Veliki godišnji horoskop za 2016. godinu!

horoscope guru

godišnji2016

U horoskopu za 2016. godinu saznajte da li će Vam zvijezde biti naklonjene, kakva su njihova upozorenja, u kome trebate tražiti saveznika, a od koga trebate biti na oprezu!

OVAN

Ovnovi će se ove godine morati pozabaviti rješavanjem financijskih problema, što će značiti racionaliziranje troškova i pronalaženje novih izvora zarade. Mnogi će više razmišljati o sređivanju stambenog pitanja, no trebaju se naoružati s mnogo strpljenja jer im prilike neće uvijek ići u korist. U prvoj polovici godine vodit ćete uzbudljiv i zanimljiv društveni život, što će rezultirati novim poznanstvima i prilikama za flert. Neće vam biti problem prići nekome tko vam se svidi i pozvati ga na piće, a cijenit ćete i ako se druga strana pokaže otvorenom i odvažnom. Veze koje započnete u ovom razdoblju temeljit će se na sličnim interesima i smislu za humor te će se odlikovati dobrom komunikacijom i obostranom željom za zabavom. Zauzeti će u prvom dijelu godine sve probleme vezane uz financije riješiti iskrenim razgovorom s voljenim. Otvorena komunikacija bit će ključna za održavanje bliskosti. oslovne okolnosti više će vam ići na ruku u prvom dijelu godine. Posebno uspješni bit ćete u intelektualnim poslovima, učenju i interakciji s okolinom. Znatiželjni i pametni, s lakoćom ćete usvajati nova znanja, stoga je sjajno vrijeme da poradite na profesionalnom usavršavanju. Pažnju okoline osvajat ćete elokvencijom i ljubaznošću, a kontakti koje ostvarite pomoći će vam u karijeri. Mnogi će pronaći posao udaljen od mjesta boravišta, ili će češće ići na kraća poslovna putovanja. S početkom ljeta, ozbiljnije ćete pristupiti poslu, a novac i ostvarenje materijalne sigurnosti postaju vam od presudne važnosti.

BIK

Bikovi će u ovoj godini spoznati značenje riječi kompromis. Ukoliko želite imati ugodan suživot s okolinom, morat ćete se više prilagođavati drugima, a u mnogim situacijama potrebe bližnjih stavljati ispred svojih. U prvom dijelu godine u središtu interesa bit će financije, dok ćete nakon proljeća više ulagati u sebe, učenje i stjecanje novih kontakata. Samci se neće olako upuštati u nove ljubavne veze. Gorka iskustva iz prošlosti navest će vas da budete oprezniji pred drugima, a mnogima će biti vrlo teško nekome priznati svoje osjećaje. U prvom dijelu godine privlačit će vas zrele, situirane osobe koje imaju sređeni život. Nećete se toliko povoditi za emocijama, već će vam prioritet biti pronaći osobu na koju se možete osloniti. Ipak, s prvim danima ljeta, želja za uzbuđenjem i zabavom nadvladat će strah od razočarenja i boli. Opustit ćete se i dopustiti svojoj druželjubivoj strani da dođe do izražaja, a svakome tko vam se svidi prilaziti bez srama. Veze koje započnete u ovoj godini temeljit će se na intelektualnoj kompatibilnosti i sličnom smislu za humor. Zauzeti Bikovi više će se prilagođavati partneru. U prvom dijelu godine očekuju vas povoljne vijesti na polju financija. Moguća je isplata zaostalog honorara, obećane povišice ili ćete dobiti dugo očekivani novac. Suradnja s okolinom čitave će godine biti problematična. Vaše će ideje nailaziti na otpor ili nerazumijevanje, a u nekim slučajevima poslovni partneri će se pokazati neiskrenima ili nepouzdanima. Savjetuje vam se da u nove suradnje ulazite s povećanom dozom opreza, a prilikom svakog novog posla kojeg sklapate pobrinite se da je sve po zakonu. Nije povoljno vrijeme za parničenje i vođenje procesa, jer će vas neočekivani zastoji koštati mnogo živaca, vremena i novca.

