Žene kao ljubavnice po horoskopskim znacima

horoscope guru

 

Žene

Ovnice su odlučne i vatrene, Račice su najopasnije zavodnice….

Žena rođena u znaku Ovna je vrlo odlučna, direktna i preduzimljiva, vatrena a  svoje seksualne sklonosti izražava veoma jasno i u njima učestvuje veoma otvoreno. Privlače je ljubavne avanture i voli da eksperimentiše,voli i nježno maženje i veoma žestoke seksualne odnose a za  ljubav i seks smatra da su dve odvojene kategorije.

Reč ljubav pišu velikim slovom,obdareni su veštinom zavođenja koje ih uzbuđuje više od samog seksa. Seksualni nagoni žene Bika su vrlo jaki ali oni podrazumevaju i romantiku. Kao ljubavnica je veoma strastvena i spremna da prihvati ali i da da inicijativu. Za nju je najveće zadovoljstvo da se osjeća voljenom.

Ona je radoznala i voli da isprobava sve moguće tehnike i mjesta vođenja ljubavi. Progonjena svojom maštom i radoznalošću, zna da bude i biseksualna, jer znak Blizanac predstavlja i muškarca i ženu.Veoma su nežne i obožavaju i samu pomisao na neplaniran i brz seks. Retko se zaljubljuju i svoj stav prema seksu menjaju tek u zrelijim godinama.

Ona je privlačna, maštovita, fascinantna, nepredvidiva, zagonetna i nedokučiva. Zena Rak pada među najopasnije i najnežnije zavodnice u Zodjaku. Erotična i strastvena ali i previše stidljiva da učini prvi korak. Jake emocije podhranjuju njene bogate seksualne fantazije. Ima stalnu potrebu za promenama i avanturama, sve dok ne nađe stalnog partnera sa kojim doživljava potpuno zadovoljstvo.

Žena Lavica je sigurna u sebe. Voli da dominira i uživa dok joj se partner divi. Svog partnera doživljava kao roba, koji mora da je zadovolji u svakom pogledu pa i u seksu. Vrela krv struji njenim venama. Kada se razbuktaju njene strasti, prema partneru je vrlo zahtevna, senzualna i velikodušna ljubavnica.

U potpunoj suprotnosti značenju imena koje nosi ovaj horoskopski znak, Device su vrlo promiskuitetne. Eros je bez topline i strasti , koju vrlo često odglumi. Ako partner u njoj probudi strast, za ljubav ne bira ni mesto ni vrjeme. U suprotnom, ako joj dosadi to vrlo brzo i pokaže, izbegavanjem odnosa.

Venera ,Boginja ljubavi, vlada ovim znakom. Žene Vage rođene pod okriljem ove planete vole zavođenje, uživa u predigri, vešta je u umetnosti ljubavi. Vrlo je zahtevna u svakom pogledu i ima vrlo rafiniran ukus. Lako se predaje ljubavnim izazovima i strastima ali je više emotivna nego strastvena. Vrlo lako kaže “DA”, kada joj se pri]e na pravi način.

Ona je fatalna zavodnica. One su simbol starsti i perverzije. Za zenu skorpiona ne postoji “zabranjeno voće”. Daju maksimum ali isto očekuju i od partnera, i ni malo se ne usteže da preuzme inicijativu kada su ljubav i seks u pitanju. Žene Škorpije se doživljavaju kao najbolje ljubavnice u astrologiji. Za njih se kaže da su “živa vatra” u krevetu.

Fascinantna je, izuzetno vatrena i pomalo divlja ljubavnica. Zena Stjelac ma vrlo otvoren pristup seksu i seksualnosti. Tačno zna šta želi od ljubavnog partnera. U njenom ponašanju se nazire potreba za avanturističkim doživljajima, dominacijom, uzbuđenjem i nesputavanjem.

Ona je Saturnova kći, odgovorna, konzervativnih shvatanja koja se stidi da pokaže svoju uzavrelu prirodu. Zena jarac djeluje veoma hladnokrvno čak i kada to nije. Ona voli seks, uživa u njemu ali ima i veliku potrebu da oseti, da je partneru jedina na svetu. Ima vrlo visoke kriterijume, koje postavlja svom partneru. Teško se opušta.

Žena vodolija je vrlo privlačna, zavodljiva, ekstremno maštovita i kreativna. U seksu je veoma slobodna, može se reći perverzna i ne postoji ništa što neće probati. Bez ikakvih problema seks rado upražnjavaju i na javnim mestima i skupovima.

Zbog egzaltirane Venere, žena Riba je više od ljubavnice. Seksualno je slobodna i uživa u najrazličitijim erotskim pozama. Rešenje za nezadovoljstvo u ljubavi pronalaze u seksualnim avanturama. Ne treba joj mnogo da bi se probudaila velika strast u njoj.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)