Gorski kristal najjači isceljujući kamen

 

Gorski kristal, Kvarz, je najmoćniji iscjeljujući kamen svih namjena. Pogodan je za liječenje rana iz traumatičnog djetinjstva i podizanju samopoštovanja. Ovaj kristal vam neće dozvoliti da tugujete u samosažaljevanju oko onoga što ne možete promijeniti. Uvećava energiju. Gorski kristal pojačava energiju svih ostalih kamenova.

Ima sposobnost da predaje i prima energiju, čisti auru i simbolizira dobrobit cijelog bića.

Savršen je za fokusiranje afirmacija i molitvi. Stimulira psihičku percepciju, uči svaku osobu na njenom vlastitom razini i vlastitom brzinom.Vraća izgubljena sjećanja, rješava probleme, odvraća negativnosti, ponovo otkriva naše sposobnosti za koje smo mislili da su izgubljene, povećava naše nadčulnom sposobnosti.

Gorski kristal je vrhunski Isceljitelj. Koristi se u svim stanjima od stimulacije imunološkog sustava i prevencije do najtežih oboljenja. On odlično čisti krvne žile, olakšava rad srca, sprječava infarkt, dovodi kisik u mozak, stabilizira krvni tlak.

Gorski kristal se čisti pod mlazom mlake vode 2-5 minuta. Puni se na suncu od 1 do 2 sata.

Eliksir služi za brzo obnavljanje tjelesne snage. Tvrdi se da kristal kvarca ako se tokom dana nosi uz sebe povecava snagu koncentracije. Providni kvarc je univerzalan kamen za energetsko čišćenje svih razina, od fizičkog prostora u kojem boravimo, preko našeg fizičkog tijela, svih organa, do emotivnog i mentalnog nivoa. Otklanja blokade, pretvara negativnu energiju u pozitivnu, jača cijeli organizam.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)