BLIZANCI

Uz malo truda i mnogo sreće, svaku ćete situaciju uspjeti okrenuti u svoju korist. Vaš osjećajni život u ovoj će godini doživjeti uzlet. Podrška Jupitera u vašem znaku omogućit će vam da lakše sklapate nove odnose ili učvrstite već postojeće. Samci će u prvoj polovici godine imati obilje ljubavnih prilika. Šarmantni, komunikativni i vedri, s lakoćom ćete osvajati naklonost suprotnog spola, stoga će ovo razdoblje biti ispunjeno izlascima, novim susretima i flertom, a velike su mogućnosti i ulaska u ozbiljnu vezu. Zauzeti Blizanci će se s voljenim više družiti, a mnogi će se parovi zaručiti ili započeti zajednički život. U voljenome ćete imati podršku i oslonac, bit ćete jedno drugom najbolji prijatelj pa će vaš odnos dobiti novu, dublju dimenziju. Početkom ljeta, samci će osjetiti potrebu za zasnivanjem stabilne veze, pa će ih privlačiti zrele, odgovorne i stabilne osobe. Mnogi će ove godine doživjeti profesionalni uspjeh. Poslovne prilike ići će vam u korist, pa ćete upravo u prvom dijelu godine biti premješteni na bolje radno mjesto, pronaći novi posao ili ćete shvatiti čime se u životu želite baviti. Nemojte se bojati neuspjeha, jer će sreća biti na vašoj strani, stoga samo morate uložiti malo truda i poraditi na realizaciji svojih ideja. Povoljno je vrijeme i za osamostaljenje i zaokret u karijeri, u vidu pronalaska novog posla ili prelaska u drugu firmu. Drugi dio godine mnogima će donijeti poboljšanje financijskih prilika.

RAK

Nakon što početkom ljeta Jupiter uđe u vaš znak, sreća će se okrenuti na vašu stranu. Napor i trud iz prošlosti konačno će vam se isplatiti, ne samo na poslovnom, već i na osjećajnom planu. Tijekom prve polovice godine ljubavne prilike neće vam uvijek ići na ruku. Nesigurni i poljuljanog samopouzdanja, samci će ulaziti u tajne veze sa zauzetim osobama ili će pažnju poklanjati onima koji je ne zaslužuju. Samoća će biti glavni krivac zbog kojeg ćete se upuštati u komplicirane odnose, no srećom, već u prvim danima ljeta uvidjet ćete štetnost takvog ponašanja. Vratit će vam se vjera u ljubav, a nalet samopouzdanja ohrabrit će vas da ostavite iza sebe neugodna iskustva iz prošlosti. Sve do kraja godine iznimno je povoljno vrijeme za sklapanje novih poznanstva i započinjanje veze. Šarmantni, privlačni i atraktivni, s lakoćom ćete privlačiti tuđu pažnju, stoga očekujte navalu udvarača. Mnogi će baš ove godine započeti vezu koja će s vremenom biti okrunjena brakom. Savjetuje vam se da budete oprezni i promišljeni u prvim mjesecima godine. Ne nasjedajte na obećavajuće ponude koje donose brzu zaradu, jer od njih nećete imati mnogo koristi. Ne upuštajte se u veće investicije, a umjesto da ulažete novac u sumnjive poslove, bilo bi pametnije da počnete štedjeti. Iskoristite ovo razdoblje za promišljanje i detaljnu razradu poslovnih planova. Obrat na poslovnom planu odvit će se nakon lipnja, kad ćete konačno početi ubirati plodove minulog rada. Okolina će vam biti naklonjenija, stoga ćete lako pridobiti pažnju ulagača ili poslovnih partnera.

LAV

Prva polovica godine bit će obilježena bogatim društvenim životom, izlascima i zabavom. I zauzeti i samci će se dobro zabavljati, a prijatelji će odigrati važnu ulogu u njihovom životu. Slobodni Lavovi imat će mnogo prilika za flert, pa je u ovom razdoblju izvjesno započinjanje uzbudljivih, ali kratkih avantura. Mogli biste produbiti jedno prijateljstvo, i nakon godina druženja shvatiti da je vrijeme da se prepustite osjećajima koje oboje potiskujete. Parovi će imati kvalitetan odnos, a svađe oko novca, djece ili kućanskih obaveza neće im ugroziti vezu. Ipak, nakon proljeća situacija se mijenja. Mnoge će veze zapasti u krizu, kojoj neće pomoći vaša sklonost povlačenju u sebe i izbjegavanju razgovora. Mnogi će Lavovi osjetiti povećanu želju za uspjehom, a pritom se neće ustručavati zatražiti tuđu pomoć. Odnosi s okolinom bit će dobri, a podrška poznanika pokazat će se ključnom za obavljanje posla. Često ćete se susretati s problemima vezanim uz financije ili poslovanje s nekretninama, stoga je važno da budete štedljivi i racionalno upravljate novcem. Nakon ljeta osjetit ćete zasićenost i potrebu za odmorom. Poslu se nećete moći u potpunosti posvetiti, zbog čega će patiti i vaši rezultati. Čuvajte se većih troškova i izbjegavajte upuštanje u rizične kupoprodaje i transakcije.

