Vodenjak ljubavni horoskop za 2018 godinu

horoscope guru

Vodenjak ljubavni godišnji horoskop za 2018

Ljubavni horoskop za Vodenjake pripremio je tim naših astrologa. Ljubavni godišnji horoskop za 2018. za mnoge Vodenjake nosi velike promjene.

Tokom ove godine ćete uvidjeti da ne možete sve promatrati kroz ružičaste naočale, već da morate da se suočite s realnošću. Reći ćete partneru/partnerki sve što vas muči bez straha da će vas pogrešno razumjeti. On/a će cijeniti vašu iskrenost i oboje ćete se potrudite da promijenite one navike koje drugoj strani smetaju.Slobodne Vodenjake očekuje lijep period tokom kojeg će često sretati osobu koja im se dopada. Taman kad pomislite da nemate šanse kod nje/ga, on/a će vam dati do znanja da nije ravnodušan/ravnodušna.Vodenjaci koje su u braku bi trebale da paze kome se povjeravaju da ne bi postale tema tračeva. Vaše riječi mogu biti pogrešno shvaćene i, ako ih suprug/a čuje, imat ćete ozbiljan problem.

U samom početku proljeća slobodni Vodenjaci počet će više izlaziti i sklapati nova poznanstva. Tokom travnja za njih je povoljan period da nađu svoju srodnu dušu. Oni zauzeti naći će se na meti ogovaranja. Svibanj za pripadnike ovoga znaka nosi vrlo romantične i lijepe trenutke. U periodu lipnja zauzeti Vodenjaci počet će biti nervozni, smetat će ih prigovaranje voljene osobe.

Krajem lipnja i početkom ljeta zauzeti Vodenjaci upuštat će se u rasprave sa voljenom osobom i neće pristajati na kompromise. Srpanj je još uvijek za zauzete težak mjesec, Međutim odlaskom na zajedničko putovanje, ipak će se odnosi sa voljenom osobom srediti. Kolovoz je vrlo hirovit mjesec za slobodne pripadnike ovoga znaka.Ljubavni horoskop pokazuje da ćete  ulaziti u avanture i flertove i uživati u pažnji suprotnoga spola. Bit ćete neodoljivi i privlačni. Početkom rujna zauzeti Vodenjaci odlučivat će o preseljenju ili kupovini stana.

Dolaskom jeseni krajem rujna oni koji su u dužim vezama planirat će zajednički život sa voljenom osobom. Listopad je značajan mjesec za slobodne pripadnike ovoga znaka jer tada će iz jednog dugogodišnjeg prijateljstva roditi se ljubav.  Studeni za sve one koji su pokrenuli vezu nosi mnogo izlazaka, druženja i intimnih trenutaka sa voljenom osobom. Samim početkom prosinca većina Vodenjaka će uživati u zagrljajima sa voljenom osobom.

Krajem prosinca i početkom zime svi oni koji su našli svoju drugu polovicu znat će cijeniti pažnju koju imaju. Međutim, Vodenjaci koji su u braku, neće se osjećati dobro. Imat će puno pitanja i neće naići na odgovore od voljene osobe. Siječanj je mjesec kada će neki pripadnici ovoga znaka koji su u braku, razmišljati o razvodu. Budite pametni i ne donosite odluke u afektu. Veljača daje slobodnim pripadnicima ovoga znaka početak jednog zanimljivog poznanstva. Tokom ožujka slobodni su sve više aktivni u potrazi za svojom ljubavnom srećom.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)