Vaga ljubavni horoskop za 2018 godinu

Vaga ljubavni godišnji horoskop za 2018

Godišnji ljubavni horoskop za Vage donose Vam naši astrolozi. Pročitajte kakva Vas ljubavna događanja očekuju u 2018 godini.

Što se ljubavi tiče, ove godine ćete imati više udvarača/udvaračica nego ikada. Nećete znati za koga da se odlučite pa ćete se dobro raspitati o svakome tko vam se dopadne. S mnogima ćete željeti da ostane u prijateljskim odnosima, ali to neće biti moguće jer će vas oni promatrati drugim očima.

Vage koje su u dugoj vezi  razmišljat će o braku i obitelji. Ozbiljno ćete razgovarati sa partnerom/partnerkom i zahtijevat ćete da vam kaže kakvi su njegovi/njeni planovi za budućnost.

Dolaskom proljeća Vage će biti zaljubljene, i sretne. Samci će ulaziti u nova poznanstva, tražiti svoju srodnu dušu. Cijeli ožujak je period novih početaka. Travanj nosi bitne odluke za Vage koje su u dužim vezama, počet će sa planovima braka ili zajedničkog života. U svibnju muški pripadnici ovoga znaka bit će skloni flertu i avanturama sa osobama sa posla. Sam početak lipnja za Vage koje su još slobodne daje novu šansu, fatalno poznanstvo.

Ljeto i kraj lipnja za one Vage koje su ušle u nove ljubavne odnose donosi lijepe i romantične trenutke pune strasti. Srpanj je bitan za Vage koje su u braku, skloni ćete biti iznenadnim napadima ljubomore, što će dovesti do svađa između Vas i partnera. U kolovozu zaljubljene Vage još se nisu prizemljile. Nisu svjesne da odnos sa osobom preko posla vodi u propast. Naići ćete na neiskrenost voljene osobe. U prvim danima rujna, pripadnici ovoga znaka tražit će mir za sebe, često se odvajati od partnera.

Pred sam kraj rujna i početak jesni mnoge Vage uživat će u svojim vezama i biti vrlo romantični, što će partnera činiti vjernim i odanim. Tokom listopada prevrtljivost Vaga naići će na teške trenutke jer mnogi od vas koji su u vezi ili braku, pokušat će upustiti se u flert. Studeni ipak smiruje vaše strasti, znat ćete udobrovoljiti i smiriti vašu voljenu osobu. Zato tokom prosinca, Vage će prepustiti se strastvenim odnosima sa voljenom osobom, istraživati što voli vaša voljena osoba i truditi se sačuvati odnos.

Dolazak zime za Vage je vrlo značajan jer će mnogi od vas ostvariti planirano, ući i brak ili dobiti prinovu. Siječanj mjesec za pripadnike ovoga znaka nosi nemire i nepovjerenje partnera. Opet će Vaša zaljubljenost okrenuti Vas u jedan flert i bit ćete na mukama. Veljača će Vas vratiti u neku realnost, pa ćete vi Vage koje volite avanture kojima ne možete odoljeti, ipak shvatiti što možete izgubiti. Prvi dani ožujka slobodnim Vagama nose dugo očekivane leptiriće u stomaku, znat ćete da ste zaljubljeni.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)