NEVJEROJATNO Ovo je Koristila I Kleopatra – Kristal ametist – magični kamen

horoscope guru

ametist

Ametist s razlogom naziva se i magični kristal. To je kamen metamorfoze i preobrazbe. Boja mu je svjetlo do tamno ljubičasta prošarana bijelim prugama.  Grci su vjerovali da ovaj kristal sprečava pijanstvo. Čak je i Kleopatra nosila amnstit u svom prstnu pečatnjaku s ugraviranim likom Mitre, perzijsko božanstvo.

Jedan od velikih svjetskih rudnika ametista je Anahi u Boliviji. Rudnik je usred tropske prašume, blizu močvara Pantanal, koji utemeljuje granicu između Bolivije i Brazila. Zbog kilometara šikare, gustiša, neprohodne šume dostupan je isključivo iz zraka. Ametist je poznati snažni kristal čija se ljekovitost može opisati kao: pročišćenje, smirenje, prijelaz. Pretvara niže energije u više i iscjeljuje sve razine uma, tijela i duha. Ljekovitost ametista datira još iz doba drevnih Grka koji su vjerovali da ametist štiti od opojnog utjecaja alkohola. Ametist ima trezvenu i umirujuću kvalitetu i stoga ga često povezuju s mirom i spokojem. Poznato je njegovo umirujuće i zaštitničko djelovanje na intelekt, pozornost, um. Ametist ublažava ona stanja umne prenapregnutosti kada se bavimo napornim mentalnim aktivnostima, jer njegovo djelovanje nije usmjereno samo na mentalno opuštanje, već također vrlo važno, na živčani sustav.
Ublažava tjeskobu, zabrinutost, strepnju, nemir, a povećava mentalnu sna. Djeluje na šestu i sedmu čakru, otvara treće oko i pojačava svjesnost, perspektivu, introspekciju. Donosi porast intuicije i psihičkog razvoja. Pomaže pri meditaciji i olakšava vizualizaciju, a kada ga koristimo na krunskoj čakri, omogućava i da se prisjetimo prošlih života. Koristi se kod problema s nesanicom i noćnim morama. Mnogi su svjedočili da su spavali poput beba nakon što su stavili ametist pod jastuk. Ametist se koristi u odvikavanju od alkoholizma, droga ili drugih vrsta ovisnosti.
U bilo kojem od tih slučaja, stavite mali komadić poliranog ametista ispod jezika osobe koja pokazuje simptome ovisnosti. Ispod jezika nalaze se žlijezde koje komuniciraju s cijelim biokemijskim sustavom ljudskog tijela. Mali komadić ametista reagira u dodiru s tim žlijezdama i poništava ovisničke impulse.

Ovaj kristal čisti se pod mlazom vode, a punjenje se vrši uz  gorski kristal.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)