Zašto su ova 3 znaka najviše sklona depresiji?

horoscope guru

Depresija može svakoga pogoditi, ali postoji okidač, pokretač depresije, a naročito su depresivnim fazama sklona ova tri znaka Zodijaka.

BLIZANCI

Merkur, bog komunikacije i brzine, upravlja ovim znakom. Blizanci su društveni, intelektualni i uvijek u pokretu. Rijetko kada odvoje potrebno vrijeme za obroke, a najčešće se to svodi na kavu i cigaretu za doručak ili kiselu vodu i čips za ručak. Blizanci su društveno aktivni, s divnom osobinom da zabavljaju sve oko sebe svojom duhovitošću. Oni su ugodno i poželjno društvo, ali o sebi ne vode dovoljno računa. Uz nepravilnu prehranu i nedovoljno odmora, ove brze i stalno mentalno aktivne osobe često sebe dovode u situaciju izuzetne nervoze.

Nervni sistem, ramena, ruke i pluća, najčešći su problemi koji muče Blizance. Depresija i nervne tegobe idu najčešće ruku pod ruku.

Biokemijska supstanca koja je Blizancima potrebna u prehrani je sol kalij – klorida. Ima je u breskvama, jabukama, celeru, šparogama, cikli, zelenim mahunarkama.

LAV

Ove pametne, živahne, vesele i strasne osobe uvijek su okružene mnoštvom prijatelja i poznanika. Optimizam i

Energija Lavova inspiriraju one s manje ambicija, a hrabre optimiste na još sjajnije poduhvate.

Ipak, Lav, kao sunčev podanik, osjetljiv je na prevelika opterećenja. Potrebno je nekada reći ‘Ne’, a također naučiti da kanalizirate svoj entuzijazam u specifične sfere interesa. Groznice i simptomi s njom u vezi, uobičajeni su za Lava kada je umoran ili depresivan. Odmor u predjelima tople, sunčane klime učinit će da ponovo zablistate starim sjajem.

Biokemijska sol koja odgovara osobama ovog znaka je magnezij – fosfat. Najviše je ima u žitaricama kao što su ječam, špinat i raž. Ne zaboravite grah, grašak, kupine i šparoge.

VODENJAK

Pripadnici ovoga znaka poznati su po svojim brzim promjenama raspoloženja i lakom zapadanju iz veselosti i razdraganog smijeha u ljutnju i grubost. Njihov vladar, Uran, u vezi je s neočekivanim događajima, iznenadnim događanjima i veoma brzim procesom mišljenja. Ovaj znak rađa veliki humanitarni instinkt s intuitivnim razumijevanjem života.

Depresije i nervne tegobe su česta pojava kod osoba rođenih u ovom znaku. Zglobovi i listovi su dosta osjetljivi kod Vodolija, pa se treba zaštititi od proširenih vena i slabe cirkulacije. Maštovite i refleksivne Vodolije najbolji su kreatori svojih psihosomatskih bolesti.

Biokemijska sol koja odgovara ovim osobama je natrij – klorid, ili kuhinjska sol, a prirodni izvori ovog jedinjenja su banane, rotkvice, kikiriki, putar i sir.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)