Karneol oslobađa od seksualnih strahova

horoscope guru

karneol

Ovaj kamen pojačava fizičku snagu, plodnost i potenciju, a oslobađa od menstrualnih bolova i simptoma menopauze.


Karneol se koristio u magiji koja je prakticirana u drevnom Egiptu kao zaštita od živih i mrtvih. Oko Horusa bilo je od karneola i vjerovalo se da štiti od zlih očiju. U doba Rimskog carstva koristio se kao simbol hrabrosti i on se gravirali u obliku lava ili je na njemu bio oslikan veliki vojskovođa.

Karneol zagrijava i čisti krv i bubrege, stimulira zdrav apetit i pojačava fizičku snagu. Pomaže u borbi protiv svih vrsta infekcija i gripe. Ovo je kamen za plodnost i potenciju, oslobađa od menstrualnih bolova i simptoma menopauze i pomaže u prevladavanju seksualni strahovi koji sprječavaju nastanak orgazma.

Karneol donosi blagostanje u svakom pogledu u domove i obitelji. Pomaže kod donošenja odluka. Na ovaj kamen se tradicionalno gledalo kao na zaštitnika od požara, oluja i zlobe svih vrsta. Kamen staviti pored ulaznih vrata, garaža ili na radni stol kako bi zračio pozitivnost.

Održavanje kristala: čisti se dva puta mjesečno pod mlazom mlake vode pet minuta, a zatim puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: Bik, Djevica, Ovan, Rak.

Čakre na koje se kristal stavlja: bazna / korenska, sakralna.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)