Vaš erotski život u 2016. godini

horoscope guru

b [640x480]

Koliko ćete u 2016. godini dopustiti si erotskih fantazija, koliko ćete biti spremni na prevare i strasti, ili ostati možda vjerni? Gdje ste u svemu tome vi? 

OVAN
Vašim znakom vlada Mars, mitološki bog rata i strasti. Za vas je ritam svakodnevnog života veoma spor, pa neprestano žudite za avanturama. U seksu ste neumjereni, ponekad suviše agresivni, ali u njemu uživate. Naročito su vam zabavne erotske igre, pa je sasvim sigurno da ćete se tokom cijele godine tako zabavljati s vašim partnerom.
Iako volite dominirati, ove godine ćete se truditi da vaš partner uživa više nego vi. Također, sredinom proljeća moguće su avanture, koje će biti kratkotrajne, žestoke i bez obaveza.
Ako vaš partner sazna da ste ga prevarili, ignorirat to saznanje, jer ni sam ne može da se pohvali vjernošću. Ma koliko bili u iskušenju, kolege s posla izostavite iz svog seksualnog života.
Inače, ove godine ćete posebno uživati u pozama u kojima vi diktirate tempo.
Početkom jeseni se potrudite da malo zagrijete partnera. Očekuje vas prava oluja strasti.
Ako nemate partnera, najviše će vam odgovarati osoba bez ikakvih predrasuda.

BIK
Vašim znakom vlada Venera. Po prirodi ste veoma mirni i staloženi, ali ste u seksu kao tempirana bomba. Zbog svog umijeća i izdržljivosti poznati ste kao sjajni ljubavnici.
Ove godine seks vam sigurno neće nedostajati. Ako ste u stabilnoj vezi, očekujte da ćete provesti strastvene trenutke s partnerom.Ako već duže vrijeme samujete, očekuje vas veoma zanimljiva godina. Zračit ćete veoma jakom seksualnom energijom i suprotnispol će biti kao opčinjen kada se nađete u njihovom društvu.
Početkom proljeća vaš seksualni apetit postat će još veći, pa ćete pristajati i na veze za jednu noć.
Od ožujka do lipnja bit će prilike za nova poznanstva koja će i te kako obogatiti vaš ljubavni život. Ako imate partnera, poigrajte se malo s njim i uz pomoć nekih erotskih igračaka rasplamsajte strasti. Partner će biti prezadovoljan, a i vi ćete zadovoljiti sve svoje seksualne potrebe.

BLIZANCI
Veoma ste neodlučni, zbog čega imate emotivnih problema. Međutim, vaš avanturistički duh čini vas izuzetno zanimljivim ljubavnicima. Za vas je seks laka tema u kojoj se savršeno snalazite.
Ali, već duže vrijeme vi ste potpuno nesretni kada je seks u pitanju. Ovo je godina promjena.
Naime, početkom lipnja upoznat ćete osobu kojoj nikako nećete moći odoljeti. Savršeno ćete se slagati u svemu, a naročito u seksu.
Ukoliko već duže vrijeme uživate u ljubavi, mogli biste početkom kolovoza iznenaditi partnera odlaskom na neko romantično putovanje na kojem ćete malo podgrijati strasti.
Jesen će također biti više nego zanimljiva. Moguće je da ćete upoznati nekoga tko će vas oboriti s nogu, ali teško ćete ga zadržati ukoliko ne promijenite neke od svojih starih navika.

RAK
Pravi ste majstori zavođenja i veoma strastveni ljubavnici. Kada volite, onda se dajete bez rezerve. U seksu ste pomalo neodlučni, pa partner često ima osećaj da vas je natjerao na ljubavni čin. Međutim, vi se ne plašite seksa, već neuspjeha i činjenice da možda nećete zadovoljiti partnera. Početkom veljače zvijezde će raditi za vas, pa iskoristite njihovu snagu da se riješite ovog problema.
Ako nemate partnera, ove godine će vašu pažnju najviše privlačiti energične i dominantne osobe. Početkom srpnja upoznat ćete osobu koja će vas uvesti u svijet strasti i erotike.Uživat ćete kao nikada do sada. Opustite se i prepustite se strasti. Nećete se pokajati.
Ako imate partnera, pokušajte da zajedno oživite neke erotske fantazije. Ljeto, točnije sredina srpnja, idealno je vrijeme za to. Otputujte na odmor, opustite se i vodite ljubav na najneobičnijim mjestima. Napravite od ljetovanja provod koji ćete pamtiti cijelog života.

