SVEKRVE I PUNICE U HOROSKOPU

horoscope guru

svekrve, punice

Sve izgleda lijepo na samom početku veze. Odnosi su srdačni, volite se i lako prihvaćate roditelje partnera. No kad sve uhvati uobičajeni ritam, odjednom se kao iz zimskog sna budi strašna neman, svekrva ili punica, svejedno.
Taj nezaobilazni, često i ključni čimbenik u svakoj vezi ili braku pojavljuje se kad se najmanje nadate. Tu je uvijek kad ne treba i obrnuto, pa protiv nje razvijate gotovo vojničku taktiku, no ta strana većinom izlazi kao pobjednik. No ne treba uvijek biti tako, ukoliko smo spremni na sve njihove zamke i nepodopštine, lakše ćemo s njima izaći na kraj.

OVAN
Kao prvi astrološki znak, tako i u životu svog djeteta unatoč godinama želi u svemu ostati prva i dakako, najbolja. Ona je stalno u pokretu i nekom poluratnom stanju. Strašno voli zapovijedati, pa kad se iskalila na mužu i djeci, na red ste došli vi. Tu pomoći nema, uhititi je ne možete, a ubojstvo je još uvijek protuzakonito. Najbolje se s njom boriti na način da uopće ne hajete za njezine naredbe, ili još gore, ne dajte joj da njezina riječ bude zadnja, uvijek nešto ironično dodajte. Ne podvijajte rep, gledajte je u oči, a ako stvar izmakne kontroli, za svaki slučaj kupite zaštitnu kacigu. Ishod je s njom uvijek neizvjestan.

BIK
Ova osoba predstavlja nevjerojatnu opasnost za sve ljude tankih živaca. Ona će polako, ali sigurno graditi oko vas nevidljivu mrežu iz koje se nećete moći lako iskoprcati. U sve voli gurati svoj nos, savjetovat će vas o svemu, o hrani, oblačenju, novcu, pa i seksu. Voli se hvaliti kakva je ona zavodnica bila. Stalno će vam govoriti da voli sve što volite i vi, a onda će iza vaših leđa učiniti neku promjenu. Neopisivo je tvrdoglava i ne popušta ni za milimetar. Najbolja taktika protiv nje je ne popuštati i nadati se da će njezina snaga ipak trajati kraće.

BLIZANAC
Ova žena ima neumornu jezičinu kojom je u stanju izbezumiti svakoga. Prvo se lukavo pritaji, snimi situaciju, uoči vaše bolne točke, a onda se obrušava na vas. Može govoriti sto na sat, koristiti najslikovitije izraze, poredbe i metafore i miješa se u apsolutno svaki aspekt vašega života. Nikada se na nju ne možete osloniti, jer ne samo da će zaboraviti što je obećala, nego će vam napraviti još i neku štetu. Odlazite li na odmor, ne ostavljajte joj ključeve od stana, jer tko zna hoćete li se imati gdje vratiti. Od nje nećete dobiti savjete kako se čisti i posprema, pere i kuha. Za nju je kuća samo hrpa problema, pa ih ne želi slušati ni kad je s vama.

RAK
Ispod nježne majčinske slike svekrve/punice rođene u znaku Raka krije se možda jedan od najstrašnijih likova u Zodijaku. S njom zaista nema šale. Gdje ona hoda, tu trava ne raste. Svekrva će sa sinom imati poseban odnos, poput one iz Hichcockovog filma ‘Ptice’. Tako ste udajom, osim muža, dobili i svekrvu. Sve što je njezino, to je sveto, i ni u snu ne smijete pomisliti da biste to mijenjali. No, tu nije kraj, ako se vi nećete ravnati po njezinim pravilima, ona će vas brzo na to prisiliti, jer za Boga miloga, pa njezin sin je u pitanju. Protiv takve napasti najlakše se boriti tako da zadobijete njezino povjerenje, a zatim radite po svome. S punicom će tada borba biti nešto lakša, no možda ipak ne vrijedi iskušavati.

LAV
Imate li ‘sreću’ da za svekrvu dobijete Lavicu, tada možete samo gorko plakati. Kad ona zagospodari vašim životom, demokracija će ostati pred vratima. Ona ne pita, ona naređuje. Oštrim korakom ide naprijed i ne osvrće se na vas. No ona to ne radi iz obijesti i pakosti, to se kod nje događa spontano – pa ona je Lav. Najgore ćete napraviti ako se u prvom susretu date podčiniti. Ako vas jednom metne pod svoju čizmu, ostat ćete tamo dovijeka. Odmah se oduprite i oštro prosvjedujte. To će joj biti znak da s vama ipak treba malo drugačije.

DJEVICA
S njom nikad nije lako, jer one su tako pedantne, čiste i precizne, da vas već nakon tjedan dana zajedničkog života počne boljeti glava. Ako se brzo ne odselite, gotovi ste. Srećom, ima urođenu diskreciju, pa neće previše zabadati nos u vaše stvari. No kad ona smatra da treba intervenirati, a to je često, nećete je se moći riješiti: pit će vam krv na slamku. I što je najčudnije, s vremenom ćete i sami vjerovati njezinim riječima. Svoju mrežu polako, ali sigurno plete oko vas, želeći sve dovesti u okvire koji odgovaraju njezinim kriterijima. Jedini lijek protiv nje jest taj da ste dovoljno daleko – na Novom Zelandu, na primjer.

