Zbog čega će Vas ostaviti

horoscope guru

Nevjera

Nevjera – Ako lažete Bika, neće vam oprostiti, Vagama uvijek morate biti lijepi i elegantni, Škorpionu je važno povjerenje i odanost…

OVAN

Nevjera –  Ovnovi u vezi uvijek očekuju da su na prvom mjestu partneru. Ako osjete da to nije više tako, ostavit će vas. Jednostavno će otići. Žene Ovnovi ako shvate da više nisu privlačne partneru kao ranije, bez razmišljanja će prekinuti vezu.

BIK

Nevjera – Bikovi su jako tolerantni i puno toga mogu progutati. Ali ako ih lažete, to vam neće oprostiti. Ako ste i prešutjeli nešto važno što vam se dešava u životu, i to će ih povrijediti. Vole da sa partnerom sve dijele, kad osjete nesigurnost, ostavit će vas.

BLIZANCI

Oni su vrlo druželjubivi i vole dijeliti informacije. Njima možete sve reći i sa njima dijeliti. Ako ne dijelite svoja mišljenja, izludjet ćete ih. Drugo što ih može razočarati je vaša nefleksibilnost i posesivnost. Nekad njima za ljubav napravite onako kako oni vole.

RAK

Ako Raka povrijedite ne može vam oprostiti. Inače su osjetljivi i puno toga ih smeta, ali ako ste zaboravili neki važan datum, poput njihovog rođendana, to vam neće oprostiti. Moraju biti centar svijeta partneru ili će ga zamijeniti, i to vrlo brzo.

LAV

Pošto ovaj znak pati od toga kako ih drugi vide, važno je da im partner uvijek i u svakom smislu bude savršen. Ako vam pada na pamet flertovati pred Lavom sa nekim drugim, znajte da je gotovo. Neće podnijeti takvo ponižavanje.

DJEVICA

Djevice su vrlo sitničave. Ako primjete da se u vezi opuštate na način da više se ne oblačite privlačno kao ranije, ne marite za fine parfeme, to ih guši. Neurednost je nešto što ne podnose. Također, ako osjete da je veza rutina, ostavit će vas.

VAGA

Vagama je bitno da su u vezi sa nekim tko je profinjen, sa finim manirima i ukusom za lijepo. Vole dijeliti sa partnerom sve i vrlo su stabilni. Ako ste nestrpljiva osoba, Vaga nije za vas. Vole se oko svega dogovarati, ne vole nametanje tuđe volje, ako to se desi, okrenut će leđa i otići.

ŠKORPION

Tu je glavni naglasak na povjerenju. Ako jedna Škorpija izgubi u vas povjerenje, priči je kraj. Vrlo često će vas stavljati u iskušenja da provjere vašu odanost. Iskrenost i povjerenje ako imaju, imate i vi put do srca Škorpije.

STRIJELAC

Nevjera – Pripadnike ovoga znaka nikad ne sputavajte u njihovim željama. Vole osjećaj slobode i ako se osjete kao ptica u kavezu otići će od vas i to bez riječi.

JARAC

Jarčevi teško pokazuju emocije, ali to ne znači da ne znaju voljeti. Ne vole ako o vašoj intimnosti pričate drugima, to će ih izbaciti iz takta. Također ne vole odnose u kojima nemaju povjerenje, hladno na petama će se okrenuti i otići.

VODENJAK

Kod njih je bitna sloboda i strast. Dok toga ima partner će uživati u odnosu. Vrlo je važno da dijelite i njihova mišljenja. Kad se plamen strasti ugasi, ove osobe će se zahvaliti na provedenom vremenu sa vama i imati već nekog novog u planu.

RIBE

Pripadnici ovoga znaka imaju veliko srce, što ne znači da trebate zloupotrebljavati njihovu dobrotu. Po prirodi su vrlo duhovne osobe i vole da i partner sa njima to dijeli. Ako ne, to bi bio veliki razlog za prekid.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)