Ako Je Za Vas Ljubav Strast i Uzbuđenje – Tko je vaša srodna duša?

horoscope guru

srodna duša

Saznajte tko je vaša srodna duša. Svaki horoskopski znak ima osobne prohtijeve u ljubavnom životu, pa u skladu s njima traži i partnera. Pogledajte tko vam po Zodijaku najviše odgovara za emotivnu vezu.

OVAN
Za tebe je ljubav strast i uzbuđenje. Voliš flert i gotovo uvijek osvojiš mladića kojeg poželiš jer je nemoguće da odoli tvom šarmu i duhovitosti. On je potpuno očaran tvojom željom da ga imaš i svim onim što si spremna da uradiš kako bi mu dokazala svoju ljubav.
Tvoja srodna duša: Mladići lovci kao što su Strijelac i Lav, najbolji su plijen.

BIK
Moćni Bik je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka. Ti sanjaš o savršenom princu koji ce te držati za ruku i obasipati malim poklončićima. Zauzvrat, bit će ti zadovoljstvo da ga razmaziš. Ti ne igraš igre u ljubavi, niti voliš mladiće koji ih igraju. Strpljenje i odlučnost ti dopuštaju da čekaš savršenog mladića prije nego da trošiš vrijeme na neostvarivu vezu.
Tvoja srodna duša: Mladići Ribe su privlačni tvojoj osjećajnoj strani, ali jaki Škorpioni čine da ti srce brže zakuca.

BLIZANCI
Ti si majstor u flertu, i gdije god da se pojaviš za sobom ostavljaš gomilu slomljenih muških srca. Ti ne želiš nikoga da povrijediš, ali mladići se jednostavno zaljubljuju u način na koji se smiješ ili zabacuješ kosu. Ti uživaš igrati ove igrice sve dok ne pronađeš mladića pored kog ćeš željeti da se skrasiš.
Tvoja srodna duša: Tebe privlači samostalni Vodenjaci, ali idealni mladić za tebe je Strijelac jer će voljeti tvoj avanturistički duh i majstor je u flertu, kao i ti!

RAK
Ti u ljubavi: Iako tvoj znak ima kliješta, ti si osjećajna ljubavna ptičica. Tebi je potreban mladić koji voli da se mazi kao i ti, ali u isto vrijeme i poštuje tvoje staromodne standarde. Važno ti je da se tvojim roditeljima dopada tvoj dečko jer je tebi najvažnija obitelj. Tvoj idealni sastanak sa mladićem je kada ostanete kod kuće, i uživate gledajući zajedno filmove.
Tvoja srodna duša: Nježna strana Djevice izlazi na površinu u tvom prisustvu.

LAV
Kraljevska Lavica voli biti glavna u ljubavi. Mladiće pomalo plaši tvoja samouvjerenost i nezavisnost dok te ne upoznaju. Istina je da moćna kraljica džungle može postati preplašeno mače kada joj neki mladić slomi srce. Duboko u duši, ti si mačkica koja voli da ima samo jednog mladića kojega će zvati svojim. Duboko si odana, i to zahtijevaš i od svog dečka.
Tvoja srodna duša: Blizanci i Strijelac ti nude uzbuđenje, ali pored Raka osjećaš se sigurno i voljeno.

DJEVICA
Ti u ljubavi: Stidljiva Djevica nije od onih koji ljube a poslije pričaju o tome. Ljubav je privatna stvar između tebe i tvog dnevnika. Tvoj ljubavni stil je prije da ga ostaviš da se pita, nego da napraviš prvi korak ili se besramno baciš na mladića. Ti ne želiš biti misteriozna. U suštini, ti si potpuno otvorena i iskrena, čim odlučiš da dozvoliš mladiću da ti se približi. Međutim, prije nego što se to dogodi, on će morati  te impresionirati svojim umom.
Tvoja srodna duša: Ti poštuješ senzibilitet Jarca.

VAGA
Ti u ljubavi: Tvoje magične moći ti dozvoljavaju da privučeš baš onaj tip mladića koji želiš, a zatim baciš čini koje učine da se beznadežno zaljubi u tebe. Ovo ne znači da ti nisi probirljiva. Tvoj dečko mora izgledati dobro i oblačiti se dobro kao i ti.
Tvoja srodna duša: Ne možeš da ignoriraš način na koji Ovan ulazi u prostoriju, ali on nije pravi za tebe. Rak će te obožavati kao nitko drugi.

ŠKORPION
Škorpija se ne boji boriti za ljubav. Čim vidiš nekog tipa, ti instinktivno znaš šta ćeš učiniti i kažeš da bi te on poželio. U stvari, ti si toliko dobra u igri zavođenja da on pomisli kako on juri tebe. Ti konce uvijek držiš u svojim rukama. Emocije držiš zaključane dok nisi sigurna da mu možeš vjerovati. A onda, on neće spoznati intenzivniju ljubav od tvoje.
Tvoja srodna duša: Ribe i Rak.

STRIJELAC
Kada je u pitanju ljubav, ti si opuštena. Mladići padaju na tebe jer ih ne zamaraš i ne dramiš bez potrebe. Ti voliš tipove koji vole dobar provod, avanturističkog su duha i spontani su. Potrebno je i da budu iskreni i poštuju to što ti stvari posmatraš onako kakve jesu. Duboko u svom srcu, čezneš za putovanjima, pa te često privlače mladići egzotičnog izgleda ili oni koji iz udaljenih mjesta.
Tvoja srodna duša: Najbolje je da se držiš mladića slobodnog duha kao što su Vodenjak ili Blizanac.

JARAC
Za tebe je ljubav ozbiljna stvar. Nema šanse da dovedeš svoje srce u opasnost, osim ako si sigurna da su ti osjećanja uzvraćena. Ti voliš ispitati okolinu, a zatim lagano uploviš u vezu. U tvojim romansama prijatelji igraju veliku ulogu jer ti često pribavljaju važne informacije!
Tvoja srodna duša: Bik i Djevica te razumiju bolje nego bilo tko.

VODENJAK
Ti si nezavisna. Najveća greška koju neki mladić može napraviti, jeste da ugrozi tvoju slobodu. Ti ne želiš da ljubav upravlja čitavim tvojim životom. Petkom uvečer voliš se vidjeti sa njim, ali zato subotom izlaziš sa prijateljicama. Ako mu to ne odgovara, otpisuješ ga. Takođe mu je potrebno i da ima samopouzdanja da bi razumio da je tvoje srce dovoljno veliko da voli sve.
Tvoja srodna duša: Mladić rođen u znaku Djevice je dobar za tebe jer i on voli da ima slobodu.

RIBE
Astrološka boginja ljubavi je najsretnija kada je zaljubljena – stvarno zaljubljena. Ti si romantik koji potpuno vjeruje u postojanje srodnih duša. U stvari, ti si spremna da prevrneš i zemlju da bi pronašla svoju. Kada budeš pronašla savršenog mladića, bit ćeš spremna sve da učiniš za njega, ali ponekad je greška da njegove potrebe stavljaš ispred svojih.
Tvoja srodna duša: Rak osjeća tvoju bol, i dijeli tvoju radost bolje nego bilo koji drugi znak.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)