AKO Ste Emitivno Povrijeđeni Ovaj Kristal Zacijeljuje Emotivne Rane – Girasol – kristal zaljubljenih

horoscope guru

girasol

Girasol je kristal blage, ali vrlo moćne energije. Poboljšava i razjašnjava osjećaje one ljubavne, onome tko ga ima omogućava da se zagleda duboko u sebe i pokrene istinske osjećaje. Ovaj kristal, poboljšava komunikaciju kod osoba koje imaju loše samopouzdanje, povećava kreativnost, stoga je odličan za osobe koje se bave svim vrstama umjetnosti.

Ovaj kristal vrlo čvrsto, ali na nježan način zacjeljuje emotivne, duševne rane onih koju su povrijeđeni i razočarani.

Boja Girasola je bjielo plava, smatra se kristalom zaljubljenih.  nosi energiju Mjeseca.

Girasol pomaže procesima ozdravljenja za dijabetes, imunološki sustav i sindrom kroničnog umora. Ovaj kamen obično koriste iscjelitelji prije terapije kako bi potaknuli protok energije i ozdravljenja kod klijenata koji su osobito blokirani.

Girasol je osjetljiv na sunce i nagle promjene u temperaturi, pa se preporuča za punjenje na mjesečini.

Univerzalan kamen za energetsko čišćenje svih nivoa, od fizičkog prostora u kome boravimo, preko našeg fizičkog tela, svih organa, do emotivnog i mentalnog nivoa.Girasol je kamen blage, ali moćne energije koja može poboljšati i razjasniti osećaje (posebno one povezane s ljubavi i strasti), omogućava nosiocu da pogleda duboko u sebe i probudi istinske osećaje.Poboljšava komunikaciju i povećava kreativnost kod umetnika i poslovnih ljudi.

Kamen blage, ali moćne energije koja može poboljšati i razjasniti osjećaje (posebno one povezane s ljubavi i strasti), omogućava nositelju da pogleda duboko u sebe i probudi istinske osjećaje. Girasol poboljšava komunikaciju i povećava kreativnost kod umjetnika i poslovnih ljudi. Kamen je ozdravljenja koji čvrsto, ali nježno pospješuje zarastanje duhovne, emocionalne i fizičke ozljede. Girasol pomaže procesima ozdravljenja za dijabetes, imunološki sustav i sindrom kroničnog umora. Ovaj kamen obično koriste iscjelitelji prije terapije kako bi potaknuli protok energije i ozdravljenja kod klijenata koji su osobito blokirani.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)