Veza Vam Je U Prekidu, kako je obnoviti?

horoscope guru

veza

Veza  – Rakovi teško podnose prekide i ako zatražite pomirenje neće ga odbiti, Djevice jako teško praštaju…

OVAN

Da bi vratili Ovna morate biti vrlo lukavi. Oni je vole licimjerje i podilaženja. Ako ste bili krivi za prekid, priznajte pogrešku otvoreno i dajte mu do znanja da imate vremena da sačekate na njegovu odluku.

BIK

Osobe ovoga znaka teško je vratiti kad dođe do prekida. Ne vole se vraćati u prošlost. Jedini razlog zbog kojeg će popustiti i ponovo vam se vratiti je ako ste se u potpunosti promijenili naročito u fizičkom izgledu.

BLIZANCI

Pošto se oni vole igrati i sve im je zabava, neće odbiti pomirenje. Ali trebat ćete se dobro potruditi, zaokupiti mu svu pažnju i šalama i naravno o tome koliko je dobar u krevetu.

RAK

Rakovi teško podnose prekide i ako zatražite pomirenje neće ga odbiti. Ali će sigurno prije toga održati vam lekciju o ponašanju, svaliti na vas svu krivnju i dati vam do znanja da od sad ih morate slušati.

LAV

Kada se obratite na bilo koji način Lavu oko pomirenja, gledat će vas s visoka kao pravi kralj. Morat ćete se dobro truditi, pa čak i biti u suzama da bi on o tome, barem razmislio.

DJEVICA

Djevice jako teško praštaju. Oni kad nešto prekinu to je za njih gotovo. Djevicu možete vratiti jedino ako ćete biti uporni i dokazivati im pažnju, kupovati poklone, obasipati porukama, ali će to potrajati dok ne omekša.

VAGA

Vage nisu osobe koje mogu dvaputa uči u istu vezu. Kad jednom nešto završe to je to. Postoji samo jedna način da ih se vrati. Ako Vaga i dalje ima za vas ljubav i emocije, popustit će.

ŠKORPION

Veza – Kod njih sigurno nećete ništa postići. Oni uvijek kreću odmah dalje u novu vezu. Koliko god se trudili tu uspjeha nema. Ako i dođe kojim slučajem do pomirenja, to je samo zato, da vam se osveti.

STRIJELAC

Oni praštaju i brzo prihvaćaju pomirenje. Važno je da im pokažete da vam je iskreno stalo da ste ponovo zajedno i neće odugovlačiti. Čak će vam i priznati da su to priželjkivali.

JARAC

Veza – Jarčevi su kao i Vage, ne vraćaju se na staro osim ako zaista iskreno  vas vole. Ali trud oko pomirenja vaš i zalaganje će potrajati. Tek kad shvate da vam mogu ponovo vjerovati, tada će pristati na pomirenje

VODENJAK

Oni će tražiti dlaku u jajetu ako ih tražite pomirenje. Nabrajat će vam sve vaše pogreške i mane i sebe uzdizati. Najpametnije je da se složite sa svime, ako želite pomirenje jednog Vodenjaka.

RIBE

Ribe će jedva dočekati da im se javite. Sigurno su danima zabrinuti i  u svom svijetu razmišljajući kako nemaju sreće u ljubavi. Dovoljno je da im kažete da ih volite i Riba će opet biti vaša.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)