Uz horoskop do orgazma

horoscope guru

Orgazam

Jarice imaju problem u vezi orgazma, Blizanke tokom seksa vole šale, smijeh…

OVAN

Ženi Ovan uvijek se žuri. Sve Mora biti brzo i ako dođe do nekog zastoja, gubi interes. Ako ima temperamentnog i aktivnog partnera vrlo brzo će doći do orgazma. Ovnicama bi bilo bolje da na seks gledaju kao na igru za dvoje nego kao što one gledaju, na utrku.

BIK

Ove žene nisu sklone avanturama, pa im je i sam seks jako bitan, kao i povjerenje u partnera. Za njih prisan odnos sa partnerom je bitan da bi postigle orgazam. Kaka ih preplavi starst i kad im je partner aktivan, one će u seksualnom odnosu u kratkom vremenu postići i nekoliko orgazma.

BLIZANCI

Blizanke tokom seksa vole šale, smijeh, pa često partner im misli da glume orgazam. Naprotiv one su takve, ali ne glume nikad. Ali postoji problem, da bi one doživjele orgazam morat ćete se jako potruditi, naći pravu pozu, smiriti ih i skrenuti misli sa drugih stvari.

RAK

Račice seks smatraju kao nešto što im je dužnost. Spremne da udovolje partneru kad god on to poželi, ali samo zato da bi one dobile što one žele. One često glume orgazam uz glasne krikove, samu sebe zavaravaju da uživaju. One se u potpunosti prilagode partneru, misleći da on to želi.

LAV

Lavice i orgazam sa njima je pun uzdaha, i galsan je, zato sa njima dobro je ljubav voditi u zatvorenoj prostoriji. Prepuštaju se igri strasti na svoj svestran način, strasno, i uvijek žele još. Orgazam mogu imati tokom odnosa i više puta. Znadu kako pokazati partneru što vole.

DJEVICA

One se prave fine i ponašaju se kao da ih seks niti ne zanima, a zapravo ih uzbuđuje i svaka prosta riječ. Za ove žene je bitno da tokom seksa njihov partner ne samo da bude aktivan već i da ima vrlo širok vokabular prostota koje će joj izgovarati. To je ono što ženu Djevicu uzbuđuje i dovodi do žestokog orgazma.

VAGA

Vage su žene koje orgazam mogu doživjeti uz finog muškarca koji zna šta vole. Njima nije bitno ni gdje je to, niti da li će ih netko vidjeti. Bitno im je da njihov muškarac uz seks pokaže i emocije, gledanje u oči tokom seksa ovu ženu Vagu dovest će do savršenog orgazma.

ŠKORPION

Škorpije su vrlo temperamentne u krevetu. Neće svog partnera pustiti sve dok one ne dođu do orgazma. I nije ih briga jel partner taj tempo može izdržati. Ova žena se lako upušta u seks i vrlo lako postiže orgazam. Nisu joj strane niti igrice, pa ni seks u troje. Njoj je najbitniji orgazam.

STRIJELAC

Žene ovog znaka vole egzibicije, ali i glumu. Voli zavađati partnera svojim tijelom to joj je vrsta fetiša. Ove žene vrlo brzo dođu do orgazma, ali samo kad vode partnera u onome što vole. Ako je u seksu sa nekim tko joj nije zanimljiv, savršeno će vam odglumiti orgazam da ćete misliti da ste Don Huan.

JARAC

Jarice imaju problem u vezi orgazma. Jako teško ga dožive i to samo u određenoj pozi. Njihov partner se mora jako truditi. Jedina poza u kojoj će ova žena doživjeti orgazam je dok leži na stomaku, a partner je iza nje, nja njezinim leđima. One su svjesne svojeg problema i ne zamjeraju partneru ako ne dođu do vrhunca. Dapače svom partneru će pružiti nezaboravan užitak.

VODENJAK

Ove žene lako se uzbuđuju, ali za to treba biti određena atmosfera. Nisu za seks na baš svakom mjestu. Vole da drže sve pod kontrolom. Sa orgazmom nemaju probleme jer uzbude se već i na sam dodir. One često odgađaju svoj orgazam, čekajući partnera jer najveći im je užitak, orgazam u isto vrijeme.

RIBE

Ribe su emotivne i senzibilne. Da bi ove žene došle do orgazma prvo im morate pokazati koliko ih volite, a tek onda koliko ih želite. Kad osjete da ih zaista ljubite prepustit će se seksu. Vole nježan seks, pun šaputanja i nježnih dodira. Kad su blizu orgazma to će vam i reći jer žele da i vi u tom trenutku budete na svom vrhuncu.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)