Ako Vaš partner emotivno manipulira sa Vama, znači da Vas laže

horoscope guru

 

laži

Uhvatite ga u laži prije nego što izgubite u igri ljubavii …
Da li Vaš muškarac ima takav izraz lica da ne možete prigušene da li laže ili Vas vara? Ne brinite. Svaki znak ima nešto što ga odaje.

Ovan
Poricanje možda? Ovan može pretjerano reagirati kada je optužen za nešto za što je kriv. Zato, ako se vaš muškarac razbjesni umjesto da se smije na vaša pitanja, Vi ste vjerojatno osoba koja treba da se naljuti.

Bik
Obično stabilan bik počeće da pokazuje nesigurnost ukoliko laže ili krije nešto od Vas. Ukoliko počne biti ljubomoran, nemojte misliti da je to simpatično. To je znak da postoji problem koji Vaš muškarac bik krije.

Blizanci
“Ne budi paranoična!” Treba posumnjate ako to budete čuli od svog muškarca blizanca. Blizanac koji uvijek dijeli informacije, krije ih samo ako postoji nešto što treba sakriti.

Rak
Rak je sklon tome da dosta vremena provodi sa partnerom, a ako iznenada napravi distancu, postoji nešto što Vam prešućuje. Rak ne voli biti sam, zato ako se udaljio od Vas možda to vrijeme provodi s nekim drugim.

Lav
Muškarac lav mogao bi htjeti kontrolira sve ili bi mogao započinjati svađe kako bi odvukao pozornost od onoga što krije. Zato, ako započinje svađe i govori Vam što možete, a što ne možete raditi, vrijeme je da se zapitate je li nešto krije.

Djevica
“Nije me briga. Radi što hoćeš. “Muškarac djevica je obično osjećajan i brižan, ali kada nešto krije, radi to tako što izbaci emocije iz svog glasa. Sumnjajte ako iznenada postane hladniji.

Vaga
“Zašto mi ne vjeruješ?” Muškarac vaga je odličan u laganju kada osjeća da je to potrebno. Vaga se okreće emotivnoj manipulaciji kako bi se partner osjetio kao užasna osoba što uopće i pokušava je optuži za bilo što.

Strijelac
Muškarac škorpija krije nešto kada postane odbojan i grub. Ukoliko iznenada počne sa nekakvim okrutnim komentarima u vezi s Vašom pojavom i inteligencijom, možete biti sigurni da to radi da bi skrenuo pozornost sa stvari koje krije.

Strijelac
Nemarni strijelci ostavljaju očigledne tragove kada lažu. Mogao bi promijeniti priču malo svaki put kada pitate. Ukoliko Vas vara, mogli biste pronaći telefonske brojeve ili čak i odjeću od druge žene po kući.

Jarac
“Ti si me dovela do ovoga!” Kada muškarac jarac laže, on počinje igrati igru “ti si kriva”. Ukoliko ga uhvatite u laži, on će to pokušati okrene na tu stranu da ispadne da ste Vi krivi. Ukoliko još nije uhvaćen u laži, uvidjet ćete da je postao sumnjičav prema Vama.

Vodenjak
Muškarac vodolija koji laže može biti prilično uvjerljiv jer može ostati smiren i lagati Vas izravno gledajući u oči. Ipak, da bi to učinio mora biti emotivno distanciran, što je znak da nešto nije u redu. On će udariti na Vašu logičku stranu, ne na srce.

Ribe
Muškarac riba ima savjest koja ga odaje kada laže. Kada vidite da se iznenada previše trudi oko vas i previše Vam ugađa, moguće je da osjeća krivicu.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)