Energetski Uravnotežite Hormone – KRISTALI ZA PLODNOST

horoscope guru

kristali

 Postoji drago kamenje koje poboljšava šansu da ostanete u drugom stanju.Saznajte koji dragulji  pomažu da se energije uravnoteže, hormoni dovedu u red i da se prepustite majčinstvu.

 Biseri
Od pamtivijeka, biseri su najcjenjeniji dragulji – prirodni i bogom dani takvi kakvi jesu.
Najcjenjeniji i najstariji prirodni dragulj organskog porijekla, bijeli biser je simbol čistote uma, duše,  tijela i vjere. Biseri su talisman koji donosi sreću! Pojačavaju fokus, meditaciju i mudrost. Odličan  su filter za elektromagnetne valove. Vjeruje se da su nastali kada je prva kap kiše pala s neba i postala  srce školjke, kao i da su biseri tragovi anđela na zemlji.
Biseri se smatraju suzama Mjeseca i povezani su s Mjesecom, morima, rijekama, jezerima, plimom i osekom – senzualnošću i strastima. Kao oličenje čistoće i nevinosti, a kao vijesnik majčinstva, tradicionalno se ušivaju u haljine mlade, a daruju se i za punoljetstvo djevojkama, kao i za vjenčanja. Cezar je osvojio Britaniju samo da bi se domogao bisera, a Kleopatra ga zasijenila popivši usitnjeni biser umjesto večere.

Garnet
Garnet je ultimativni ljubavni kamen za žene na položaju. Daće vam točno ono što vam treba – što neće uvijek biti ono što ste željeli, ali će biti najbolje za vas. Garnet, koji je bordo boje, sjajan je za osobe koje pate od anemije, tiroidne žlijezde, kapilara, jetre, bolova u donjem dijelu leđa, kronične iscrpljenosti i pada imuniteta. Sjajan je za meditaciju i otkrivanje prethodnih života, istrajnost i dosljednost u svim poduhvatima, pojačava plodnost i snagu  volje, životnu energiju učvršćuje i odbija negativnu energiju. Po biblijskoj legendi, Noa je na pramac svoje barke zakačio veliki garnet da mu rasvijetli put i zaštiti u nevremenu božjeg gnjeva.

Mjesečev kamen
Direktno je povezan s Mjesecom, čovjekovom intuicijom i strašću. Pozitivno utječe na uspostavljanje emotivnog balansa, pa se preporučuje ljudima koji imaju problema kako smire i ublaže svoja osjećanja. Smatra se da ako netko pokloni svom voljenom biću Mjesečev kamen kada je pun mjesec, zauvijek će osjećati strast jedno prema drugom, ili ćete se pomiriti ako ste se posvađali. Direktno stimulira epifizu i balansira hormone – podjednako je dobar i za žene i za muškarce. Pojačava intuiciju, senzualnost, strast, inspirira i štiti, privlači pravog partnera.
On je veoma osoban kamen – ne treba dozvoliti drugima da budu u kontaktu sa njim. Mjesečev kamen postaje oličenje osobe koja ga nosi. Odličan je za meditaciju da biste bolje spoznali sebe, trudnoću, laktaciju i reguliranje menstrualnog ciklusa. Puni se pri mjesečini dan prije punog Mjeseca, a za meditaciju kada je pun Mjesec. Ovo je kamen popularnosti, preporučuje se osobama koje su stidljive ili imaju strahove.

Smaragd
Ljubavni kamen koji povećava strasti je smaragd, kao najomiljeniji kamen boginje Venere.
Zelene dubine su oličenje strasti pa samim tim i vjerovanje da kao poklon simbolizuje duboku, strasnu ljubav i deklaraciju vjernosti i predanosti partnera. Smaragdi privlače strasnu ljubav – on je švarcvald torta lude ljubavi. Prava ozbiljna strasna ljubav, privlači bogatstvo, svijest, popularnost, zdravlje. Pogodno djeluje protiv bolesti žuči, kamena u bubregu, ali i u riješavanju obiteljskih problema.

Peridot

Peridot je dragulj lakoće i ljepote. Vjerovalo se da je kamen proljeća, obnove prirode i organizma. Preporučuje se da ga nose ljudi koji su duhovno uzvišeni i racionalni. Napoleon je Josefini poklonio spektakularan peridot kao simbol njegove vječne ljubavi.
Smanjuje tenzije i stres, depresiju, liječi emotivne traume, odličan je za zdravlje, harmonične okolnosti, liječi ljubomoru, vodilja je na putu k braku i bračnoj harmoniji.

Rozenkvarc

Najpoznatiji „ljubavni kamen” – nježan, oplemenjuje, smekšava i najtvrđe srce, privlači ljubav, liječi slomljeno srce, potiče praštanje… Donosi ravnotežu mentalnog, astralnog i emotivnog sklopa. Želite da izgledate mlađe i da u vašoj vezi ima više ljubavi? Obavezno stavite jedan rozenkvarc pod jastuk. Jača srce, liječi reproduktivne organe, pojačava plodnost i pomaže pri seksualnim blokadama i problemima.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)