Ako mislite da je kraj Vaše veze uradite ovo i nikad Vas neće ostaviti!

horoscope guru

tuga

Bik  ne sluša vas kao ranije, zamišljen je, Vagu je teško natjerati da vam prizna da je gotovo. I dalje će vas i ljubiti i maziti, ponašati se da ste centar svijeta…

OVAN

Pošto ne znaju lagati neće ni znati glumiti da je sve u redu. Ako vam nisu potpuno posvećeni, znači da ne žele više vezu. Ono su od malo riječi, ali će znati reći, da je kraj.

BIK

Nekad ste od njega dobivali poklone, znao vas je nasmijati. I sada vas izvodi, ali osjećate da je drugačije. Ne sluša vas kao ranije, zamišljen je. Znali ste se dugo ljubiti, sada je to površno, ovo je pravi znak da je Bik izgubio interes za vas.

BLIZANCI

Bez obzira na mnogo prijatelja Blizancu ste uvijek bili posebni. Sada primjećujete da to nije tako. Oni inaće nađu tisuću izgovora, ali nikad ne odbiju seks. Ako je došlo do toga da odbija seks, znate da nema više želju biti sa vama.

RAK

Romantični i brižni Rakovi kad poričnu gubiti interes za vas počinju prigovarati, biti svime nezadovoljni. Počinju glumiti emotivnu žrtvu u vašem odnosu, jasan je to pokazatelj da su bacili oko na drugu osobu.

LAV

Tuga: Pošto su uvijek darežljivi i dalje ćete od njih primati poklone, ali će biti sve gluplji i manje vrijedni. Neće dugo skrivati da postoji netko drugi ili da im je dosta, ali će vas uvjeriti da možete ostati prijatelji.

DJEVICA

Tuga: Djevice će početi glumiti bolest, izbjegavati susrete, a naročito seks. Čak će vam upropastiti neki dan koji je vama vrlo važan. Neće priznati da gube interes već će vas natjerati da se vi povućete.

VAGA

Vagu je teško natjerati da vam prizna da je gotovo. I dalje će vas i ljubiti i maziti, ponašati se da ste centar svijeta. Nekad ćete možda primjetiti neku zamišljenost, ali i za to će imati spremne odgovore. Samo ćete jednog dana shvatiti ta Vaga je otišla.

ŠKORPION

Vrlo su mudri i navest će vas da je vaša krivica loš odnos i prekid. Dok vas vole navest će vas da ste ovisni o njima. Kad ljubav kod njih prestane, počet će upotrebljavati crni humor i dovesti vas do ruba da osjećate krivnju.

STRIJELAC

Strijelci ne znaju dugo šutjeti i ne mogu a da ne kažu vrlo brzo da ne žele više vezu sa vama. Oni su iskreni i neće odugovlačiti i gubiti vrijeme. Sigurno će i sam prekid pokušati  prebaciti na šalu.

JARAC

Imaju naglašen osjećaj da sve drže u redu i pod kontrolom, pa čak i onda kada gube interes za vas, dugo će još truditi se da bude sve kako treba. Sve više će biti posvećeni poslu, sve više vremena provoditi na poslu, shvatit ćete, nedostaje im netko drugi, a ne vi.

VODENJAK

Sa Vodenjakom u vezi od početka imate i prijateljstvo. Pošto ste i dobri prijatelji neće odugovlačtiti da vam prizna da postoji netko drugi. Počet će se vrlo hladno ponašati prema vama i znat ćete da je vrijeme da odete.

RIBE

Ribe će dugo pokušavati da vam kažu da je kraj, ali neće naći način. Osjećat ćete mjesecima da nešto nije u redu, sve dok im sami riječ kraj ne stavite u usta. Tek tada će šutnjom to i priznati.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)