DJEVICA

Zauzete Djevice u prvom dijelu godine neće biti posebno pažljive prema partneru, a vaša česta odsutnost i preokupacija poslom bit će glavni razlog sukoba i svađa. Ukoliko ne poradite na ponovnoj uspostavi bliskosti, neke labave veze mogle bi doći kraju. Pokušajte se bolje organizirati kako ne bi patio vaš ljubavni život. Samci će u prvom dijelu godine patiti za uglednim i utjecajnim ljudima, no upitno je da li će vas takvi odnosi usrećiti. Ne ulazite u vezu s nadređenim, jer bi vas to moglo koštati poslovne reputacije. Druga polovica godine bit će mnogo sretnija i za samce i za zauzete. Slobodne Djevice će biti vrlo zavodljive i privlačne, a naklonost okoline osvajati šarmom i prijateljskim ponašanjem. Djevice će velik dio vremena biti usredotočene na karijeru, no trud i odricanje će im se isplatiti. Porast ugleda i reputacije osigurat će vam nove poslovne ponude, koje ne biste smjeli olako odbiti. Veze i kontakti koje u ovom razdoblju uspostavite pokazat će se iznimno korisnima u budućnosti. Drugi dio godine povoljan je za ulazak u suradnje i započinjanje novih poslova. Uživat ćete naklonost okoline, stoga obnovite poznanstva i nemojte se libiti zatražiti pomoć.

VAGA

U prvom dijelu godine vaš će društveni život biti iznimno uzbudljiv. Upoznavat ćete nove ljude s kojima ćete dijeliti mnogo zajedničkih interesa, a odnos koji počne kao prijateljstvo, brzo će se razviti u romantičnu vezu. Samci bi se mogli upustiti u vezu na daljinu, koju neće biti lako održavati, no ako oboje pokažete jaku želju, prednosti Interneta i moderne tehnologije pomoći će vam da ipak ostanete zajedno. Zaljubljeni parovi će se mnogo družiti, a u partneru ćete imati i ljubavnika i prijatelja. Zajednička putovanja bit će idealan način da zadržite bliskost. Povremene svađe moguće su zbog financijskih problema, točnije zbog vaše rastrošnosti. Ipak, prava kriza počinje u lipnju, kad ćete odjednom prioritet dati poslu i poslovnim zbivanjima. Poslovna situacija u prvom će vam dijelu godine ići na ruku. Kontaktirat ćete s raznim ljudima iz branše i uspostaviti nove kontakte. Mnogi će diplomirati ili se upisati na tečaj koji će im pružiti dodatno znanje i mogućnost napretka. Mnogo ćete putovati, a nije isključen ni pronalazak posla u inozemstvu. Financijska situacija neće biti blistava, plaća će kasniti, a neki honorari neće biti uplaćeni, stoga će vas prilike primorati da budete štedljiviji. Nemojte očekivati da će se novčani problemi riješiti sami od sebe, stoga u ovom razdoblju izbjegavajte nesigurne investicije i ne odbijajte rad na dodatnim projektima.

