Što je za Vas ljubav

horoscope guru

Zaljubljenost

Zaljubljenost –  Osjećaj sigurnosti, pripadnosti nekome, je ono što za Blizance znači ljubav, Djevice ljubav  proživljavaju kao nešto mistično čemu jedva čekaju da se predaju…

OVAN

 Zaljubljenost – Za Ovnove ljubav je potreba koja svakako mora biti ispunjena. Tražit će ljubav na neobičnim mjestima nije važno gdje, ako im neka osoba zapne za oko. Oni traže uvijek još i još dokaza ljubavi i puno pažnje. Savjet za njih je da trebaju dobro naučiti graditi povjerenje u vezi prije nego sto se konkretnije vežu.

BIK

Bikovi traže privrženost, teže fizičkoj i senzibilnoj pažnji. Kad osjete potrebu za ljubavlju potrebna im je odmah. Znaju voljeti, znaju primiti ljubav, a znaju je i uzvratiti. Odani su cijene sigurnost i privlače ih osobe koje im to mogu pružiti. Trebaju naučiti biti više fleksibilni, znati oprostiti ponekad i da sa razumijevanjem slušaju partnera.

BLIZANCI

Osjećaj sigurnosti, pripadnosti nekome, je ono što za Blizance znači ljubav. Ljubav za njih predstavlja veliku povezanost sa partnerom, ali traže i dozu svoje slobode. Ako se osjećaju posesivno iskorišteno u vezi, gube interes i odlaze iz takve veze. Ono trebaju naučiti da cijene nježnu stranu ljubavi.

RAK

Zaljubljenost –  Za Rakove ljubav je dijeljenje emotivne sigurnosti, nešto iznad svega drugoga. Ljubav smatraju i dobrim prije svega prijateljstvom. Kod njih  je potreba za ljubavlju toliko duboka da izaziva veliku sentimentalnost. Problem je što nikako da nauče da ljubav znači i davanje, ne samo uzimanje.

LAV

Za Lavove ljubav je divna romansa, nježna poput pahulje, strasna, nalik ljubavi iz bajka. Vole biti zaljubljeni, vole se osjećati voljenima. Imaju potrebu za dominacijom i moći koju ispoljavaju sa partnerom. Za njih važi da nisu naučili još uvijek davati koliko primaju.

DJEVICA

Djevice ljubav  proživljavaju kao nešto mistično čemu jedva čekaju da se predaju. U ljubavi su na granici razuma i onoga što vide i osjećaju. Zaokupljene su stalnim razmišljanjima i ne vide drugu stranu i potrebe partnera. U ljubavi gledaju i dosta materijalno, ta sigurnost im puno znači. Moraju naučiti da je ljubav puno više od analize i razmišljanja.

VAGA

Za Vage ljubav znači harmonija na svim poljima naročito onom mentalnom. Uz tu staloženost teže i ljepoti. Treba im dosta vremena da odaberu partnera jer imaju velika očekivanja. Kada vole to je iskreno i predaju se u potpunosti. Moraju shvatiti da sklad zaljubljenih srca je važnija od ljepote.

ŠKORPION

Škorpioni u ljubavi pronalaze žudnju za jedinstvom koja ih prati cijeloga života. Za njih je ljubav naravno osjećanje, vrijedno je svake žrtve. Uz intimnost oni pronalaze i osjećaju ono što zapravo partner za njih osjeća. Intimnost za njih ima veliki značaj. Iako znaju da vole, moraju da nauče da postoji u ljubavi i davanje.

STRIJELAC

Za Strijelce je ljubav nešto što je trajno i vječno. Oni su u potrazi za ljubavlju spremni na sve. Iako im dugo treba da nađu partnera koji im odgovara, kad ga pronađu toj osobi će svoje srce dati u potpunosti. Neće im biti teško skidati zvijezde sa neba. Važno je da u ljubavnom odnosu  nauče što znači, odanost.

JARAC

Za njih je ljubav  nešto što se može nazvati uzajamnim razmjenama zadovoljstva. Ljubav im znači sigurnost, povezanost, ali i senzualnost. Kada imaju potpuno povjerenje u partnera oni se otvaraju i to ekstremno razuzdano u svoj strasti koju posjeduju. Ove osobe noraju naučiti da se opuste, da si dopuste ljubav.

VODENJAK

Za Vodenjake je ljubav jedna svježa doza života, nesebična i ugodna. Vole nove pristupe svemu  pa i ljubavi. Za njih je izazov ljubavi u udvaranju. U potpunosti se užive u ovu igru dijeljenja i sreće. Obuzeti  jednim ciljem, da zavedu partnera. Svakako je važno da nauče da u pravoj ljubavi nema mjesta za sumnje.

RIBE

Ribe u ljubavi više dju nego što primaju. Konstantno su u potrazi za ljubavlju, pa čak i onda kad je imaju, nisu sigurni što je to. Njima ljubav znači apsolutna privrženost, povjerenje i stalno dokazivanje uz pažnju. Ribe moraju naučiti da ljubav sve pokreće.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)