Kalcit

horoscope guru

Za kalcit oranž se kaže da je bačen iz kočija baltičke boginje sunca, Saule, dok je svoje kočije vozila po nebu i tako je počelo njezino dugo putovanje u borbi protiv tame na dan zimske kratkodnevice (21, prosinca na sjevernoj hemisferi).
Kalcit oranž vrlo suptilno djeluje na kamenje u žuči ili bilo koji problem s jetrom ili slezenom i najvjerojatnije je najbolji kamen za pomoć kod ublažavanja bolova uslijed napada žučnih kamenaca. Također je koristan kod seksualne disfunkcije ili strahova i za liječenje mentalnih ožiljaka koji su nastali uslijed seksualnog napada i zlostavljanja. Kalcit pomaže da se izbalansiraju ženski hormoni i umanje bolovi u mišićima.
Stvorite toplu atmosferu kod kuće tako što ćete staviti kalcit na mjesta gdje se sjedi. Na poslu ga koristiti da probijete led kada dodju nove kolege i stvorite opuštenu atmosferu.
Kalcit oranž čini da se djeca osjećaju sigurnijima u svijetu koji izgleda veoma zastrašujuće. Koristite ih u blizini kokoši, pataka i zečeva (koje čuvate kao kućne ljubimce) kako biste im pomogli da se udomaći.

Primjena

Bešika – jačanje; fizičko tijelo – rast; kosa, nokti – opće; krvni sudovi – posjekotine; mišići – jačanje; prijelomi; rast; skeletni sitstem; testisi; um, smirenje – psihičko; zglobovi – bolovi; zubi, jačanje

Održavanje kristala

Čisti se dva puta mjesečno pod mlazom mlake vode, oko 5 minuta, a zatim puni u posudi sa Gorskim kristalom (punjačem) preko noći.

astrološki znaci

Blizanci; Lav; Ovan; Vaga;

Čakre na koje se kristal stavlja

sakralna; solarni pleksus;

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)