Zašto su ova 4 znaka najbolji šefovi

horoscope guru

 

OVAN
Šef Ovan je pokretač. Uzima stvari u svoje ruke i očekuje od svih ostalih isto. Direktni su, ne trpe gluposti i sami ih ne rade. Ovnovi vam kažu što se od vas očekuje i očekuju da to izvršite savršeno i  brzo. Detalje u poslu morate otkriti sami. Brzo se razljute, ali brzo i zaboravljaju ljutnju, zato i vi brzo prijeđite preko toga.

BIK
Strpljenje je Bikov moto  žurba vam neće donijeti dodatne bodove kod Bikova.Ako vam treba više vremena, Bikovi šefovi cijene korektno i točno odrađen posao.
Budite spremni čekati do petka odgovor na pitanje koje ste postavili u ponedjeljak. Bikovi imaju oštro oko i za zadnje redove, ljute se na preduge osobne telefonske razgovore i pretjerano posjećivanje kopirnog aparata. Ali, uvijek možete računati na njegovo toplo srce i savjet u praktičnim problemima.

BLIZANCI
Šef Bliznac radi više stvari odjednom, razgovara na telefon dok provjerava e-mail i dovikuje zapovjedi. Ako ne možete  držati korak s umom Blizanaca koji funkcionira na više kolosijeka bit ćete  ostavljeni u prašini. Blizanci se dive inteligenciji i radoznalosti i izmjenjivati ideje. Obično su vedri i raspoloženi, u sekundi mogu postati ljuti i zajedljivi. Ne uzimajte to osobno, jer brzo se povrate u normalu.

RAK
Rak šef je kao mama ili tata, pazi na djelatnike kao na obitelj. Smatrajte se članom obitelji. Uvijek će vas saslušati, ali se od vas očekuje i bezrezervna odanost. Prepiranje, zlovolja i mušičavost su prihvatljivi, ali odavanje tvrtkinih tajni nikako nije. Ovaj šef nosi oklop oko sebe i često se povlači u svoju nutrinu, poštujte zatvorena vrata.

LAV
Šef Lav ,uvijek je u pravu! Čak i kad nešto bolje znate, promislite dva puta prije nego mu ukažete na pogrešku. I nikako to ne činite pred drugima. Svijet se vrti oko Lavova i čak i oni najljubazniji među njima vole osjećati da su vođe. Poštovanje im je bitno, pokoravajte se njihovom autoritetu, ali nemojte se ponižavati i grepsti se za njihovu pažnju. Izgubit ćete poštovanje.

DJEVICA
Djevica šef je pedantna u detaljima i voli voditi urednu tvrtku. Točnost i marljivost se smatraju vrlinama. Nered Djevicu čini nervoznom  ovaj znak voli imati kontrolu nad svojim okuženjem, ali Djevica neće oklijevati pomoći vam kad god zatrebate, čak i kad to zahtijeva njezin osobni angažman . Nježno postavite neophodne granice.

VAGA
Pravda je jedna od najvažnijih stvari za Vagu šefa.Teži pravednosti i u radnom opterećenju i u tome kako postupa prema svakoj osobi, bez obzira na spol ili položaj. Ovaj šef očekuje od vas isto. Posjeduju oštar um i odlične vještine pregovaranja. Neće podnositi širenje tračeva ili loših vibracija. Ako imate problema s nekim na poslu, uključujući i sa samim šefom, organizirajte sastanak, razgovarajte dok pravda ne bude zadovoljena.

ŠKORPION
Ovaj šef je zagonetka. Izvana prijateljski i otvoren, Škorpion je oprezan pri otkrivanju istina o sebi, pun nepovjerenja prema drugima jer im je povjerenje već bilo izigrano. Ovaj znak dobar je menadžer ljudskog potencijala i on vidi kroz vas do vaših skrivenih motiva. Što god da kažete, on će to spremiti u memoriju kako bi kasnije donosio sudove o vama. Budite otvoreni i pošteni kako biste izbjegli otrovne ubode.

STRIJELAC
Strijelac je zabavan šef dok ga poštujete njegovo ili njezino mišljenje. Voli debate, ali voli i pobijediti. Najgori od njih su sveznalice koji nikad ne prestaju uzalud trošeći vrijeme. Ali najbolji su inspiracija i mogu biti odlični mentori i vodiči u poslu, čak i dugo vremena nakon što ste napustili tvrtku. Možete ih čak smatrati mudracima, veliki su putnici i znaju puno stvari.

JARAC
Riječ šef stvorena je za Jarčeve, jer se ovaj znak prirodno uzdiže do pozicije autoriteta i voli govoriti ljudima što da rade. Ove osobe imaju tople roditeljske osobine, ali nisu uvijek osjetljive. Tražite jasno ono što vam treba. Držite osobne traume u sebi, ovaj se šef divi ljudima koji sami rješavaju probleme i cijeni spremnost da se posao stavi iznad svega.

VODENJAK
Ovaj šef ponosan je sposobnošću prekoračenja granica, ali kad dođe do njih, može biti vrlo krut i nepopustljiv. Većina Vodenjaka poznati su kao timski igrači i navratit će vidjeti kako posao napreduje. Vodenjak šef se ponekad čini odsutan ili potpuno hladan, ali on je tada samo izgubljen u svom vlastitom svijetu. Tada i tako dolazi do genijalnih ideja.

RIBE
Ribe šefovi su obično vrlo drage i mogu biti vrlo naklonjene prema zaposlenikovim potrebama i osjećajima. Nemojte previše iskorištavati tu šefovu osobinu izostajući s posla jer će u jednom trenutku poludjeti i onda vam se loše piše. Postoji čelična strana kod Riba koja im daje disciplinu da budu kreativni. Ribe će cijeniti ako im  pomognete u organizaciji jer im to nije jača strana.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)