Čaroban svjet kristala

horoscope guru

Ukoliko imate financijske, ljubavne, zdravstvene skrbi, ako osjećate pritisak u sebi i oko sebe, mi imamo rješenje za vaše probleme!

Krenite s nama u šetnju kroz čaroban svijet kristala

Kada jednom provirite u čarobni svijet kristala vaš pogled i stavovi mogu biti promijenjeni, kod nekog za trenutak, a kod nekog zauvijek. Jedno je sigurno, a to je da njihova energija, boje i oblici nježnim i tajanstvenim nitima dodiruju svačiju dušu. Kristali su tisućama godina, išli ruku pod ruku sa planetama i astrologijom. Istraživanjem u praksi došla smo do interesantnih zaključaka, da isti podznak uvijek bira isti ili sličan kristal, stelijum planeta u jednom znaku će uglavnom izabrati kristal tog znaka, osjećajni koji su više povezani sa svojim dušom će težiti kristalima znaka u kojem se nalazi njihova planeta Mjesec , a oni koji su više okrenuti vanjskom svijetu će gledati prema kristalu njihovog Sunčevog znaka.

Astrologija preko planeta opisuje dominantne energije koje se provlače kroz nas i time automatski privlače ljude i događaje oko nas, dok se kristali tradicionalno koriste kao pojačivači tih unutarnjih energija. Tako će, u natalnoj karti, dominantan vodeni element (Rak, Ribe i Strijelac) koristiti kristale koji utječu na emotivnu stabilnost, kao što je npr.. Mjesečev kamen. Dominantne vatrene energije (Ovan, Lav i Strijelac) koje su povezane s vodstvom i dominacijom, koriste kristale koji poboljšavaju motivaciju i postavljanje realističnih ciljeva, kao što je npr.. Rubin. Dominantna zemljana energija (Bik, Djevica i Jarac) koja je povezana sa sigurnošću i samoodržanjem, koristi kristal npr.. Tigrovo oko, koji je koristan za prepoznavanje svojih i tuđih potreba i razlikovanje onoga što želimo od onoga što nam je stvarno potrebno. Zračni element u natalnoj karti (Blizanac, Vaga i Vodenjak) koji vlada umom, idejama i komunikacijom, koristi kristale koji potiču izražavanje ideja kao što je npr.. Topaz.

Boje i oblici, koje čine specifičnu energiju svakog kristala se već stoljećima koriste kao terapija na energetskim razinama. Danas to više nije nikakva tajna da tijelo osim fizičkog, ima svoj i mentalni i emotivni dio, koji ne vidimo ali sigurno osjećamo ako ne prije, onda kada ih dovedemo u neravnotežu i počnemo oboljevamo. Poznata je činjenica da današnji čovjek u utrci s vanjskim svijetom gubi bitku, prvenstveno u vidu stresa koji se onda projicira na raznim razinama naše fizičke stvarnosti, kroz oboljevanje psihe, unutarnjih organa i fizičkog omota, kože. Alergije postaju sve popularnije, a farmaceutske industrije sve zadovoljnije, međutim liječeći tijelo izvana, je samo površna metoda koja ne uključuje uzrok, koji je svakako prvenstveno energetske prirode, odnosno energetske neravnoteže. Da bi jedan sustav bio stabilan, svima nam je već dobro poznato da njegovi dijelovi moraju savršeno funkcionirati. Tijelo traži svakako fizičku njegu, međutim ne vrijedi da sređujemo fasadu, ako nam je u kući kaos. Majka Zemlja nam je, osim svojih površinskih plodova kojima nas fizički hrani, podarila i unutarnje plodove u vidu kristala da nas i energetski hrani. Interesantno je da i kristali vole vodu i sunce kao i biljke koje nam plod daju, samo što kod biljke vidimo plod, a kod kristala je to za naše fizičke oči nevidljivo, ali naša duša točno osjeća taj energetski plod već pri prvom dodiru s kristalom.

Ulaskom Regulusa u Djevicu, nama preostaje samo da se okrenemo potencijalima Majke Zemlje, koja nam služi i nesebično nam pruža svoje plodove. Zato uravnotežite, uz pomoć boja i oblika kristala, svoje fizičko, emotivno i mentalno tijelo, i ujedininjenim snagama krenite kroz život.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)