ŠKORPION

Nezadovoljstvo emotivnim životom navest će vas na razmišljanje. Škorpioni koji su u vezi razmišljat će o prekidu, a pomisao na slobodu će im biti iznimno privlačna. Ipak, snažan osjećaj odgovornosti navest će vas da ne dižete olako ruke od odnosa koji vam mnogo znači, stoga ćete se do zadnjeg boriti za opstanak veze. Ako ipak dođe do prekida, znat ćete da ste barem pokušali. Drugi dio godine u mnoge će veze unijeti pozitivne promjene. Dašak svježine i izlazak iz krize bit će povezani s vašom spremnošću da priznate pogreške i prihvatite svoj dio odgovornosti za nastale probleme. Otvorena komunikacija pomoći će vam da riješite teškoće i na koncu unaprijedite odnos, a vaša bi veza, ako preživi ovu krizu, mogla dugo potrajati. Slobodne će biti teško zadovoljiti, posebno u prvom dijelu godine. Nećete biti zadovoljni samačkim statusom, no istovremeno ćete svakom potencijalnom partneru pronalaziti mane. U ovom razdoblju ćete češće ulaziti u kratkotrajne veze temeljene na strasti, dok će vam ostvarenje dugotrajnog odnosa ostati neispunjena želja. Nepovoljna financijska situacija mnoge će Škorpione primorati na štednju ili će ih spriječiti da ulože novac u novi obećavajući projekt. Oprezno baratajte novcem i nemojte se upuštati u rizična ulaganja, jer će upitno hoće li vam se investicija uopće isplatiti. Neučinkovita birokracija i neke zakonske prepreke usporit će vam realizaciju mnogih planova. Savjetuje vam se da se naoružate strpljenjem i ne odustajete pri pojavi problema. Povoljnije prilike očekuju vas već sredinom godine, kad će se novčana situacija konačno poboljšati. U tom razdoblju očekujte isplatu zaostale plaće, honorara ili povrat duga.

STRIJELAC

U ovoj godini ljubavni život vam neće uvijek predstavljati izvor zadovoljstva. Samci će imati nekoliko ljubavnih prigoda, no mali su izgledi da ćete ostvariti stabilnu vezu. Upuštat ćete se u komplicirane odnose s osobama koje vas ne zaslužuju ili su zauzete. Manjak samopouzdanja u drugom dijelu godine utjecat će i na vaše ljubavne odluke, pa ćete opreznije ulaziti u nove odnose. Nemojte započinjati tajne veze ili se služiti lažima kako biste dobili ono što želite. U ovom razdoblju teško ćete se otvarati pred drugima, a strah od razočarenja upropastit će priliku da nekoga upoznate. Ako ste u vezi, pred vama je napeta godina u kojoj će se odnos s partnerom naći na kušnji. U vama će tinjati nezadovoljstvo, a potiskivanje emocija i frustracija dodatno će pogoršati situaciju. Učestali kontakti s klijentima i partnerima obilježit će početak godine. Uspostavit ćete mnoga nova poznanstva, od kojih će vam neka sigurno zatrebati u budućnosti. Okolina vam neće uvijek biti naklonjena pa ćete isključivo pristankom na kompromise i diplomatskim pristupom ostaviti dobar dojam na druge. Pazite s kime ulazite u suradnju i vodite računa da u novim partnerstvima na neki način niste zakinuti. Ako je moguće, nemojte u prvom dijelu godine donositi važne odluke. Nakon proljeća mnogi će se suočiti s nestabilnom financijskom situacijom. Troškovi će biti veći od prihoda, zbog čega ćete ući u minus ili se zadužiti. Važno je da budete pošteni i ne uplićete se u moralne ili zakonski upitne poslove i projekte.

JARAC

Ako ste u vezi, parter će vam prigovarati da ga zanemarujete zbog poslovnih obaveza. Uistinu, gust raspored neće vam ostaviti mnogo vremena za druženje s najbližima, što će neminovno dovesti do udaljavanja i krize. Druga polovica 2013. godine za mnoge će veze označiti novi početak. Ako partner i vi već neko vrijeme ne funkcionirate zajedno, u ovom ćete razdoblju shvatiti da je raskid najbolje rješenje. Ipak, većina parova će uvidjeti da se vole i žele ostati zajedno, a ključ uspjeha bit će predan rad na vezi i poboljšanje komunikacije. Ne ignorirajte potrebe voljene osobe, razgovarajte, izlazite i pokažite svaki dan jedno drugom koliko vam je stalo. Ohrabreni ponovno uspostavljenom bliskošću, mnogi će započeti zajednički život ili će uploviti u bračnu luku. Usamljeni Jarci mogli bi se upustiti u vezu s poslovnim suradnikom. Premda ćete se pribojavati kako će to utjecati na vašu karijeru, u konačnici će sve ispasti dobro i proći bez posljedica. Prepustit ćete se osjećajima i nećete požaliti. Ukoliko tražite novi posao, početak godine donosi pozitivne vijesti. Prva polovica godine povoljna je i za unaprjeđenje odnosa s kolegama ili uvođenje novih, učinkovitijih radnih metoda. Marljivi i odgovorni, istaknut ćete se kao jedan od najvrjednijih radnika u uredu, što će vam poboljšati reputaciju. Ne odbijajte priliku za napredovanjem zbog nesigurnosti ili straha od promjena. Suradnja s drugima dolazi u prvi plan nakon lipnja. Morat ćete se opreznije ophoditi s okolinom, budući da bez tuđe pomoći nećete moći obaviti velik dio posla ili ostvariti ambicije. Razočaranost u pojedine suradnike kod nekih će Jarčeva dovesti do pomišljanja o raskidu suradnje, no ne poduzimajte drastične mjere ukoliko nemate rezervni plan.

