Za 5 znakova zodijaka srpanj / jul donosi ljubavnu sreću

horoscope guru

Od 1. do 6. srpnja/jula na nebu će se formirati jedan od najromantičnijih tranzita u godini – sekstil između Venere u Raku i Marsa u Biku, koji tradicionalno donosi harmonizaciju odnosa i flert u parovima. Za mnoge ljude ovo može postati sudbonosno razdoblje, jer će 5. srpnja/jula biti nježan mladi Mjesec u Raku, simbolizirajući emocionalnu ugodu i želju da doslovno uronite u vezu. Evo na koga će to najviše utjecati!

Rak
Mladi Mjesec je u vašem znaku, što znači da možete upoznati novu ljubav i, najvjerojatnije, osoba može biti iz inozemstva ili povezana s obukom.

Na primjer, može se pokazati kao učitelj, odvjetnik ili doći k vama na praksu ili ćete možda raditi zajednički projekt.

Upravo ovog mjeseca takvi susreti imaju priliku za pravi nastavak.

Jarac
Mladi Mjesec 5. srpnja i tranzit Venere događaju se u vašem ljubavnom sektoru pa biste vrlo lako mogli upoznati neku posebnu osobu.

Zanimljivo je da u vašem slučaju inicijativa može doći od te osobe, odnosno ona će vas pozvati na spoj dopisivanjem ili ćete se sresti u nekim pravnim poslovima.

Za one Jarce koji su u ozbiljnoj vezi, srpanj/jul bi mogao donijeti ponovne pregovore o zajednici.

Ali to je povezano upravo s vašim emocionalnim stanjem, kao da želite dubinu u dijalozima i razgovorima.

Bik
Vaš vladar Venera bit će u sektoru sastanaka, ali Mars će biti u vašem znaku – vjerojatno ćete imati vatrenog obožavatelja.

Ali ako ste muškarac, tada se u vama može probuditi veća potreba za akcijom, te ćete htjeti pokazati više inicijative.

Ako ste spremni utopiti se u nježnosti, onda je srpanj/jul doslovno stvoren za to.

Najvjerojatnije ćete pronaći osobu koja će vas jako zanimati upravo zato što ćete uz nju imati nezaboravne emocije.

Kao da ste u čahuri koja vas štiti od cijelog svijeta.

Lav
Venera će se kretati kroz vaš sektor tajni, gdje je mladi Mjesec 5. srpnja/jula – vjerojatno će se u vašem životu pojaviti novi obožavatelj, ali veza će za sada biti tajna ili će se njen razvoj odvijati u internetskom dopisivanju.

Najvjerojatnije će se nešto promijeniti do 13.7. – na ovaj dan Venera u Lavu u opoziciji s Plutonom u Vodenjaku može donijeti vrlo nabijen susret.

Ovan
Venera počinje svoj tranzit kroz vaš ljubavni sektor 13.7. – pripremite se za susret s osobom koja će u vama probuditi sve moguće osjećaje.

Zanimljivo, 14.7. Mjesec će pratiti čvor prošlosti u Vagi – možda ćete sresti osobu koja vas podsjeća na nekoga iz prošlosti ili će se rasplamsati strast prema nekom od bivših.

Za Ovnove koji ne planiraju razmišljati o prošlim partnerima, zbog konjunkcije Marsa i Urana od 15. do 16.7., postoji šansa za susret ili spoj koji će vam okrenuti svijet naglavačke.

Možda ćete ovo smatrati slučajnim ili prijateljskim poznanstvom, ali to može dovesti do neobičnih posljedica.

Izvor:atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Kontaktirajte s povjerenjem naš tarot centar! Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)