AKO Želite Više Novca Ovaj Kristal Ga Privlači – Citrin – kristal za privlačenje novca

horoscope guru

citrin

Citrin je kristal uspjeha, sreće i izobilja. Ovaj kristal je simbol nade, mladosti, zdravlja i vjernosti. Citrin je svijetlo žute do zlatno smeđe boje. Ovaj kristal utiče na sreću sa novcem, prosperitet i uspjeh u karijeri. Pošto nosi moć Sunca, ovo je iznimno koristan kamen. Grije, dopunjava energijom i jako je kreativan. Ovo je jedan od kristala kojima nikad nije potrebno čišćenje.  Citrin puni energijom svaki domen života. Citrin spada među snažne kristale i smije se kombinirati s gorskim kristalom. Ima antidepresivno djelovanje i potiče dobro raspoloženje.

On je jedan od rijetkih kristala koji poništava negativnu energiju i nije mu potrebno čišćenje ili pražnjenje. Topla energija, potiče optimizam, privlači bogatstvo i pomaže ga održati. Dobar za mentalno fokusiranje, izdržljivost i samopoštovanje. Citrin je poznat kao kamen uspjeha, jer promovira uspjeh i obilje, posebno u poslu i trgovini. Povezan je s mentalnom jasnoćom, povjerenjem, srećom, veseljem i osjećajem moći. Dobar je i općenito kao zaštitni kamen. Pomaže probavu i eliminira noćne more. Povezan je sa čakrom solarnog pleksusa.  Ovaj moćni kamen rastjeruje noćne strahove, tamu i štiti od negativnih i zlih ljudi.  Ovaj kristal u stanju je dugo da štiti, kada ste ranjivi, naročito kad ste daleko od kuće i kad ste pod pritiskom. Doprinosi odlučnosti i duhovnom prosperitetu, donosi emotivnu ravnotežu, pomaže kod liječenja trauma, povećava imunitet, čisti kožu. Veoma je djelotvoran za lijep ten i za čišćenje misli. Citrin  je također poznat kao ‘kristal trgovaca’ i odličan je način za poboljšanje prodaje, privlačenje novih poslova i novac.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)