala vraća snagu i jača tijelo, pa se preporuča osobama s oslabljenim imunološkim sustavom, rekonvalescentima i teškim bolesnicima. Sastavni je dio svih kristalnih setova, jer pojačava djelovanje drugih kristala i harmonizira njihov rad.Dejstvo kristala u vidu eliksira: Razvija samospoznaju, daje duhovnu bistrinu i neutralnost, psihičku i emotivnu stabilnost, poboljšava opažanje, brižnost i razumijevanje. Jača sva osjetila i koncentraciju, krepkost i vitalnost, obnavlja energije u tijelu, oživljava otupele i bezosjećajne dijelove tijela, pomaže kod ozljeda udova, poboljšava cirkulaciju. Pospješuje rad svih žlijezda i hormona. Dobar za kožu, kosu i nokte (u kombinaciji s ahatom).

Stupnjevanje: blago djelujući voda dragog kamenja.

Ametist

Dobar je za mozak, živce i crijeva, kod povreda na koži i svrbeža. Ublažava bolove, oticanja i ubode, otklanja migrenu, glavobolju i zatvor (opstipaciju).Dejstvo kristal u vidu eliksira: Održava budnost, svjesnost, razvija pravednost, duhovnu jasnoću i bistrinu, daje mudrost, inspirira. Poboljšava opažanje, moć rasuđivanja, iskrenost, pravednost. Razjašnjava snove. Utječe na vjernost, pomirenje, unutarnji mir, savlađivanje konflikta. Donosi smirenje, opuštanje. Regulira krvni tlak.Sa gorskim kristalom i crnim turmalinom koristi se kao zaštitna mješavina za auru i kao sprej za energetsko čišćenje prostorija. Čisti vodu od svih negativnih informacija.

Stupnjevanje: blago djelujući voda dragog kamenja.

Rozenkvarc

Dejstvo kristala u vidu eliksira: Razvija srdačnost, ljubav, suosjećanje, direktnost, utječe na moć uživanja, čulnost (hedonizam), romantiku, radost uživanja, dobar osjećaj. Čini svjesnim vlastite potrebe. Regulira funkciju srca i krvotoka, sprečava infarkt i trombozu, smiruje opekotine i plikove, poboljšava cirkulaciju i prokrvljenost tkiva, spolnih organa i pospješuje plodnost kod žena. Pomaže kod seksualnih problema, a posebno impotencije i frigidnosti. Čini kožu mekom i baršunasta.

Stupnjevanje: blago djelujući voda dragog kamenja.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)