OVO MORATE pročitati – Žene, da li ste spremne da se mijenjate zbog ljubavi

horoscope guru

Žene

Rakovi vole ugađanja u svemu, Vage muškarci vole žene koje imaju stila, koje se znaju lijepo oblačiti…

OVAN

Za Ovna je važno da njegova partnerica  ima visoko mišljenje o njemu. Da joj je najljepši, najpametniji i da bolji od njega ne postoji. On živi po sovjim pravilima i sve dok tako možete, bit ćete dio njegovog života.

BIK

Pripadnici ovoga znaka vole izlaske i volje sa svojom partnericom uživati u tome. Nikako mu nemojte predlagati neke spntane ideje jer ih neće prihvatiti. On voli planirati i potrebna mu je žena koja će to prihvatiti, naravno i koja se dobro snalazi u kuhinji.

BLIZANCI

Oni vole zabave, provode, ponašaju se kao djeca i sa njima vam nikad neće biti dosadno. Morate mu biti dostupni 24 sata dnevno i u telefonskim razgovorima i dopisivanjima. Njega nećete moći nagovoriti da radi što vi želite, ne voli manipulacije.

RAK

Rakovi vole ugađanja u svemu. Vole dobru kuhinju, dobre izlaske. Puno toga ih smeta i uvijek ćete morati biti spremni na kompromis. Važno je reći da im je obitelj na prvom mjestu, tako da nikako ne smijete stajati između njih.

LAV

Žena – Važno je da je uvijek u centru pažnje. Ako ga zapostavite, tu ćete snositi posljedice. Morate ga uvijek hvaliti i podilaziti mu da bi on bio sretan. Rijetke su žene koje mogu jednom Lavu udovoljiti.

DJEVICA

Muškarci ovoga znaka trebaju ženu koja će znati što oni žele. Pokazivati mu emocije i hvaliti njegovu poslovnu sposobnost. Vrlo je važno da ste uvijek spremni biti i rame za plakanje.

VAGA

Vage muškarci vole žene koje imaju stila, koje se znaju lijepo oblačiti, koje drže do sebe. Bitno je da ih znate slušati i naravno hvaliti svakoga dana. Sa njima nikad nećete znati da li su u vas zaljubljeni ili samo dobro glume.

ŠKORPION

Škorpioni miješaju ljubav i strast. Bitna im je dnevna doza zadovoljstva. Morate uvijek biti spremne na seks jer to njima znači više od hrane. Žele potpunu posvećenost i ženu sa mnogo mašte.

STRIJELAC

Žena koja će mu dati slobodu i taj osjećaj zaokupit će njegovo srce. Uvijek morate pratiti njegov ritam jer on  ne želi sebe mijenjati. Oni imaju svoj stil života i ako ga prihvatite, možete jako dugo naći se sa njima u ljubavi.

JARAC

Jarci žive po pravilima pa tako biraju i djevojke. Morate biti vrlo intelignetni i maštoviti. Uvijek spremni da vas baš sada treba uz sebe. Zahtjevni su razgovorima i ne podnose osobe koje im proturiječe.

VODENJAK

Ovi muškarci tešk ose vežu. Vole živjeti za sebe, za društvo, za izlaske. Potrebno je da imate dozu samokontrole i prešutite ako izlazi bez vas. U ženi prvenstveno traži prijatelja, a tek onda može pokazati i emocije.

RIBE

Rie ne vole ograničenja bilo koje vrste. Trebate se uklopiti u njegov život, znati da voli filmove, pa sa njim možete uživati. Ribe muškarci nisu zaljubljivi, tako da će proći dosta vremena da vam to pokaže.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)