LAV
Vi niste tip osobe koja se svakome dopada, to ni ne želite. Svjesni ste koliko ste posebni i specifični, tako da zahtijevate pravi kraljevski tretman od vašeg partnera. Nemate predrasude i uvijek ste protiv ustaljenih i važećih principa ponašanja. Volite seks, a kvantitet vam je važan isto kao i kvalitet.Ako nemate partnera, ove godine nećete moći da se odbranite od udvarača. Ipak, bilo bi dobro da birate Bika, Jarca ili Djevicu.Iako se plašite zaljubljivanja, konačno ćete moći i u tome da se iskažete. Vaš novi partner će vas toliko opčiniti da nikako nećete moći da se odvojite od njega. Seks će biti savršen, a vi ćete puno toga naučiti.
Ako imate partnera, potrudite se da ove godine ljubavni čin ullepšate dužom predigrom. Neprestana igra zavođenja samo će još više pojačati vašu seksualnu želju.

DJEVICA
Iako su simboli vašeg znaka nevinost i čednost, u seksu ste potpuno drugačiji. Imate veoma snažan libido i oslobođeni ste svih predrasuda. Čak vam se dešava da ponekada pomiješate ljubav i seks, pa ste spremni da prihvatite ljubav za jednu noć. Ne plašite se da probate nešto novo, a pošto brzo učite, možete da postanete i majstor u seksu.
Ako nemate partnera, sredinom proljeća upoznat ćete osobu kojoj nećete moći da odolite. Potrudite se da i druga strana bude zadovoljena i nemojte samo misliti na sebe.
Ako imate partnera, potrudite se da ove godine isprobate nešto novo. Idealno vrijeme da rasplamsate strasti je početak rujna. Ljubavne poze ili zanimljiv erotski film mogli bi vas inspirirati da se potpuno opustite i uživate. Nemojte biti stidljivi jer će vas to sprečavati da doživite čarobne trenutke s vašim partnerom.

VAGA
Vama je ljubav najvažnija, ali vam ni seksualni izleti nisu strani. Iako na prvi pogled djelujete prilično tromo i nezainteresirano u krevetu ste potpuno drugačiji. Uživate kada od ljubavnog čina napravite mali umjetnički performans.
Nećete biti opterećeni nikakvim predrasudama i iskreno ćete vjerovati da je, kada je seks u pitanju, apsolutno sve dozvoljeno.
Ukoliko ste u vezi ili braku bilo bi dobro da porazgovarate s partnerom o njegovim potrebama. Možda njemu nije ugodno u nekim pozama u kojima vi uživate. Saslušajte ga šta će vam reći, pa se potrudite da ga usrećite.
Ako nemate partnera, ove jeseni biste mogli upoznati osobu koja će vam potpuno promijeniti život. Iako će vaša veza u početku biti vezana samo za seks, početkom zime prerast će u stabilan i kvalitetan odnos. Zato se potrudite da budete iskreni i da ne skrivate osjećaje. U suprotnom, ova osoba bi mogla prebrzo da ode.