VAGA
Ova je žena jedna od najprofinjenijih, ali i najperfidnijih u Zodijaku. Uvijek je dotjerana, našminkana i spremna za izložbu. Cijelu penziju potroši na kozmetiku, pa će se tako ekipirana uspješno boriti protiv bora, podočnjaka i sijedih vlasi. Takav iskusan snob odmah će na vama primijetiti da ste nekako neuredni i da o njezinom sinu/kćeri ne vodite baš previše brige. O vašem odijevanju također će naći prigodnu kritiku. Stoga, najbolje je oružje protiv ljepuškastih Vaga da ignorirate njezine nove kostime, a na novu frizuru nemojte se ni okrenuti.

ŠKORPION
Sa svekrvama rođenima u znaku Škorpiona nije se lako složiti. Nema kod njih kompromisa ili nekog srednjeg puta. Sa štitom ili na štitu. Na trenutke je nježna i hoće pomoći, a ima trenutaka kada ruši sve pred sobom. Neće poštedjeti ni vlastitog sina/kćer, a kamoli vas koji joj niste nitko i ništa. I zato s njom morate biti prijatelj ili neprijatelj, no savjetujemo vam da izaberete ono prvo, jer u protivnom, vaš se inat nikako neće završiti sretno.

STRIJELAC
Imate li svekrvu ili punicu u znaku Strijelca, s njom vam nikada neće biti dosadno. Može vas beskrajno dugo nervirati prepričavanjima dogodovština iz cijelog svijeta. No znat će kad treba prestati jer cijeni i vašu slobodu. Ima razvijen osjećaj za pravicu, no ponekad će vas tako slatko prevariti. Jedino što možete napraviti za njih jest da se pomirite s njezinim željama i namjerama. Nema potrebe izbjegavati je kad će vas ona svejedno pronaći. Za borbu protiv nje morate biti pravi psiholog. Obzirom da su one vesele i nasmijane i svijet doživljavaju kao radost, slobodu i sreću, pričajte joj o užasima i gadostima u svijetu.

JARAC
Imate li ‘sreću’ da se namjerite na svekrvu rođenu u znaku Jarca, znajte da ćete imati jakog, teškog i upornog protivnika. Uglavnom je nepobjediva i postojana poput granita. Teško ćete joj naći slabu točku. No kad vam u životu zaista zatreba pomoć, ona će vam priskočiti prva i jednostavnim savjetima riješiti problem. No nemojte misliti da je možete iskoristiti ili prevariti. Ona je mudra i dobro zna svaki vaš potez prije no što ste ga se vi uopće i sjetili. Želite li je stvarno poraziti, uznemirite je. Primijetite da loše izgleda i da vam se čini da s njom nešto nije u redu. To će je dobro uzdrmati.

VODENJAK
Svekrve Vodenjaci su pravi veseljaci. Njima je sve svejedno i ne mare puno za red i zakon. Neće se osobito držati reda u svojoj kući , ali će nered kod vas primijetiti. Više je zanimaju problemi južnoafričkih vjeverica, nego što će sutra jesti. Za nju je ipak najvažnija sloboda. Nemojte joj smetati i vaši će odnosi biti jako dobri. Želite li je ipak odmaknuti od sebe, morate se opredijeliti za hladni rat, jer galamom i silom protiv nje nećete napraviti mnogo. No oprez, ona će vas kombinacijom histerije i hladnog intelekta pokušati skinuti s liste problema.

RIBA
Kada u kući imate svekrvu u znaku Riba, onda možete reći da ste opasno nagrabusili. Toliko je razmazila svoje dijete, da će ono i sada, kada je odraslo i ušlo s vama u brak, zahtijevati majčinsku njegu – i to od vas! Zahvaljujući svekrvi Ribi, vi imate muža koji se ponaša kao razmaženo derište, hoće doručak u krevet, uvijek ispeglanu odjeću i prekrasno složen ormar. Punice nisu tako oštre, ali svejedno su zahtjevne prema vama. Dakle, budete li s njima dijelili životni prostor, morat ćete postati njezina kopija. Sve će morati biti lijepo i skladno da bi njezin sinčić (a nešto manje kći) bio kao kralj na prijestolju. Želite li je se riješiti, znajte da ćete uskoro ostati i bez bračnog partnera.

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Naši stručnjaci imaju ogromno znanje i iskustvo i pomoći će vam jasnim predviđanjima, proricanjem sudbine i savjetima za svako područje života. Bilo da je u pitanju ljubavni, poslovni, novčani, zdravstveni ili neki drugi problem mi ćemo vam pomoći jasnim uputama i savjetima! Nazovite s povjerenjem naš tarot centar! HR: Pošaljite sms TAROT247 na 88 55 55 (3,72KN/sms) SR: Pošaljite sms TAROT247 na 7008 (60RSD/sms) BiH: Pošaljite sms TAROT247 na 091510720 (0,94BAM/sms) SLO: Pošaljite sms TAROT247 na 3600 (0,49EUR/sms) CG: Pošaljite sms TAROT247 na 14941 (0,70EUR/sms) MK: Pošaljite sms TAROT247 na 149330 (35,40DEN/sms) AT: Nazovite 0900/520-832 (2,16EUR/min) DE: Nazovite 0900/3113-133 (f:1,99,m:2,99e/min) CH: Nazovite 0901/034-430 (1CHF/min) ATECOing u.o. 18+ ODJAVA=STOP InfoTel:072/700-700 admin@astrotarot.com.hr Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)