Zašto ova 3 znaka Zodijaka imaju najčišću auru – zrače dobrotom i pozitivnom energijom

horoscope guru

Zašto ova 3 znaka Zodijaka imaju najčišću auru – zrače dobrotom i pozitivnom energijom
Osobe koje imaju pozitivnu auru zrače sjajnom energijom i privlače druge ljude. S druge strane, oni koji zrače negativnim vibracijama postaju odbojni i nepovoljno utječu na tuđu energiju.
Blizanci
Predstavnici vodenog elementa, koji se odlikuju činjenicom da nikome ne žele zlo. I ova dobra priroda pozitivno utječe na njihovu auru. To je simbol njihove snježno bijele aure. Bijela je simbol unutrašnje smirenosti, udobnosti, harmonije. I u tome su Blizanci dostigli samo savršenstvo. Neki ljudi smatraju da su Blizanci neobični, drugačiji od drugih. Ali Blizanci ne obraćaju posebnu pažnju na negativnosti. Oni vam samo uzvrate osmjehom, ne primjećujući otrovne energetske strelice. Znaju praštati i često ljudima daju drugu šansu. Blizanci su prvi koji će priskočiti u pomoć. A ako imaju problem, onda traže rješenja, a ne krivicu.
Rak
Imaju posebnu mudrost, filozofski pogled na život. To su, moglo bi se reći, njihove urođene osobine. Oni pomažu da se njihova aura oboji u svijetloj boji jorgovana, prema istraživačima. Rakovi imaju moćnu intuiciju, sposobni su predviđati određene događaje i imaju dar predviđanja. Karakteriziraju ga i česte promjene raspoloženja. Ali drugi ne primjećuju takve promjene, očigledno zato što to ne utječe na njih na bilo koji negativan način. Rakovi su brze ćudi upravo zato što su osjetljivi, a opet im ta osjetljivost pomaže da prepoznaju raspoloženje i iskustva drugih. Ova sposobnost pomaže Rakovima da prepoznaju s kim se vrijedi surađivati, a s kim treba odložiti komunikaciju. Njihova velikodušnost je znak čistoće, nesebičnosti, duhovnog ispunjenja, a to nemaju svi.
Djevica
Aura Djevice je obojena plavom bojom zahvaljujući opreznosti ovog zemljanog znaka. U svim aspektima života, racionalizam pokreće Djevicu, kontrolira njeno ponašanje na najbolji način. Djevice su tajanstvene, neće otvoriti svoja unutrašnja iskustva autsajderima. Prije nego što nekome pomogne, Djevica se mora uvjeriti da su osjećaji te osobe iskrena. Kada je riječ o bliskim ljudima, Djevice će bez oklijevanja priskočiti u pomoć, neće ga ostaviti samog sa svojim problemima, čak će podijeliti i posljednje. Djevica cijeni svaki trenutak života, prihvaća sve što se dešava, nastoji ispuniti svaku minutu života. Ispravlja nesavršenosti ovog svijeta, želi ga učini boljim.
Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)