Fluorit umiruje tremu

horoscope guru

Zbog širokog spektra boja, za fluorit se često kaže da sadrži ponešto od svake vrste kamena. Prema narodnom predanju, fluorit se smatra duginim domom.

Fluroit

Fluorit uzemljuje i ujedinjuje duhovne energije.,harmonizuje telo i duh,odličan je zaštitinik od svih vrsta štetnih zračenja,pročišćava i stabilizuje Auru,povećava samopouzdanje i hrabrost. Fluorit će smanjiti nervozu i nivo tenzije u kući i na poslu, i apsorbovati negativnosti i paniku. Pomaže da se lakše uči i razvija koncentracija. Nosite ga sa sobom kada idete na neki sastanak.

Značajno uklanja bol kada se direktno postavi na bolno mesto,direktan kontakt sa kamenom utiče na otklanjanje energetskih blokada, respiratornih problema, zagnojenih rana i oboljenja kože, kao i artritisa. Fluorit se može koristiti i za ublažavanje problema sa zglobovima i njihove ukočenosti,u ovim slučajevima neophodno je staviti ga direktno na obolelo mesto. Fluorit takođe budi potisnuta osećanja i suzbija uske poglede na svet.

Fluorit čisti krvne sudove, ublažava artritis i reumatizam,štiti zube od karijesa,ublažava astmu, grip, a efikasan je i protiv virusa,pomaže kod senilnosti,smanjuje probleme kod herpesa i uklanja bore.

Fluorit vrlo dobro deluje na hiperaktivnu decu i smiruje ih,pomaže da se pas ponaša poslušno kada se nalazi na javnim mestima.

Kamenje u duginim bojama delotvorno je na trećem oku, a žuto kamenje na čakri solarni pleksus.

Održavanje kristala: čisti se pod mlazom mlake vode dva puta mesečno oko 5 minuta, a zatim puni na suncu nekoliko sati.

Astrološki znaci: Blizanci, Vodolija, Ribe.

Čakre na koje se stavlja: srčana, treće oko.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)