Otkrivamo Vam kako ćete uskladiti Vaše emocije i emocije Vašega partnera

horoscope guru

 

 Kakve emotivne potrebe trebaju: Bikovima je potrebna sigurnost, Rakovi su posesivni, Strijelci imaju vrlo visoko mišljenje o sebi…

OVAN

Ovnovi žude za izazovima i moraju biti stalno u pokretu. Ako nisu najbolji ili prvi u tome što čine, pogode ih frustracije. Emotivno i nisu baš nešto zreli jer se njihovi osjećaji mogu mijenjati svakog dana i to po nekoliko puta. Vrlo su nestrpljivi i čangrizavi.

BIK

Ovaj zemljani znak najviše je usredotočen na materijalno. Oni nisu skloni igricama već na konkretan i iskren emotivan odnos. Bikovima je potrebna sigurnost, a ne lijepe riječi. Zapravo vole rutinu.

BLIZANCI

Blizanci se jako teško snalaze u svojim emocijama. Bude im dosadno ako se dvije stvari dešavaju istovremeno. Emotivno žude za novim, vole odnose u kojima ima igrica zavađanja, ne vole rutinu.

RAK

Rakovi su vrlo posesivni. Misle da je njihov svijet i oni sami najvažniji i teško podnose kad im netko dokaže, da nije tako.  Emotivno su pasivni agresivci, a da to nikad ne priznaju. Njihova emotivna potreba je da imaju apsolutnu kontrolu nad partnerom.

LAV

Ovi vatreni znakovi vole aktivnosti u kojima će se dokazati i time privući pažnju na sebe. Emocije znaju jako dobro pokazati, pa čak i pretjerati. Kod njih je emotivno bitno  da osjete uzvračanje emocija da bi bili ispunjeni.

DJEVICA

Djevice vole ugađati drugima, ali isto tako vole vlastita postignuća i pohvale. Ovisni su o tome da drugi o njima imaju pozitivno mišljenje. Ne vole previše pokazati emocije, tako da i ako puste suzu, zadržat će je za sebe.

VAGA

Vage vole društvo, mrze samoću i moraju biti u centru pozornosti suprotnog spola. Emotivno će biti ispunjeni ako nađu  osobu koja ih sluša, koja ih ne kritizira i koja je prije svega, prijatelj. Kada to postignete, pustit će vas u svoj svijet.

ŠKORPION

Ovaj vodeni znak je rezerviran i hladan. Tajanstveni su, a to je njihov najbolji način da se nose sa emocijama. Ne vole prosječne stvari niti prosječne odnose. Strastveni su i svoje emocije ispoljavaju kroz strast.

STRIJELAC

I Strijelcima je potrebno mnogo izlazaka, zabave i druženja. Aktivni su uz hobije i druženja. To je kod njih nužno da b izbacili  velike emotivne energije koje imaju u sebi. Njima je potreban netko tko će ih emotivno prizemljiti.

JARAC

Jarcima je bitno poštovanje i uvažavanje. Nisu oni tako hladni kako se čine. Vole držati sve pod kontrolom, ali teško pokazuju emocije. Bitno im je povjerenje. Kada to steknu i osjete, oni će svoje emocije znati pokazati, ali znaju biti i posesivni boje se izgubiti ono što su pronašli.

VODENJAK

Emocije: Njima je važno da svu pažnju privuku na sebe. Drže se nekih svojih principa od kojih ne odustaju, pa imaju probleme u emotivnom izražavanju. Ne vole kad im se nešto nameće. Njima je potrebna osoba koja nije pretjerano zahtjevna.

RIBE

Ribe vole da ih drugi razumiju. Svima silama će se truditi da ih okolina prihvati i ozbiljno shvaća. Oni se osjećaju najbolje kad imaju svoj cilj. Vole da ih se mazi, vole da im se pokazu emocije. Njima je potrebna osoba koja i riječima i djelima pokazuje emocije.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)