Zvijezde i mačke

horoscope guru

Šesta kuća predstavljena je znakom Djevice u prirodnom horoskopu. Ona simbolizira vaš posao, zdravlje, navike i – kućne ljubimce. Tako će papagaj u znaku Blizanaca brže naučiti oponašati govor, nego njegov brat u znaku Ovna; pas u znaku Raka vjerniji je gazdi od psa Strijelca. Slično kao i kod čovjeka, karakter, ponašanje i sposobnosti vašeg kućnog ljubimca prilično će zavisiti od pozicija planeta. A kakve su mačke ?

OVAN – Uzima sve čega se može domoći a trikovi su njena specijalnost, pa uvijek uspijeva da bude u centru pažnje. Dosjetljiva je i vrlo temperamentna. Najbolje se slaže sa Strijelcem i Lavom.

BIK – Nije ni licemjerna, ni potkupljiva. Čak i kada dođe na svijet kao obična seoska maca, zrači aristokratskom hladnokrvnošću. Svoju posudu smatra osobnim vlasništvom, a hranu zahtijeva uvijek u isto vrijeme. Dobro se slaže sa Djevicom, Rakom i Jarcem.

BLIZANCI – Znatiželjna je i voli kontakte, ali je nepredvidljiva. Prvo se veselo igra, a u slijedećem trenutku frkće. Nema stvari koju neće isprobati i stalno dolazi do zanimljivih pronalazaka. San joj nije važan, jer je život suviše lijep da bi ga ona protratila u spavanju. Slaže se sa Vodenjakom i Vagom.

RAK – Želi da je njeguju i dive joj se, a njen glumački talenat zreo je za pozornicu. Voli ulogu paćenice, pa će se vući do svoje košare, ne bi li u vama pobudila sažaljenje. Njen strah od nevremena je iskren, pa će se negdije sakriti još mnogo prije, nego što počne grmiti. Slaže se sa Ribama, Škorpionom i Ovnom.

LAV – Ide kroz život uzdignute glave i gleda s prezirom sve oko sebe. Utrošit će sate i sate na njegovanje svog krzna, a poslije toga zadovoljno će se posmatrati u ogledalu. Njena sujeta je bezgranična. Slaže se sa Jarcem i Ovnom.

DJEVICA – Užasno je sitničava, a logika i inteligencija kod nje su više naglašeni, nego prirodni instinkti. Kada je niko ne gleda, sa lakoćom će se dočepati sočnog zalogaja. Ako je grdite, pravit će se da je potpuno gluha. Biljke, nažalost, voli, tako da bih najradije pojela. Slaže se sa Jarcem i Bikom.

VAGA – Ima visok životni standard, a ostvarujega sa puno šarma. Ne zna šta znači biti loše volje. Voli  biti okružena udvaračima, jer u svojoj taštoj mačjoj duši obožava kad joj se dive. Dobro se slaže sa Lavom, Vodenjakom i Blizancima.

ŠKORPION – Može biti vrlo neotesana i tvrdoglava. Uživa  se penjati po zavjesama i odmara u bubnju veš mašine. Sve smatra svojim vlasništvom. Voli gledati televiziju i  biti sama. Jede sve, čak i ono od čega joj može pozliti. Slaže se sa Rakom i Ribama.

STRIJELAC – Nepokolebljiv je optimista, a njena ljubav prema slobodi i avanturama je bezgranična. Stan u gradu za nju je – pakao. Svoje bijes voli  iskaljivati na vazama sa cvijećem ili zavjesama. Konkretnu hranu guta u ogromnim količinama. Slaže se sa Ovnom, Lavom i Strijelcem.

JARAC – Vesela je, a najljubaznija je kad se oseti priznatom i poštovanom. Svakoj stvari posvećuje se predano, ne popuštajući kada nešto odluči. Ne voli samoću, jer onda postaje melankolična. Slaže se sa Bikom, Djevicom i Vagom.

VODENJAK – Komplicirano je biće koje najčešće živi u konfliktu sa samom sobom. Moli za mlijeko, a zatim neodlučno sijedi pored posude. Njena potreba za ljubavlju nema granice. Njeno divljenje prema svemu što je ljudsko, skoro je dirljivo. Uvijek bi željela  biti poput svoje gazdarice. Slaže se sa Vagom, Blizancima i Ovnom.

RIBE – Voli živijeti prema vlastitim zakonima. Ako želi  provesti dan u prirodi, ničim nećete uspijeti da je namamite u kuću. Preferira domaćinstvo u kojem svatko može živjeti na svoj način. Njena velika blagost sprečava je da bude agresivna. Slaže se sa Rakom, Škorpionom i Djevicom.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)