ZODIJAK I NEVJERA

horoscope guru

nevjera

 

Nevjera: Zemljani znakovi ulaze u preljub zbog nezadovoljstva brakom, zračni zbog znatiželje, vatreni znakovi zbog pohote i dokazivanja, a vodeni zbog emocija i inata.

Nevjera: Dvanaest znakova svaki na svoj način proživljavaju spoznaju da ih partner vara ili su sami nevjerni. Bez obzira na očigledne pojedine razlike možemo ih podijeli u četiri skupine, po elementima: vatra, zemlja, zrak, voda.

Znakovi vatre Ovan, Lav, Strijelac spadaju u pohotnike zdrave seksualnosti koji će počiniti preljub najprije zbog nemogućnosti kontrole svog snažnog libida, ali i zbog dokazivanja. Za sve njih može se reći da su lovci koje brak ne smiruje, nego njihovoj nevjeri daje dozu opasnosti. Kako vole osjećaj kad im adrenalin ubrzano kola žilama, okrenut  će se nevjeri i onda kad su zaljubljeni u svog partnera.

Istovremeno su vrlo osjetljivi kada je vjernost njihovog partnera u pitanju, a najviše zbog svog ega i taštine. Tolerantniji od ostale dvojice je Strijelac, vedri pustolov koji seks smatra sportom, svojevrsnom vježbom za tijelo i duh.

Znakovi zemlje Bik, Djevica, Jarac vrlo su oštroumni i kontrolirani. Među njima ističe se Bik, puteni znak kojeg vladarica Venera zna učiniti ovisnim o seksu. Oprezna Djevica bit će nevjerna ako je nezadovoljna svojom vezom ili brakom, a najčešće će to učiniti s nekim tko, kao i ona, nije slobodan. Hladnom Jarcu raste seksualni apetit usporedno s porastom moći i utjecaja, mada će i on, kao i ostala dva zemljana znaka, biti nevjeran onda kad je nezadovoljan u braku ili nije trijezan.

Pripadnici ovih znakova progledat će kroz prste na partnerovu nevjeru da  bi sačuvali brak,a najviše Djevica, ali ne lako kao što to čine zračni znakovi.

Zračnim znakovima Blizanci, Vaga, Vodenjak važna mentalna komunikacija, a skloni su i razdvajanju emocionalne od tjelesne prevare. Seks zbog samog seksa oprostit će i sebi i partneru, no ako osjete da je u pitanju nešto više, nastojat će potanko o svemu popričati ne bi li vidjeli kako dalje.

U astrologiji pripadnici Vage slove za vodeće preljubnike, zbog urođene neodlučnosti i želje da se svide drugima. Više uživaju u flertu nego u pravom preljubu, no često nisu oni ti koji određuju dokle što može ići. Lepršavi Blizanci znaju se poigravati emocijama i seksualnošću, dok  Vodenjaci varaju u duhu,vodite ljubav, a ne rat.

Nevjera: Rođeni u znakovima vode Rak, Škorpion, Ribe dosta se razlikuju međusobno. Snaga osjećaja ono je što ih povezuje i što ih drži vjernima. Oni se vežu zbog ljubavi, a ne zbog drugih interesa, pa će i na nevjeru gledati kroz prizmu zaljubljene osobe. To posebno važi za osjetljivog Raka i Ribe, koji su nevjerni samo u iznimnim situacijama, i koji se zaljube u onoga s kim su poželjeli usputni seks ako je bio dobar.

Škorpion je, posebna priča. Taj erotični znak ne može podnijeti pomisao da ga voljena osoba vara, pa neće tek tako ni on nju prevariti. Za njega je sklapanje braka nešto poput krvnog saveza gdje svaka obredna riječ ima poseban značaj. Neće se upustiti u preljub koliko god da ga druga strana privlači.

Dakle,među znakovima Zodijaka kao prvak u nevjeri ističe se Vaga, a za njom slijede vatreni znakovi, ponajprije Strijelac.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)