Tko je najporočniji znak Zodijaka?

horoscope guru

Kojim porocima su skloni pripadnici određenog horoskopskog znaka? Bikovi uživaju u telefonskim ili cyber sexy pričama, blizanci su skloni neracionalnom trošenje novca…

Ovan

Kao vatreni znak, Ovan voli sve što se događa brzo pa radije bira kratka pića poput viskija, rakije a kada je u prilici da poseti neki vinski podrum odaje se čarima crvenog vina. Prilično tvrdoglavi i veoma sebični pripadnici ovog znaka rade upravo ono što im se brani jer misle da će na taj način osvojiti slobodu. Cigarete su sastavni deo večernjeg izlaska pa se Ovan retko odriče tog zadovoljstva.

Bik
Prva asocijacija kada ugledate debelog kuvara koji obožava da jede je da je rođen u znaku Bika. Ovo su osobe čulnih zadovoljstava pa im je hrana i piće na prvom mestu. Za bikove je ljubav neophodna pa ih sve što je vezano za nju tera na poroke. Telefonski ili sajber seks kao i seksi priče su poroci koje Bikovi praktikuju ali samo uz pravog partnera.

Blizanci
Blizanci su skloni bežanju od stvarnosti pa ih privlače pornografski snimci ukoliko im je seksualnost jako izražena. U drugom slučaju mogu biti privučeni nekim virtuelnim paralelnim svetom u kome će živeti potpuno nov život. Blizanci su skloni obožavanju određenih materijalnih stvari pa nije retkost da potroše ogromne svote novca na neku „glupost“.

Rak
Nikotin je sastavni deo vezduha neophodnog za normalno funkcionisanje čovečanstva po mišljenju pripadnika znaka Raka. Ove osobe jednostavno „jedu“ cigarete. Rak bi prestao da puši ali bi to uticalo njegov fizički izgled. Rakovi imaju strast ka kupovini pa im programe poput „Top-Šop-a“ treba zabraniti.

Lav

Lav veruje da je na ovom svetu sve dozvoljeno pa su aklohol, cigarete, droga, seks sastavni deo života. Veruju u svoju neuništivost pa im nedostaje discipline kada konzumiraju nezdravu hranu. Vatrene znakove uzbuđuje sve što se dešava brzo pa Lav voli kockanje i iznenadne dobitke.

Djevice
Device su u prirodi perfekcionisti i njihove sklonosti su da telo dovedu do savršenstva. Mnogi od predstavnika ovog znaka su toliko opsednuti svojim izgledom da kozumiraju ogromne količine vitamina. Device su sklone bežanju od stvarnosti u idealno savršen svet pa se odaju opojnim drogama i tabletama.

Vaga
Vage imaju neverovatnu potrebu za trošenjem novca pa ukoliko im je kreditna kartica pri ruci neće odoleti novim stvarčicama. Vole nikotin i cigarete su za njih statusni sibol. Često ostaju privržene skupocenim cigaretama iako njihov budžet to ne trpi. Vage privlači seks pa kao vazdušni znak vole da gledaju tj. voajerišu.

Škorpion
Škorpije su nesumnjivo najstrastveniji znak horoskopa kada je seks u pitanju. Mogu biti toliko opsednute određenom osobom da su spremne da ogromne količine novca potroše za pravljenje atmosfere za predigru. Zbog svoje usmerenosti ka „cilju“ sklone su varanju i mnogobrojnim aferama. Cigarete, alkohol i razni opijati su samo sredstvo za opuštenu atmosferu.

Strijelac
Još jedan vatreni znak u nizu koji zbog svoje izuzetne hrabrosti upada u raznorazne poroke. Strelac voli putovanja pa je spreman da troši gomilu novca na te užitke. Ukoliko mu finansijska situacija to ne dozvoljava, iz stvarnosti beži uz pomoć filmova. Sklon je lažima i simuliranju bolesti kako bi izbegao obaveze. Ovaj znak voli cigarete i česta je pojava Strelaca koji puše čitavog života.

Jarac
Jarac je opsednut potrebom da u svemu bude prvi i najbolji pa se njegova opsesija pretvara u veliki porok. Ukoliko je opsesija sređivanje kuće ili dvorišta, temeljan, gotovo naučni pristup naizlgled običnim problemima odvešće ih u ekstreme a samim tim ih naterati da za neka idejna rešenja potroše gomilu novca. Opterećeni svojim izgledom mogu patiti od anoreksije želeći da ostanu vitki i lepi.

Vodenjak
Vodolije poseduju revolucionarni um koji nikada ne miruje. One vole sve da testiraju na sebi pa su često veliki avanturisti kada su u pitanju supstance koje inspirativno utiču na rad njihovog mozga. Privlači ih okultno pa im porok mogu biti čudni verski rituali za koje smatraju da im pružaju duhovni razvoj.

Ribe
Ribama vlada Neptun, a samim tim su njihovi poroci sve ono što ima veze sa alkoholom, drogama, i suptancama koje utiču na mozak. Mnoge Ribe mogu biti zavisnici mozgalica, misaonih igara, triler filmova, slagalica, ukrštenica… Okrenute svom unutrašnjem razvoju posegnuće za inspiracijom u bilo kom obliku. Cigarete po mišljenju Riba ne spadaju u poroke.

Izvor: Trojka.rs

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Zabavite se uz nase besplatne servise Horoskop, Tarot, Rune, Numerologija, Sanjarica sanovnik Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)