ŠKORPION
Vi ste najerotičniji znak Zodijaka. Veoma ste seksepilni i snažno privlačite pripadnike suprotnog Spola. Bestidni ste, otvoreni i u dvije riječi jasno dajete do znanja šta želite. Ne volite  pričati tokom seksa, ali vam zato i te kako prijaju uzdasi zadovoljstva.
Početkom godine mogući su problemi s partnerom. On neće moći da vas zadovolji, a vi nećete imati razumijevanja za to. Zato ćete poželjeti da svoju sreću potražite u naručju neke druge osobe.Umjesto toga, porazgovarajte s partnerom i pokušajte da riješite sve probleme.
Ako ste sami, sredinom svibnja upoznat ćete osobu koja će potpuno zadovoljiti vaš seksualni apetit. Ipak, ako želite da s tom osobom ostvarite kvalitetniju vezu, morat ćete poraditi na emocijama.

STRIJELAC
Vi se uvijek zaljubljujete u osobe s kojima možete dugo i opušteno razgovarati. Tek tada se upuštate u seksualnu igru.
Iako ste u protekloj godini imali problema na emotivnom planu, ove godine će sve doći na svoje mjesto. Privlačit će vas strastvene osobe, a baš takvu ćete upoznati početkom ljeta. Uživat ćete u strastvenim zagrljajima i nemojte se začuditi ako budete vodili ljubav i nekoliko puta u toku noći.
Pošto će vas ove godine privlačiti ukus zabranjenog voća, budite oprezni jer kratka seksualna avantura može ugroziti vašu vezu.
Prije nego što sreću potražite pored nekog drugog, razriješite sve nesuglasice s partnerom. Vidjet ćete, poslije iskrenog razgovora on će se pretvoriti u najboljeg ljubavnika na svijetu.
Mazite se, dodirujte, istražujte tijelo jedno drugom. Uživajte u onome što imate.

JARAC
O vašoj seksualnosti postoji najviše zabluda. Razlog za to se krije u činjenici da ste vi oprezni i da ni u čemu ne prenagljujete, pa ni u seksu. Vama je najvažnije da dobro upoznate partnera prije nego što stupite u intimne odnose.
Iako ste u prošloj godini imali dosta problema, u 2016. bit će vam mnogo lakše. Početkom travnja upoznat ćete osobu koja je toliko posebna i drugačija od svih ljudi koje poznajete, da nećete moći odvojiti se od nje. Sasvim je moguće da ćete imati i neku avanturicu sa strane, ali će se sve to završiti prilično neslavno.
Ako imate partnera, ne plašite se da mu kažete šta zapravo želite kako bi vas usrećio. Onda mu dopustite da načini prvi korak i dozvolite mu da i sam počne maštati.
Trudite se da ljubavni čin uljepšate dugom ljubavnom predigrom i sočnim poljupcima. Uzbuđenje će rasti, a vi ćete još više uživati.

VODENJAK
Vama je seks nasušna potreba. Najsretniji ste kada pored sebe imate osobu koja je spremna da s vama isproba sve ono što poželite.
Volite tajne veze, tajne ljubavi i sve što ima prizvuk zabranjenog i tajanstvenog.
I ove godine od partnera ćete očekivati da uvijek bude raspoložen za seks. Nećete obraćati pažnju na romantiku i ambijent, tražit ćete samo čisto zadovoljstvo.
Ako nemate partnera, početkom kolovoza upoznat ćete osobu koja će vam potpuno pomutiti razum. Nećete moći vjerovati da pored sebe imate nekoga o kome ste cijelog života maštali. Po prvi put vam neće biti važno da zadovoljite sebe, već ćete poželjeti da prvo usrećite partnera.

RIBE
Dosta ste romantični i ne odvajate seks od ljubavi. Pažljivi ste i nikada nećete učiniti nešto što ne odgovara vašem partneru. Vaš orgazam nije jak, već prikriven, tih i dugotrajan.
Dosta ste izdržljivi i ponekada sami sebe iznenadite seksualnom energijom koju posjedujete.
Ove godine željet ćete doživjeti nešto novo u seksu i nećete se plašiti da to i realizirate.
Ako nemate partnera, ove jeseni imat ćete mogućnost da upoznate osobu koja će vam potpuno promijeniti život. Vaš odnos će u početku biti vezan samo za seks, ali će kasnije prerasti u ozbiljnu i stabilnu vezu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)