Zašto ova 4 znaka Zodijaka čeka velika ljubavna sreća u 2022. godini?

horoscope guru


Iduća godina donosi za njih pravu magičnu bajku, velike korake, neki će se i vjenčati!

Bik
Već od kraja 2021. do veljače / februara 2022. očekuje povoljno vrijeme Bikove u vezi, a i one usamljene. Posebna romantika očekuje ih na proljeće, kada travanj / april donosi novu ljubav i leptiriće u stomaku. Veza koja se započne u ovom mjesecu može biti duga i imati uspješnu budućnost. Ljeto je povoljno za ljubav, a odnosi se razvijaju skladno. Kada se u vezi pojave izazovi sve ćete uspjeti riješiti iskrenim razgovorom, pa neće ništa biti skriveno i tajno. Kraj kolovoza / avgusta i početak rujna / septembra mogu donijeti neke izazove, ali ako ste spremni da zajedno promijenite neke stvari kako bi zavladao sklad, onda će sve biti u harmoniji.
Vaga
Vage će u 2022. godini biti sretne i mirne kada je riječ o ljubavi. U srpnju / Julu su moguća nova poznanstva, ali ako želite da veza potraje morat ćete otvoriti srce i pokazati svoje emocije. Krajem kolovoza / avgusta i početkom rujna / septembra mnogi predstavnici ovog znaka će podići svoju vezu na ozbiljniji nivo. U listopadu / oktobru su moguće nove romanse, Vaga će biti popularna kod suprotnog spola jer zrači posebnim šarmom i energijom. U preostalim mjesecima predstavnike znaka čeka skladan i nekonfliktan period. Jedino su u svibnju / maju moguće male nesuglasice, ali oluja će brzo proći.
Jarac
Jarčevima će početak godine ostati upamćen kao period romantike i bajki u odnosima. Ovo vrijeme je povoljno za jačanje postojećih veza i braka. Travanj / april će također biti odličan mjesec za ljubav. Lipanj / jun, sredina rujna / septembra i studeni / novembar periodi su harmonije i međusobnog razumijevanja u odnosima. Krajem srpnja / jula i početkom kolovoza / avgusta, Jarčevi bi trebali kontrolirati svoje emocije i postati empatičniji prema svom partneru kako bi još više razvijali odnos. Cijenite slobodu jedno drugog, jer je to presudno kao i povjerenje. Uz iskrenu komunikaciju i romantičnu taktiku mnoga srca bit će osvojena i zaljubljena.
Škorpion
Početkom 2022. godine Škorpioni su u dobrom periodu i ljubavnu vezu podižu na viši nivo. Mnogi će početi zajedno živjeti ili će se čak odlučiti za brak. Nova poznanstva su moguća u travnju / aprilu i svubnju / maju. Sličan period se također očekuje u srpnju / julu i kolovozu / avgustu, kada će Škorpioni biti preplavljeni emocijama i osjećanjima. Male poteškoće u partnerstvu mogući su u lipnju / junu i rujnu / septembru. Međutim, od sredine prvog mjeseca jeseni odnosi će ponovo postati skladni i stabilni. Uplovit ćete u more nježnih osjećanja i međusobnog razumijevanja. U studenom / novembru napravite zajednički plan, jer vam kraj sljedeće godine donosi krupne i lijepe promjene.

Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)