Znaci koji otkrivaju da se nekom sviđate

horoscope guru

 

Znaci koji otkrivaju da se nekom sviđate

Kako uvidjeti da li se sviđate onom tko se Vama sviđa, a da ne pitate? Pročitajte naše savjete i budite uspješniji u ljubavi.

Ovan

Ovnovi ne vole okolišaju, zato ako se dopadate ovnu on će vam to najvjerojatnije izravno reći. Ukoliko je, pak, ovan tajanstven i pomalo lukav, čuvajte se njegovog nemira. Ipak, to nisu indikatori da bi on radije bio negdje drugdje već da želi ići negdje s Vama.

Bik

Bik je tradicionalan tip i ako mu se sviđate on će to pokazati na staromodan način. Pitanja poput toga koja Vam je omiljena boja, hrana ili cvijet znače da bik planira vas pozove savsreno isplaniran sastanak.

Blizanci

Blizanci vole da flertuju i njihov um je uvijek u pokretu i skloni su tome da su u kontaktu sa više ljudi i da pričaju o raznim temama. Koji je pravi znak da ste za blizanca više od običnog flerta? U razgovoru počet će da Vam postavljaju intimnija pitanja.

Rak

Rakovi su vrlo okrenuti obitelji, a ako rak bude krenuo da se prema Vama postavlja zaštitnički to je dobar znak da ste mu zapali za oko. Ukoliko bude htio da Vas upozna sa svojom obitelji to je garancija da vas vidi u vezi.

Lav

Lav voli spektakle, a kako ćete znati da li cijela ta predstava uključuje i to da se Vi dopadate toj osobi? Lav će se odreći toga da bude u centru pažnje i prepustit to mjesto Vama.

Djevica

Logična i praktična djevica ne pokazuje svoje divljenje na neki ljubak način. Ukoliko Vas budu pitali u vezi s Vašim osjećajima ili ako budete primjetili da se gard djevice polako sklanja u vašem prisustvu, onda ćete znati da ste na dobrom putu.

Vaga

Vaga živi izbalansirano i vrlo je graciozna i ljupka. Kako onda znati da li je ta osoba samo ljubazna ili joj se zaista sviđate? Ukoliko Vam da pristup njenom svijetu, to znači da joj se zaista sviđate.

Škorpion

Znat ćete da se dopadate škorpiji kada budete vidjeli da Vas promatra s drugog kraja prostorije. Njen prodoran pogled učiniće da se osjećate kao jedina osoba na svijetu. Škorpion neće trošiti svoje vrijeme na nekog ko joj se ne dopada.

Strijelac

Strijelci su društveni i komunikativni zato je lako pomiješati prijateljstvo i nešto drugo. Njima je vrijeme veoma važno zato znajte da mu se sviđate ako izdvoji malo više vremena za Vas.

Jarac

Kod jarca je teško ocijeniti da li mu se dopate ili ne. Ukoliko njihov rigidni stav nestaje pred Vama i ako je spreman da se uklopi iu Vaš raspored znajte da tu postoji potencijal za ljubav.

Vodenjak

Vodenjaci su otvorenog uma zato možete zaboraviti tradicionalizam kad su oni u pitanju. Ukoliko se dopadnete vodoliji prvo će se našaliti sa Vama, a onda će prijeći i na duboke intelektualne razgovore. Njihovo pomalo čudno ponašanje znači da žele da vide da li se možete uklopiti u njihovu ekscentričnost.

Ribe

Dobra vijest je da nije teško pročitati ribe. Još bolja vijest je kada se dopadate ribi ona će Vas obasuti pažnjom. Sasvim je moguće da će napisati i pjesmu za Vas.

Simpatija (starogrčki ἡ συμπᾰθεία, Verbum συμπᾰθέω, sastoji se od συν (syn) = „sa“ i πάσχω (pas-cho) = „osjećaju; patnja/pate“) je pozitivan osjećaj ili društveni afinitet prema drugoj osobi koji nastaje iz poklapanja emocija ili doživljaja razumijevanja prema njoj.

Osjećaj simpatije može imati razne oblike ili razna percipiranja (netko ima simpatične crte, ili je vrlo simpatična osoba). Obrnuto, može se osjećati da netko nije simpatičan, tj. da je antipatičan.

Simpatija može biti preduvjet za emocionalne odnose, kao što su prijateljstvo ili ljubav.

Izvor:Wikipedija

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)