Ekskluzivno Vam otkrivamo tko je idealan za brak i obitelj

horoscope guru

Obitelj

Obitelj –  Tko je idealan za brak: Kad su mislili da je njihovo vrijeme prošlo, da je vatra prestala da gori, nešto ih je povezalo još jače nego prvi puta

OVAN

Muškarac:  Lako se odlučuje na brak i  obitelj vrlo je muževan. Želi lijepu, ali i pametnu ženu kojaće mu dati dozu slobode. Kod njih je velika vjerojatnost da zadovoljstvo potraže i van braka.

Žena: Ovnice žele uspješnog muškarca koji ima ambicija. Neće joj biti teško ispunjavati bračne obaveze, ali će brlo česti biti i ljubomorna.

BIK

Muškarac: Posvećeni su obitelji, djeci i partnerici. Trudit će se da imaju sve što im treba. Pošto su strastveni, ako im žena ne pruža sesksualno zadovoljstvo, potražit će ga uz nekog drugog.

Žena: Ona je uvjerenja da ljubav ide kroz želudac i vrlo je dobra u kuhinji te posvećena djeci. Ona u braku gleda interes i od muža očekuje materijalnu sigurnost.

BLIZANCI

Muškarac: Blizanac muškarac nije za brak. i obitelj Jedino ako nađe ženu koja će mu dati puno slobode, tada će biti zadovoljan. Također i on će ženi dati tu slobodu.

Žena: Njoj odgovaraju muškarci koji mogu da joj verbalno pariraju. Šarmantna je i odana svom mužu. Neće sve podrediti za obitelj, jer će se posvetiti i karijeri.

RAK

Muškarac: Tradiocionalan muškarac koji je vrlo emotivan i vezan za obitelj. Od žene će tražiti da je uvijek u dobrim odnosima sa njegovom familijom.

Žena: Račice su žene koje prije svega u mužu gledaju koliko je dobro materijalno situiran. Emotivne jesu i vole da ih muž obasipa pažnjom. S vremenom one se brzo zasite muža i vole vrlo česte avanture.

LAV

Muškarac: Voli biti dominantan muž i želi da je centar svijeta i svoje žene i djece. Nije strog prema svojoj djeci. Žena mu mora biti vrlo lijepa i njegovana.

Žena: Ove žene si idealne za ambiciozne muškarce. Vrlo su organizirane i ništa ne zapostavljaju. Zna biti lojalna, a kao žena i vrlo strastvena.

DJEVICA

Muškarac: Oni su vrlo vrijedni muškarci i posvećeni ženi, svaka žena bi poželjela takvog muža. Mana je što je previše konzervativan i nema sluha za romantiku.

Žena: Žene Djevice su analitičarke. Većinom se udaju iz interesa. Vrlo je spsobna i sve drži pod kontrolom, što očekuje i od muža.

VAGA

Muškarac: Zbog svojih čestih izleta i flertovanja nije idealan muž. Privlače ga žene koje se lijepo oblače i znaju dotjerati, strastven je ljubavnik to mu se mora priznati, ali nije vjeran kao muž.

Žena: Ove žene zapnu za oko svakom muškarcu. Dopadljive, lijepe, njegovane svaki bi je muškarac poželio u braku. Problem nastaje kad joj muž ne pruža dovoljno pažnje.

ŠKORPION

Muškarac: Ono su ljubomorni i posesivni. Bračni  život može uz njih biti dobar ako žena mu neprestano pokazuje i dokazuje svoju ljubav i pažnju.

Žena: Ona u brak ulazi iz ljubavi. Otvorena je i iskrena i voli i muža i svoju djecu. Energična je i strastvena i očekuje od muža da je voli i poštuje.

STRIJELAC

Muškarac: Oni su muškarci koji i ne teže braku. Za njega žena mora biti elkoventna i snalažljiva u svemu i bez njega. Ako je žena ljubomorna zbog njegovih čestih izlazaka, postaje svadljiv.

Žena: To su vrlo mudre žene koje znaju ugoditi mužu. Pametne i prepredene u pozitvnom smislu znat će očuvati skladan brak.

JARAC

Muškarac: Posvećeni su karijeri pa se često i kasno žene. Žena uz njega sigurno će imati materijalnu sigurnost, ali od emocija dobit će samo mrvice.

Žena: Ove žene su stvorene za muškarce koji vole skladan brak. Muž može u potpunosti biti siguran u njezinu vjernost. Ona je zaokupljena karijerom i nema vremena za ljubavne avanture.

VODENJAK

Muškarac: Nije idealan muž i teži čestim promjenama raspoloženja. Treba mu žena koja mu u potpunosti nikad se neće otovoriti jer jedino ta neizvjesnost zadržat će ga vjernim.

Žena: Ove žene dugo bježe od braka, čekajući onoga pravoga. Kad ga nađu posvećene su mu u potpunosti, ali njihov ego ipak ne može bez flertovanja.

RIBE

Muškarac: Za njih se kaže da su najidealniji muževi. Posvećeni da udovoljavaju ženi koliko god mogu. Toliko su posvećeni i vole ženu da neće imati prilike da se okrenu za drugom.

Žena: Vrlo su ženstvene i odane mužu. Vole da su udane za bogatog muža i da u ničemu ne oskudijevaju. Za muža će učiniti sve, samo da im on poklanja skupe poklone.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)