Svi padaju na njihov šarm – 4 neodoljiva znaka Zodijaka

horoscope guru

Svi padaju na njihov šarm i svaku situaciju znaju okrenuti u svoju korist. Ljudi im se dive, čude, vole ih. Ovo su ta neodoljiva 4 znaka zodijaka!

BIK

Oni vole činiti dobre stvari za druge i znaju biti vrlo velikodušni. Ne traže ništa za uzvrat. Čim ih upoznate shvaćate da su s vama iz ljubavi a ne iz koristi. Zrače šarmom i dobroćudni su. Odmah ćete shvatiti koliko su odani. Osobe koje su im bliske znaju da na njih uvijek mogu računati.

LAV

Lavovi naprosto zrače pozitivnom energijom. Uz njih se osjećate kao da ste na vrhu svijeta. Tako će se i prema vama odnositi, pokazati vam da ste posebni. Oni imaju poseban instinkt za to što se dešava njima dragim osobama. Znat će biti na pravom mjestu u pravo vrijeme. Znat će vam dati dobar savjet ili samo spontani zagrljaj.

VAGA

Vage su uvijek dobar oslonac za osobe oko sebe, pa tako i u ljubavi. Neće dozvoliti da  vam u životu vlada kaos jer su skloni razumijevanju i harmoniji. Uvijek će držati vašu stranu ako ste im važna osoba u životu. Pravi su borci za pravdu. Branit će vas uvijek, čak i ako vas kratko poznaju, a postali ste im dragi. Više pročitajte ovdje.

VODENJAK

Vodenjaci i u teškim situacijama osvajaju svojim šarmom i humorom. Nikad neće dozvoliti da vas uzme tuga, znat će je odagnati. Njihov šarm je zapravo smisao za humor. Posjeduju prirođenu suptilnost i spontanost. Zbog toga u njihovom društvu uvijek ćete se osjećati ugodno. Uz opuštenu atmosferu i ležernost ugodno su društvo.

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)