PROČITAJTE OVO Nevjerojatne Činjenice O Vama – Kakvi ste kada gubite?

horoscope guru
 Tuga
Svatko voli pobjeđivati, ali ne znaju svi da se ponašaju u pobjedničkim i gubitničkim trenucima. Da li se prepoznajete u dolje navedenim značajkama?
Voli biti prvi i to mu je u prirodi. Ne drži se visoko, ali uvijek gleda da ide dalje. Spreman je da dijeli s drugima, ali se neće baš gurati u to. Tko je blizu njega, osjetit njegove vrline i lagodnost pobjede. Kao poražen, uglavnom je fer i pružiće ruku pobjedniku. Nikad nije zlopamtilo. Ako izgubi, on jednostavno brzo nastavlja dalje.
Pobjeda mu znači ako od nje ima neke konkretne koristi. Ako se uz nju veže samo nešto neopipljivo, onda je ravnodušan. Slično je i kad se zatekne u ulozi gubitnika. Neće mariti gubeći nešto nematerijalno, ali ako treba da se odrekne nečeg materijalnog ili onog što mu život čini ugodnijim, teško će se s tim pomiriti.
BLIZANAC
Blizanac će se uvijek snaći. Njihova gipkost manifestira se ne samo na fizičkoj razini, nego iu stavu. Relativiziraće uglavom sve. Rado će se zabavljati svojom pobjedom, ali joj neće pridavati previše značaja kao neki drugi. Nije ni gord, niti preponosan, više je realista. Kad izgubi, racionalizira i ostaje na površini. Tako se liječi od poraza.
Iako nikad neće otvoreno priznati, Raku pobjeda mnogo znači. Voli da se dokazuje iu dubini duše osjećat pravo ispunjenje kad pobijedi. Taj osjećaj podijelit s drugima, a sigurno je da će suosjećati s onim tko je izgubio. Vjerojatno će ga i tješiti. Kad gubi, dugo nakon toga analizira gdje je pogriješio. Tako se sprema da to ispravi.
Za mnoge rođeni pobjednik, onaj koji blista (najradije pred pubike), samo što mu još nedostaje lovorov vijenac na glavi. Djeliće sa drugima, ali samo ako su mu pokorni i spremni slušati njegove samohvalospeve. Nerijetko postaje naporan. Kad gubi, treba mu malo vremena da to svari, a onda pruža ruku, mada ne može sakriti krutost.
Tuga – Iako je pobjednik, obično se ponaša kao sluga. Rado će svoje zasluge ponuditi na uslugu nekome ili ih učiniti korisnom za većinu. Zbog svoje prirodne skromnosti osjeća se pomalo čudno kao pobjednik. Ako gubi, prigovaraće svemu i svačemu, a sebe će analizirati još dugo vremena. Beskonačno će usavršavati detalje da opet ne izgubi.
U prirodi joj je da se i kao pobjednik ponaša skladno i da bez velike pompe uživa u postignutom. Neće pretjerivati ni u čemu, a jednako će biti usmjerena i na poraženog. Trudit se da ga uklopi u svoj pobjednički status. Kad gubi, Vaga je tužna, ali nema nikakvih problema da čestita onom tko ju je nadmašio. To čini iskreno.
ŠKORPION
Tuga – Uživa u pobjedi, ali to neće otvoreno pokazati. Obično spomene neki problem ili novu bitku u koju ide kako bi, za svaki slučaj, uspavala pobijeđenog protivnika. Gubeći, grize se u sebi, ali nerijetko to nitko ne zna. Mirna je i sabrana, bori se do kraja. Dok čestita, zapravo u sebi već razrađuje taktiku kako će srediti pobjednika.
Tuga – Ova plemenita duša najradije bi svima podijelila svoje zasluge i pobjede. Ponekad čak ni ne razlikuje pobjednika i poraženog. Neke vrste povremeno muči taština, pa vole se malo pohvale, ali brzo uključe i druge u svoj zvjezdani status. Kad gube, galantni su, gospodski priznaju poraz i čestitaju. Pravi su fair play igrači.
Ako pobijedi, to mu jako puno znači, ali ostaje miran. Pobjedu smatra očekivanim rezultatom svog uloženog truda. Slavi se kratko bez previše pompe, jer on već nastavlja graditi dalje. Ako gubi, nikad se neće pomiriti s porazom, ali će biti realist. Sagledaće što može, a što ne može i idući put će se boriti prema tome. Sve dok ne pobijedi.
Vodenjak bi od svoje pobjede napravila show za prijatelje i društvo. Za nju je to postignuće vrijedno dijeljenja i pripada svima. Kad gubi, nije joj drago, a od poraza se liječi relativizacijom. Međutim, u dubini duše Vodenjak već osmišljava neki sasvim novi stil kojim u budućnosti namjerava doći do rezultata, odnosno do pobjede.
Tuga – Kad pobjede, Ribama obično nije jasno što to znači. Ne znaju da se ponašaju na tronu, nego će radije sjesti do poraženog i satima ga tješiti. Njihova samaritanska priroda ne dopušta im zanemarivanje slabijih. Ako pak gube, u stanju su danima da plaču nad svojom sudbinom. Sve dok im to ne dosadi. Onda pomirene i ravnodušne krenu dalje.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)