U raljama strasti – 5 najstrastvenijih znakova Zodijaka

horoscope guru

Iako je ljubav važan dio veze, bez začina strasti teško se veza održava. Koji znakovi Zodijaka su najstrastveniji i što možete od njih očekivati? Možda se i iznenadite.

VAGA zavodljiva i varljiva

Vage vole ravnotežu, ljepotu sklad. Oni će davati, vole to, ali očekuju da ima strast i emocija budu uzvraćeni.  Strastveni su ljubavnici, romantika im nije strana, duge šetnje, romantične večeri dio je njihovog ljubavnog rituala. S Vagom seksualni život nikad nije rutina.

RIBE najsramežljiviji znak  u Zodijaku

Ribe uvijek žele znati da ih partner ili partnerica voli, obožava, žudi za njima.  Ribe će cijeloga dana maštati o silnoj ljubavi koju osjećaju, strasti koju  imaju, ali neće se usuditi pokazati. Ipak, ta duboka strast koja postoji u njima postat će vrlo opipljiva kada se toj strasti nesebično prepuste. Samo postoji još nešto, često misle da nisu vrijedne ljubavi. Više o ribama pročitajte ovdje.

LAV uvijek u centru pažnje

Naravno da Lavovi tako misle  i da se uvijek o njima priča, međutim nisu uvijek u pravu.  Strastveni jesu, ali u svojim idejama, teško prihvaćaju ideje partnera. Misle da su najbolji, pa tako i partnere biraju, one za koje misle da su najbolji.  Kad vole vole puni strasti, i uvijek ćete uz njih žudjeti za još.  Dominantni su u svojim potrebama.

ŠKORPION najprivlačniji i najstrastveniji

Tajanstveni Škorpioni svoju strast i svoje skrivene tajne otkriva samo najbližima.  Kada zapalite plamen strasti u Škorpionu, grijat će vas kao najveći oganj.  Oni će se potruditi da vam pokažu sve što znaju, da probude sva vaša čula. Ali isto tako, Škorpioni se vrlo brzo i ohlade. Više pročitajte ovdje.

RAK emotivan i dominantan

Rakovi su zbog strasti koju posjeduju spremni baš na sve da tu strast i zadovolje.  Oni će baš sve učiniti da iznenade partnera, svoju strast će pokazati bilo gdje i bilo kada.  Njihovi partneri  mogu zadovoljiti sve svoje želje jer prista će na sve. Ali postoji jedan problem, Rakovi su veliku ucjenjivači, ako ih ostavite potrudit će se da se osjećate loše zbog toga.

Izvor: Atma

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)