ZAŠTO Su Blizanci Najbolji Ljubavnici – Strastveni ljubavni horoskop

horoscope guru

Strast

Strast – Ako si ti taj i pokloniš mi dio nježnosti, poklonit ću ti sebe. Ako me povrijediš, znaj da ću zauvijek otići. Na jedan način, samo jedan, da ćeš me zauvijek pamtiti.

OVAN

Strast –   Oni koji spadaju u ovaj znak vrlo su senzibilni i strastveni ljubavnici. Za njih tabu ne postoji. Obožavatelji su seksi rublja i malih igrica. Uzbuđuju ih tragovi ruža, kada se prepuste ljubavnoj igri sva čula su dostupna. Postoji kod njih i mana, predvidljivi su s vremenom kad se opuste, zna se koje poze vole i na kojim mjestima.

BIK

Što reći za Bikove osim da seks sa njima je grmljavina strasti i uzdaha. Vole udovoljiti parteru, strastveni su i spontani. Pažljivo njihova čula osluškuju partnera i ispunjavaju im svaku želju. I kod njih postoji mana, grmljavina strasti jako brzo završi bljeskom, žure prema kraju. Njima je važno da prvi dođu do orgazma.

BLIZANCI

Toliko senzibilnosti i prisnosti nećete doživjeti niti od jednog znaka kao od Blizanaca. Ono Vas znaju držati uz sebe. U seksu oni istinski proživljavaju svoje emocije, što partnera dovodi do spoznaje da zapravo je ovo pravo vođenje ljubavi. Mislite da su savršeni? E, nisu! Mijenjaju raspoloženja vrlo često i postaju bezosjećajni, a seks postaje hladan i grub.

RAK

Rakovi su ovisnici o seksu. Nije važno s kim, nije važno gdje, kada kod njih se pojavi želja, a što je vrlo često, ne biraju. Spremni su i radne kolege uvući u svoje igrice, a i brakove rasturiti ako treba. Brzo se zasite, idu dalje i dalje. Ne biraju načine da postignu što žele. Na kraju u većini slučajeva, ostanu sami.

LAV

Lavovi se posvećuju zadovoljstvu partnera to je ono što ih uzbuđuje. Skloni su novim vještinama, vole isprobavati, pravi pohotnici koji zaista partnera znaju iznenaditi. Ono što se kod njih može nazvati manom je što su u početku oni ti koji su za akciju, dok s vremenom očekuju tu dominaciju od partnera.

VAGA

Ovaj znak je savršen u seksu. Sklon da priušti partneru i sebi blaženstva i ugodu. Voli da vidi partnerovo uživanje, gleda ih u oči da u njima vidi koliko su dobri, koliko partner uživa. Spremni na razne igrice i vole istraživati. Ne čudite se ako Vam predloži seks uz neka pomagala. Njihova mana je samo jedna. Brzo se zasite jednog partnera.

ŠKORPION

Strast – Škorpioni prije nego vas skinu udijelit će Vam milion komplimenata, to je dio njihove ljubavne igre. Oni obraćaju veliku pažnju kakva je atmosfera, mirisi koji ih okružuju. Seks sa njima je sigurno naljepše iskustvo koje ćete imati. Problem imaju u tome što od partnera očekuje da im doslovno čita misli šta oni žele, te ih to frustira i čini pasivnim a nekad i grubim.

STRIJELAC

Strijelci puno ulažu u fizičku stranu seksa i vođenja ljubavi. Njihov libido je nezasitan i tjera ih na to. Od partnera očekuju da se u potpunosti preda i zajedno krenu u svijet seksualnih igrica. Seks sa strijelcem nikad nije dosadan.  Moguća mana je što mogu pretjerati sa fetišima, što će partnera dovesti do ludila i povlačenja.

JARAC

Za Jarčeve se može reći „tiha voda brijege dere“. Ovi navodno hladni kao sante leda su vrlo zanimljivi ljubavnici. Oni će imati svju taktiku zavođenja koja će Vas vjerojatno škoirati, ali ugodno. U seksu za njih ne vrijedi pravilo da su sante leda. Tu se predaju svim čulima, spremni na razne seksi igrice i vole dominaciju. Partnera će iznenaditi njihova strast. Mama kod njih je zapravo to, što nakon seksa padnu u neku svoju krizu razmišljajući da li im je to trebalo.

VODENJAK

Vodenjaci razumiju govor tijela, vrlo su inutivni i strastveni. Oni su uvijek korak ispred svog partnera, točno znaju što on želi. Vode ljubav sa puno čula i uz njih ćete sigurno osjećati puno trnaca  kroz tijelo. Znaju gdje i kada. Možda im je mana što nekad znadu biti uz stalnog partnera previše sebični.

RIBE

Ribe vječiti inovatori koji vole istraživati, pa tako i u seksu. Ovo su idealni partneri jer za njih tabu ne postoji. Partnera će dovesti u ljubavnoj igri do  vrhunca i nekoliko puta. Željet će opet i opet. Ulažu sebe maksimalno u seksualne igrice. Mana je to što se izgube pa emocije u seksu za njih ništa ne znače, zaborave ih pokazati.

 

 

AstroTarot

Vrhunski tarot majstori, vidovnjaci, i astrolozi! Zabavite se uz naš besplatni tarot i horoskop , rune i numerologija Članak slobodno podjelite sa prijateljima ili na svojim stranicama (uz navođenje izvora)