Žene rođene u ova 3 znaka su pravedne, pametne i posjeduju veliku moć

horoscope guru
pixabay.com

Tri vrlo snažne žene koje ostvare sve što požele, rijetki su muškarci koji ih se ne boje. Pune su samopouzdanja, hrabre i strastvene.
OVAN
Žene rođene u ovom znaku su bez dlake na jeziku. Sve što misle to i govore, potpuno iskreno sviđalo se to vama ili ne. Ne vole autoritete i to je ponekad prepreka na putu do uspjeha. Neće dopustiti da im netko zapovijeda, jer smatraju se liderima i zapravo često i budu na takvim pozicijama.

BLIZANCI
Ženske osobe rođene u ovom znaku posjeduju veliki dar komunikacije, uvijek znaju iskoristiti moć govora na pravom mjestu i među pravim ljudima. Vole rasprave i česte diskusije. One šire svoju energiju samopouzdanja, znaju zavađati, zbog čega se muškarci u njihovoj blizini osjećaju u sjeni.

ŠKORPION
Sve žene rođene u ovom znaku su vrlo mudre, jakih emocija. Samo oni hrabri muškarci upustit će se u ljubavni odnos sa ženom Škorpion. Ove žene ne vole osobe s velikim egom, njima je u prirodi da ih spuste odmah na njihovo mjesto. Njihova snaga proizlazi iz njihove vatrene i strastvene prirode.

Izvor: ovesensa.rs

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)