Za ova 4 znaka horoskopa lipanj / jun donosi nove ljubavne prilike

horoscope guru


Ovoga lipnja 4 horoskopska znaka imat će nove prilike za ljubav!

Vaga
Pretpostavljate da svatko koga upoznate ima nešto posebno za ponuditi – što je ono što čini interakciju s vama tako divnom. Iako možete pronaći nešto dobro u svakoj osobi koju sretnete, ovaj mjesec ćete upoznati nekog posebnog . Netko tko te tjera da svijet gledaš na potpuno drugačiji način. Oni mogu biti privremeni dio vašeg svemira – ali lekcije koje vas uče ostat će. Nećete zaboraviti što su vam predstavljali.

Blizanci
Blizanci, vi ste društveni leptir. Iako to znači da ćete na kraju upoznati mnogo ljudi, to također znači da ćete mnoge od njih zaboraviti. Niste uvijek najbolji kada je u pitanju pamćenje nečijeg lica, ali uskoro ćete upoznati nekoga tko će ostaviti veliki utjecaj na vas. Razgovori koje vodite s njima će vas promijeniti. Na vama je hoćete li ovu osobu učiniti trajnim mjestom u vašem životu ili će ostati iskra u lipnju – ali u svakom slučaju, dat će vam nešto posebno i imati posebno mjesto u vašim sjećanjima godinama koje dolaze.

Jarac
Vaš prvi instinkt je pretpostaviti najgore u drugima. Ovo je obrambeni mehanizam jer ste već toliko puta bili povrijeđeni. Ne želite da se to ponovi, pa pokušavate odgurnuti druge prije nego što vas upoznaju. Ali ovog lipnja trebali biste biti oprezni s postavljanjem zidova . Ne želite isključiti nekoga tko ima potencijal promijeniti vaš svijet na najbolji mogući način. Pokušajte dati priliku ljudima koje upoznate ovaj mjesec. Neka te stvarno vide. Dopustite sebi da jednom budete ranjivi.

Vodenjak
Iako ste neovisni, to ne znači da ovim svijetom morate hodati sami. Morate se okružiti ljudima koji će pozitivno utjecati na vas. Ljude koji će biti tu da vas utješe kada stvari krenu loše i slave s vama kada sve krene kako treba. Ovog lipnja provjerite jeste li otvoreni za upoznavanje novih ljudi. Nemojte pretpostavljati da će vas oboriti. Prestani vjerovati u priču koju si stvorio da ti nitko ne treba i da ti je bolje da si sam. Trebate određene ljude – a netko koga upoznate ovaj mjesec mogao bi biti jedan od njih.

Izvor: Sensa

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)