OBILJE: “Sposobnost da uradiš ono što trebaš uraditi, u trenutku kada je to potrebno uraditi”.

horoscope guru

Da li si čuo da se u toj definiciji spominje novac?
Da li si čuo da se u toj definiciji spominje bilo koji specifični način na koji obilje treba doći?

SPOSOBNOST DA URADIŠ ONO ŠTO TREBAŠ URADITI, U TRENU KADA JE TO POTREBNO URADITI. To je OBILJE!

Obilje MOŽE doći i u novčanom obliku, ali shvaćamo da ste na vašoj planeti vrlo često uvjereni/naučeni da SAMO NOVAC predstavlja obilje u vašim životima.
Kada imate takvu definiciju obilja, koja vam kaže da je novac JEDINI NAČIN na koji obilje može do vas doći, vi zatvarate sva ostala “vrata” kroz koja možete iskusiti “Sposobnost da radiš ono što trebaš uraditi, u trenutku kada je to potrebno uraditi” tj. obilje. To se događa jer odbijate povezati sve ostale načine obilja s obiljem.

Vi NE CIJENITE ostale stvari kao što cijenite novac. Kada dopustiš da ti SVE STVARI U ŽIVOTU predstavljaju obilje, i kada ih naučiš JEDNAKO CIJENITI,tada će ona stvar koja te dovodi do obilja s najmanje otpora, doći do tebe. To može biti novac, dar od nekoga, slučajnost da se nađeš na nekom mjestu u pravo vrijeme, bilo koji način koji će te dovesti do mogućnosti da “radiš ono što trebaš raditi, kada trebaš raditi.”

Kada jednako CIJENIŠ stvari u svom životu, tada se pred tobom uvijek otvara PUT S NAJMANJE OTPORA! Upravo zato jer ne pretpostavljaš da postoji samo jedan određeni, specijalni način, na koji se moraš fokusirati kako bi se tvoje obilje manifestiralo.

Povežimo to dalje….sa shvaćanjem kako u životu treba SLIJEDITI SVOJU SREĆU… možeš li ovu definiciju primjeniti na tu ideju, i VJEROVATI da će ti svaka stvar u životu, koja će ti omogućiti da “radiš ono što trebaš raditi, kada trebaš raditi”, BITI DOBRA ZA TEBE? Pa, čak i onda kada obilje NE DOĐE U FORMI u kojoj si ga OČEKIVAO??

Što više budeš UŽIVAO U SAMOM PROCESU – brže će se odvijati!

To je paradoks: Što više budeš u miru s procesom otkrivanja svojih uvjerenja, u smislu radnje koja ima vrijednost sama za sebe, to će se brže proces odvijati jer ćeš biti više uzbuđen oko same radnje koja se odvija! Što više budeš prihvaćao proces, biti ćeš više uzbuđen oko toga što se događa. To je samo po sebi umijeće!

Prvo umijeće kojim treba ovladati je BITI TU I SADA s tim što se događa, uz vjeru da se to što se događa, događa s razlogom! U protivnom se ne bi niti događalo!
Pa, ako si voljan prihvatiti da se bilo koja radnja događa s razlogom da te približi samome sebi, kako bi mogao napredovati, kako bi mogao vidjeti sebe u odrazu realnost tog istog napredovanja… tada ćeš biti uzbuđen zbog bilo koje radnje i onoga što ti ta radnja upravo prikazuje!
Tada ćeš shvatiti bilo koji proces kao dio umjetničkog performansa, a sebe kao performera. Vidjet ćeš SEBE kao umjetničko djelo i dopustiti ćeš procesu da se odvija brzo. Prihvatiti ćeš svaki dio kao nužan, kao dio umjetnosti, kao nešto što treba promatrati i otkriti kao nešto što će povećati tvoje razumjevanje razumjevanje o tome tko si i što si, kao SUKREATOR.
Ako tako počneš gledati stvari oko sebe i ostaneš u toj energiji, vjeruj mi, vrlo brzo ćeš eksplodirati!!
Eksplodirati ćeš u puno smjerova, a realnost će eksplodirati prema tebi – donoseći ti puno stvari koje će podržavati tvoje postojanje.[divider]Darryl Anka je započeo kanaliziranje Bashara 1984. i od tada sakupio veliku biblioteku informacija. Zajedno sa April Rochelle je formirao Bashar Communications u cilju prenošenja poruka Bashara i očuvanja postojeće biblioteke . Pogledajte neke od video-isječaka Bashara koje vam donosi YT kanal  Sve Mir

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)