VODENJAK

Ako ste siti samačkog statusa, ova će vam godina donijeti ostvarenje želja. Vaša iznimna privlačnost i šarm doći će do potpunog izražaja u prvoj polovici godine, kad ćete i sami biti iznenađeni povećanim brojem udvarača. Uživat ćete u flertu i avanturama, a ovo će razdoblje biti obilježeno uzbuđenjem, zabavom i novim vezama. Mnogi će se upustiti u odnos koji će još dugo potrajati. Već krajem proljeća, nećete biti toliko raspoloženi za flert, koliko ćete u vezi tražiti sigurnost. Privlačit će vas sređene i odgovorne osobe koje znaju što žele od života, osobe na koje možete računati da će biti uz vas i u teškim trenucima. Savjetuje vam se da budete promišljeni prilikom ulaska u vezu s kolegom ili nadređenim, jer bi vam uredska romansa mogla ugroziti poslovnu reputaciju.  Premda vam neće nedostajati prilika, morat ćete se dobro pomučiti ako želite ostvariti rezultate. Uspjeh ćete postići isključivo uz pomoć napornog rada i odricanja. U prvom dijelu godine entuzijazam i samopouzdanje omogućit će vam da se lakše nosite s izazovima. Oslobodite svoju kreativnost, unovčite hobi ili pronađite novi izvor zarade baveći se poslom u kojom uživate. Prvi dani ljeta označavaju početak razdoblja u kojem vam ništa neće biti poklonjeno. Pred vama su mjeseci povećanih obaveza i gustog poslovnog rasporeda. Od vas će se mnogo očekivati, a često ćete smatrati da niste dorasli zadacima, što ipak neće biti točno. Ne odustajte pri pojavi problema, već se s njima hrabro suočite i dokažite svima, a posebno nadređenima, da zaslužujete još odgovorniju poziciju. Čak i ako ne dobijete očekivane pohvale, to ne znači da vaš trud nije primijećen.

RIBE

Mnoge će Ribe u ovoj godini osjetiti potrebu za smirivanjem i zasnivanjem obitelji. Samcima neće biti do ispraznih veza pa će ih privlačiti osobe koje će im moći ponuditi stabilnost i sigurnost. U prvom dijelu godine nećete imati obilje ljubavnih prilika, a ako i započnete novu vezu, trebat će mnogo vremena da se stvari razviju i pokrenu u pravom smjeru. Mnogi tek započeti odnosi bi se mogli već na početku raspasti zbog obostrane prezaposlenosti ili nedostatka komunikacije. Od početka ljeta za slobodne počinje mnogo sretnije ljubavno razdoblje. Privlačnošću i šarmom mamit ćete poglede suprotnog spola, a obilje novih udvarača ispunit će vas samopouzdanjem. Upravo ćete se u tom razdoblju zaljubiti i započeti vezu s osobom koja će vas nadopunjavati i s kojom ćete se izvrsno slagati. Uživat ćete u životu, zabavi i izlascima, pa će vam ova godina ostati u uistinu lijepom sjećanju. Ribe koje su u vezi poradit će na rješavanju stambenog pitanja. Planirate li započeti rad na novom projektu, imajte na umu da ćete u prvom dijelu godine češće nailaziti na probleme. Spora i neučinkovita birokracija, problemi zakonske prirode ili nedostatak financijskih sredstava navest će vas da mnoge planove stavite na čekanje. Ukoliko poslovno surađujete s članovima obitelji, česta neslaganja i rasprave oko poslovanja dovest će vaše partnerstvo u pitanje, no nemojte napraviti ništa radikalno. Već s prvim danima ljeta nagomilane teškoće počinju se rješavati. Strpljiviji i spremniji na kompromis, popravit ćete narušene odnose s okolinom i time si otvoriti mogućnost za nove poslovne uspjehe.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)