Zavedite ga uz pomoć horoskopa

horoscope guru

 

Dovoljno je znati datum rođenja muškarca koji vam se sviđa i odmah možete krenuti u osvajanje njegovog srca. A i veza je moguća. Ako je, primjerice rođen u znaku Raka, on traži ženu koja će uvijek biti uz njega. Lavu uvijek morate se divite, a ukoliko je vaš muškarac iz snova rođen u znaku Škorpiona, nemojte ni pomišljati o zabavi izvan bračne postelje …

OVAN
Muškarci rođeni u znaku Ovna traže ženu koja će ih uvijek pratiti. Ovnovi reagiraju burno i glasno, međutim to ne znači da nisu osjećajni. Ako vam u jednom trenutku kaže da ste najljepša žena na svijetu, to ne znači da uskoro neće sresti ljepšu od vas. Ukoliko ste zapeli za Ovna, osvojit ga jedino ako mu priđete prvi. Dakle, nekim neverbalnim signalima, pokažite mu da vam se sviđa.

BIK
Bikovi sanjaju o ženama na koje uvijek mogu osloniti i sudjeluju u donošenju važnih životnih odluka. Uglavnom su to otvoreni muškarci koji se ne boje priznati svoje osjećaje. Osvojićete ga zavodljivim porukama i laganim flertom. Zato, sjedite mu u krilo i šapnite na uho koliko ga stvarno želite.

BLIZANCI
Iako to ne žele priznati, oduševljavaju ih žene koje će ih uvijek pitaju “gdje idu i kada će se vratiti”. Kada počne vas upoznaje s prijateljima i članovima obitelji, znači da mu se stvarno sviđate. Put osvajanja Blizanaca je poprilično težak tako da ne bi bilo loše da angažirate i neku njegovu prijateljicu koja će vam pomoći da skratite put do njegovog srca.

RAK
Žena koja će ga uvijek podržavati i poštovati, u njegovom naručju će ostati do kraja života. Kada vam kaže da ne želi da ga napustite, možete biti sigurni da mu je stalo. On voli prirodne žene koje se ponašaju isto tako. Za Rakom nemojte trčati već ga pozovite na večeru i kratko i jasno mu recite da vam se sviđa.

LAV
Obožava ženu kojoj će se diviti, a kada postane nježan znači da je zaljubljen. Prilikom udvaranja ne koristi komplimente, međutim kada vas osvoji budite sigurni da ih neće nedostajati. Vrlina koju najviše cijeni je skromnost tako da nemojte previše tražiti.

DJEVICA
Djevice maštaju o ženama koje će mu uvijek vjerovati. Ne voli često pokazivati ​​osjećanja, ali nemojte ni često da ga ispitujete da li vas voli jer ćete ga na taj način otjerati od sebe.Veza sa njim lako se ostvaruje.  Najlakše ćete ga osvojiti kada mu otkrijete svoje slabosti, ali i da ste sposobni brinuti o sebi.

VAGA
Muškarci rođeni u znaku vage ne mogu odoljeti ženama koje su uvijek spremne na kompromis. Vage su pričljive tako da iskazuju osjećaje i onda kada ništa ne osjećaju. Međutim, kada očigledno počne se trudi oko vas, znat ćete da vas voli. Njega morate neprestano osvajate jer on bez ljubavnih igara i flerta ne može normalno funkcionirati.

ŠKORPION
Da biste postali predmet njegovih želja morate mu se zakunete na vječnu vjernost. Sve dok je zaljubljen, neće mu padati na pamet da bi mogao da vam se sviđa neki drugi muškarac. Veza sa ovim znakom teško se ostvaruje.  Međutim, kada nije siguran da li vas zaista voli, postaje posesivan i ljubomoran. Natukne mu neke zanimljive detalje svoje osobnosti i poslije kratkog vremena postaćete njegova djevojka.

STRJELAC
Uglavnom sanjaju o ženama kojima će biti centar svijeta. Ukoliko neke sastanke počne odgađa kako bi određeno vrijeme proveo s vama, to je dovoljan znak da mu se sviđate. Najlakše ćete ga osvojiti iskrenošću tako da u njegovom društvu nemojte se pretvarate.

JARAC
Oni sanjaju o ženama koje žive za karijeru, ali istovremeno su i dobre domaćice.Veza sa ovom znakom može se ostvariti uz trud.  Rijetko iskazuju osjećaje, ali to ne mora značiti da mu niste dragi i da mu nije stalo do vas. Osvojite ga suzdržanim i dostojanstvenim izrazom lica, upornošću, strpljenjem i nježnošću.

VODENJAK
Ako želite biti njegova partnerica morate imati dovoljno razumjevanja, posebno za hobije kojih ima mnogo. Veza sa njim je moguća ako ste mudra žena. Ne govore o osjećajima jer smatraju da se ljubav ne može pokazati riječima. U trenutku kada iskazuju ljubav, Vodenjaka djeluju prilično smješno. Vodolijama su privlačne drugačije žene, dakle ukoliko ste podrijetlom s nekog drugog kontinenta, neće vam dugo trebati da ga osvojite.

RIBE
Ribe maštaju o ženama koje razumiju senzualnost prirode. To su izrazito osjećajni znakovi tako da nemojte se iznenaditi ako vam često izjavljuje ljubav. Budite sigurni da tako i misli. Ukoliko ste optimistični i ne govorite često o problemima neće vam biti potrebno mnogo vremena da osvojite muškarca rođenog u ovom znaku.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)