Citrin kamen glasnika koji poboljšava komunikaciju, povećava prodaju i privlači novac i posao

horoscope guru

 

citrin

Citrin: Sve do 16. stoljeća citrin je bio objedinjujući termin za svo žuto kamenje, uključujući i topaz. Nazvan sunčevim kamenom, vjerovalo se da on u sebi sadrži čistu sunčevu svjetlost i da nikada ne apsorbira ništa negativno.

Kao Merkurov kamen, kamen boga glasnika, on u sebi sadrži čistu sunčevu jutarnju svjetlost. Na njega se gledalo kao na trgovački kamen i bio je čuven po tome što je poboljšavao komunikaciju, povećavao prodaju i privlačio novac i posao. Citrin se postavljao u kasu ili stavljao sa računima, a sada se stavlja pored kompjutera.Šireći radost u svakom aspektu vašeg života, citrin kaže da je vrijeme da jasno izložite vaše ideje i potrebe, naročito na poslu. Probajte nove aktivnosti i posjetite nova mjesta. Pronađite vrijeme da pokažete svoje talente.

Citrin je odličan za jetru, slezenu, mjehur i probavni trakt. Smanjuje toksičnost u tijelu, oslobađa od bolova u leđima i ublažava alergije kože. On je efektan lijek protiv depresije ili fobija, pomoći će vam da bistro razmišljati.Stavite citrin u sobu koja izgleda tamno, hladno i neugodno. Citrin je odličan za radnike u oblasti medija i umjetnosti.Citrin pomaže djeci i tinejdžerima da se osjećaju voljenima i dobar je kod kompliciranih odnosa koji mogu nastati u starateljskim obiteljima. Također pomaže da se otvore kanali za komunikaciju s tinejdžerima.Citrin pomaže kućnim ljubimcima, osobito životinjama koje su spašene, da se smjeste u novo ili privremeno okruženje.Pozitivna energija citrina tjera tamu, noćne strahove i štiti od negativnih ljudi.Citrin će vam pomoći da postanete intuitivniji i vidjeti razliku između vaše anksioznosti i unutarnjeg glasa koji vam savjetuje da napravite pravi potez.Citrin ne apsorbira negativnosti, već ih transformira u pozitivne energije. Zato je ovo kristal koji može puni energijom i štiti vrlo dugo. Ovo čini da je citrin vrlo koristan kada se nalazite pod velikim pritiskom ili ste daleko od kuće i osjećate se ranjivim.

Primjena
Afte; alergije; anemija – slabokrvnost; apetit – nedostatak; apsces; astma; aura – jačanje; bijes – smirenje; bešika – jačanje; bubrezi; bubrezi – čišćenje; celulit; čišćenje stanica, unutarnjih organa i tkiva; dijabetes; donošenje odluka – odlučnost ; duhovni prosperitet; egoizam – smanjivanje, narcizam; ekcemi; emotivna ravnoteža; emotivne traume – liječenje; žgaravica, gastritis; herpes; kolesterol; hormoni – lučenje, reguliranje poremećaja; hrabrost; imunitet; iscrpljenost, malaksalost, slabost organizma, jačanje životne energije i organizma; jedinstvo podsvjesnog i svjesnog uma; jetra; jetra – čišćenje; koža – čišćenje; kreativnost; krv – cirkulacija; krv – detoksikacija; krvni sudovi – zakrčenje; lijep ten; osobna duhovna snaga – jačanje; memorija – jačanje; menopauza – reguliranje; metabolizam – uravnoteženje; metabolizam, asimilacija minerala i vitamina; misli – čišćenje; mudrost; nadimanje; napetost, smirenje; negativna astralna energija – raspršivanje, negativne emocije – ublažavanje; negativne energije – otklanjanje, raspršivanje, živčani sustav – jačanje; nesanica-miran san ; nesebičnost; obilje, bogatstvo, blagostanje; optimizam; opuštanje – opuštenost; pankreas; pomlađivanje; pohlepa; poremećaji prehrane; povećanje prihoda, poslovni uspjeh; probava; problemi u školi i na poslu; prožimanje tjelesnog i duhovnog; psorijaza; raspršivanje negativne energije; rehabilitacije nakon bolesti; samodestruktivnost, samoubilačke misli; samopoštovanje; samopouzdanje; slezena; smirenje emocija, relaksacija; sreća – postizanje osjećaja; strah – smanjenje; strah od odgovornosti – smanjenje; strah za opstanak (preživljavanje) – smanjenje; suptilna tijela – energizacije; transformiranje negativne energije u pozitivnu; umor; urogenitalni sustav; uspjeh, želja za uspjehom; vjernost; zaštita od negativnih misli i osjećaja; zimogrožljivost; želudac – kiselina

Održavanje kristala
Čisti se pod mlazom mlake vode oko 5 minuta, dva puta mjesečno, a zatim puni u posudi sa kamenčićima hematita i Ametista (ostaviti preko noći).

Astrološki znaci
Blizanci; Djevica; Lav; Vaga; Vodenjak;

Čakre na koje se kristal stavlja
solarni pleksus;

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)